Kozmetički salon Seper Cozmetics

 • 1
 • %
0.00 | 0 ocena
 • Ulica: Bukovačka 12
 • Opština: Surčin
 • Grad: Beograd
 • Mobilni: 060/Prikaži broj

O nama - KOZMETIČKI SALON SEPER COZMETICS


Kozmetički salon Seper Cozmetics nalazi se u Novom Naselju opštine Surčin i svoj rad bazira na primeni isključivo proverenih preparata i odgovarajuće aparature. U salonu se primenjuje znanje stečeno na studijama Više Medicinske škole u Zemunu.

Ono po čemu se kozmetički salon Seper Cozmetics izdvaja jeste dugogodišnje iskustvo u izvođenju toplih depilacija sa ORGANSKIM VOSKOM. Njegov kvalitet ističu sastojci prirodnog porekla, kao što su KALAFONIJUM/BOROVA SMOLA I PČELINJI VOSAK.

Koža je najveći organ ljudskog tela koji ima sposobnost da preko pora resorbuje, tj. upije 2kg toksina u toku jedne godine. Gledajući taj podatak jako je bitno da klijent vodi računa o vosku za depilaciju za koji se opredeljuje.

Zadovoljstvo naših klijenata garantuju tri stvari: prva je vidno proređivanje malja na telu, drugo da naš vosak ne ostavlja nikakvu iritaciju niti izaziva alergijske reakcije, i treće da sa njim postižemo piling kože. Neželjenih efekata gotovo da nema.

Sem depilacija u salonu Seper Cozmetics izvode se kozmetički tretmani lica, tačnije HIGIJENSKI I BIOLOŠKI tretmani u zavisnosti od tipa kože i njegovog stanja. Bogatim izborom preparata i kozmetičkih aparata postiže se temeljno, dubinsko čišćenje kože bez narušavanja kiselo bazne ravnoteže prirodnog zaštitnog sloja. Neizostavni deo našeg rada je i podmlađivanje i održavanje dobrog tonusa kože, kao i njene hidratacije i elastičnosti. To postižemo upotrebom ultrazvučne špatule i ultrazvučne sonde.

Pomoću ULTRAZVUČNE ŠPATULE obavlja se piling “ljušćenje-peeling” koji predstavlja kozmetičku metodu skidanja površnog sloja epidermisa. Uklanjanjem izumrlih površnih ćelija pospešuje se stimulacija regenerativnog sloja epiderma i time se povećava propustljivost kože za penetraciju hranljivih, tj. bioaktivnih sastojaka u kožu.

Ultrazvučnom špatulom uspešno uklanjamo površne mitisere, a duboke povlačimo na površinu. Zatim se obavlja i blaga mikromasaža koja je rezultat ultrazvučnih vibracija. Povećava razmenu materija, stimuliše limfnu cirkulaciju i tako omogućava bolji prodor aktivnih supstanci u dublje slojeve. Unos aktivnih supstanci nam omogućava ultrazvučna sonda.

U prijatnom ambijentu kozmetičkog salona Seper Cozmetics dostupne su i različite vrste masaža: RELAKS, ANTICELULIT, a posebno se izdvaja MASAŽA LICA, VRATA I DEKOLTEA. Veštom tehnikom masažnih pokreta prilagođenih prirodi i povezanosti mišića lica postižemo sledeće efekte: ČIŠĆENJE, STIMULACIJA, RELAKSACIJA, TONIRANJE I OBNAVLJANJE KOŽE. Krajnji rezultat masaže treba da bude OPUŠTENOST I RELAKSACIJA KLIJENTA. Da bi se to postiglo jako je bitna stručnost kozmetičara i dobra procena tipa i stanja kože klijenta.

MISIJA NAŠEG SALONA JESTE ZADOVOLJAN, LEP I NASMEJAN KLIJENT!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 08-12h i od 16-20h
subota od 08-16h
nedelja neradan dan

Kozmetički salon Seper Cozmetics, Bukovačka 12, Surčin, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Kozmeticki saloni
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Kozmetički salon Seper Cozmetics
 • Kozmetički salon Seper Cozmetics,
 • Seper Cozmetics Kozmetički salon Surčin,
 • Kozmetički salon u Surčinu,
 • salon Seper Cozmetics Beograd,
 • Kozmetički salon Seper Cozmetics radno vreme