Dodaj firmu

Kozmeticki saloni Subotica

Miracle kozmetički salon

Miracle kozmetički salon Vam nudi široki asortiman usluga koje obuhvataju negu lica, tela, kose, pedikir, mankir, spa centar, solarijum. Posetite nas, opustite se u našem kutku i izađite zadovoljniji svojim izgledom.
Pročitaj više

Korzo 10 b
Subotica

Kozmetički salon Fancy studio

Fancy studio kozmetički salon iz Subotice svojim najvećim adutom smatra tim zaposlenih koji svoj posao obavlja sa puno iskustva i ljubavi i čini da se svaka mušterija oseća posebnom. Posetite nas i ugodite sebi.
Pročitaj više

Luke Sučića 17
Subotica

Frizersko kozmetički salon Show Room by Natasha

Frizersko kozmetički salon Show Room by Natasha. Posle usluga iz našeg salona, sigurno ćete izaći mnogo lepši i zadovoljniji sobom, a o uslugama i ljubaznom osoblju, sigurno ćete još dugo pričati.
Pročitaj više

Zrinjskog i Frankopana 15
Subotica

Salon lepote Relax Plus

Salon lepote Relax Plus iz Subotice Vam udi veliki izbor tretmana namenjenih muškarcima i ženama, uključujući manikir, pedikir, tretmane lica i medicinske kozmetike.
Pročitaj više

Somborski put 11
Subotica

Welness studio kozmetički salon

Welness studio kozmetički salon je distributer ekskluzivne opreme za kozmetičke, wellness i spa centre, medical spa. Mi imamo "dva lica", jedno je okrenuto uslužnoj delatnosti za sve Vas koji želite na sebi nešto da promenite, poboljšate, osvežite, da se opustite, relaksirate ili rešite neki estetski problem; a drugo je edukativnog karaktera i služi za edukaciju kozmetičara
Pročitaj više

Park Rajhl Ferenca 11
Subotica
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane