O nama - KRZNARIJA MAGLOVSKI


Krznarija Maglovski je porodična radnja za proizvodnju odevnih predmeta od kože i krzna koja postoji od 1951. godine. Tradicionalni način proizvodnje, treća generacija porodice koja se bavi istim poslom i veliki broj zadovoljnih klijenata koji uživaju noseći naše proizvode, najbolja su potvrda uspešnosti našeg rada.

U proizvodnom asortimanu krznarije Maglovski očekuju Vas:

Odevni predmeti od krzna oduvek su bili omiljeni izbor ljudi istančanog ukusa. Bilo da želite bundu, kaput ili prsluk, krznarija Marglovski nudi ručnu izradu unikatnih predmeta od najkvalitetnijeg krzna. Pored već gotovih modela, postoji mogućnost izrade svih proizvoda iz naše ponude po meri i želji klijenta.

Kombinujući tradicionalne načine proizvodnje sa aktuelnim svetskim trendovima, vešte ruke naših majstora izradiće za Vas odevne predmete od krzna i kože koji nikada ne izlaze iz mode. Vršimo i sve vrste popravki i prepravki odevnih predmeta od krzna i kože.

Osim ručno rađenih proizvoda, u našoj ponudi nalazi se veliki izbor aksesoara koji se uvoze iz Italije: tašne, novčanici, muški kaiševi od kože i eko kože. Vaš savršen izgled možete da upotpunite i nekom od ešarpi izrađenih od najkvalitetnijih materijala: lan, svila, pamuk, viskoza…

Krznarija Maglovski nudi mogućnost odloženog plaćanja na rate čekovima građana (2-5 rata), kreditnim karticama, kao i putem administrativne zabrane (2-5 rata u zavisnosti od iznosa računa). Tokom cele godine očekuju Vas brojni popusti na jakne i krzna iz naše proizvodnje.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 08:30-20:30h
subota od 08:30-15:30h
nedelja neradni dan

Po pozivu smo dostupni i van radnog vremena

Krznarija Maglovski, Jevrejska 22, Novi Sad

Iskustva i komentari posetilaca

09.07.2018 10:53
Mia Malinovic
Extra kvalitet!! Prelepe tasne i novcanici :)
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
TRGOVINA Kozna galanterija
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Krznarija Maglovski
  • Krznarija Maglovski,
  • Krznarija Maglovski Novi Sad,
  • Krznarija u Novom Sadu,
  • Kozna galanterija Novi Sad,
  • Kozna galanterija Maglovski,
  • Krznarija Maglovski radno vreme