Kozmetički Salon Maša 7

 • 1
 • %
5.00 | 1 ocena

O nama - KOZMETIČKI SALON MAŠA 7


Kozmetički salon Maša svoje dvadesetogodišnje iskustvo pretače u usluge koje su baš po Vašoj meri. Kod nas možete dobiti kompletnu negu na jednom mestu, u prijatnom ambijentu salona koji se nalazi u Tržnom centru Balkan, u Mirijevu.

U kozmetičkom salonu Maša 7 dostupne su sledeće usluge:

 • -DEPILACIJA (ruke, noge, prepone, nausnice, leđa)
 • -BRAZILSKA DEPILACIJA
 • -LASERSKA EPILACIJA
 • -ELEKTROEPILACIJA
 • -HIGIJENSKI I BIOLOŠKI TRETMANI LICA
 • -HIJALURONSKI FILERI BEZ IGLE – SENZA AGHI
 • -PEDIKIR (estetski i medicinski)
 • -MANIKIR
 • -MANIKIR SA NADOGRADNJOM NOKTIJU NuGenesis puder tehnikom
 • -VACUUM 65 BODY TRETMAN
 • -MADEROTERAPIJA LICA I TELA
 • -ANTICELULIT MASAŽA (ručno i oklagijama)
 • -MASAŽA LEĐA I LICA

Jedinstvena ponuda našeg salona obuhvata i vrlo efikasno sredstvo protiv nataložene masnoće na telu. Reč je o Vacuum 65 Body slim! Prirodni preparati uz korišćenje novih tehnika u borbi protiv celulita već posle prvog tretmana daju vidljive rezultate. Vacuum 65 Body deluje lipolitički i lipogenetički. To znači da uspešno razgrađuje postojeće masne naslage, ali i da efikasno deluje protiv stvaranja novih. Ovaj magični tretman pospešuje i izbacivanje viška tečnosti iz organizma, te ćete se nakon njega sigurno osećati i lepše i zdravije.

Pored toga, u salonu Maša je dostupan trenutno najpopularniji i najefikasniji tretman u borbi protiv celulita – maderoterapija. To je specijalna vrsta masaže koja se vrši primenom posebnih drvenih valjaka, zbog čega se popularno naziva i masaža oklagijama. Takođe, vršimo klasičnu ručnu anticelulit masažu.

U našem salonu, takođe, možete da se obučite da i Vi postanete ekspert u polju kozmetike. S obzirom da je maderoterapija potpuni hit u svetu u borbi sa viškom masnih naslaga i svima mrskim celulitom, sve veći je broj onih koji žele njome da se bave. Ako ste i Vi među njima, onda ste na pravom mestu. U kozmetičkom salonu Maša možete završiti i obuku za rad sa specijalno dizajniranim anticelulit masažnim oklagijama, odnosno maderoterapiju. Na kraju uspešno završenog kursa, svi polaznici dobijaju sertifikat!

Svima je već poznata efikasnost laserske epilacije, posebno na većim regijama. Stotine i stotine žena i muškaraca uspelo je uz pomoć ovog tretman zauvek da se reši neželjenih dlačica sa bilo koje površine. Ako do sada niste probali, vreme je da ih se oslobodite zauvek. Laserska epilacija međutim ima samo jednu manu - ne deluje na dlake bez pigmenta, odnosno sede. Ali, ne brinite. U salonu Maša imamo rešenje i za Vas koji ste možda posedeli pre nego što ste stigli da oprobate čari laserske epilacije, ili ste jednostavno previše svetle puti za njen snop. Zato je tu elektroepilacija.
Elektroepilacija je takođe trajno uklanjanje dlačica, ali idealno za manje površine, jer se tretmani rade iglicama. Njena prednost u odnosu na laser je u tome što jednako efikasno zauvek otklanja i potpuno sede dlačice. Probajte je, nećete se pokajati.

Kozmetički salon Maša za Vas ima još iznenađenja - higijenski tretman lica koji se radi u nekoliko koraka, od kojih je svaki pažljivo prilagođen baš Vašem licu. Higijenski tretman lica u našem salonu počinje nežnom masažom kojom se podstiče prokrvljenost kože kako bi sredstva koja ćemo kasnije nanositi što bolje delovala. Zatim se u kontrolisanim uslovima izlažete IC lampi, tzv. parenje infracrvenom lampom, čime se postiže dubinska dezinfekcija. Naravno, sledi blagi piling, unošenje vitamina u kožu uz pomoć specijalnog aparata (elektroforeza), tretman odgovarajućom maskom za Vaše lice i na kraju nežno nanošenje kreme. U sklopu ove usluge, ukoliko ima potrebe, dobićete i gratis sređivanje obrva i nausnica, kako biste iz našeg salona izašle potpuno doterane i sveže.

Ekskluzivno samo u kozmetičkom salonu Maša rešite se bora i povratite svežinu kože lica primenom hijaluronskih filera bez igle – SENZA AGHI. U pitanju je prijatan i potpuno bezbolan tretman, jer nema upotrebe igle, već se fileri ubrizgavaju pod pritiskom od 6 bar-a. Ovaj revolucionarni tretman koji je pravi hit u Evropi, efikasno briše bore, bez otoka, crvenila, modrica i podliva.

Ni Vaši nokti kod nas se neće osećati zapostavljeno, jer smo za njih pripremili specijalan manikir sa nadogradnjom NuGensis puder tehnikom. Specifičnost ovog tretmana ogleda se u tome da se nadogradnja vrši manje invazivnom metodom. Nokatna ploča se ne turpija, koriste se samo organski prahovi u boji, nanose aktivator tečnosti i potom završni sloj sjaja. Nadogradnja NuGenesis tehnikom jednako je otporna, kao i bilo koja druga vrsta nadogradnje, i u zavisnosti od kvaliteta i brzine rasta Vaših noktiju, može da potraje 3 - 5 nedelja.

Za savršeno glatku i svilenkastu kožu bez neželjenih dlačica, u salonu Maša očekuje Vas topla depilacija ruku, nogu, prepona, nausnica, leđa, kao i brazilska depilacija. Kada poželite predah nakon napornog dana prepustite se čarima masaže leđa i lica koja će učiniti da se osećate kao preporođeni nakon tretmana.

Odvojite vreme za sebe, prepustite se uživanju i vrhunskoj nezi stručnjaka i uvereni smo da će Kozmetički salon Maša postati nezaobilazno mesto i za Vas i za Vašu lepotu. Savršen spoj znanja, iskustva i energije sa najsavremenijim tehnološkim dostignućima je sve što Vam treba da nadalje koračate negovano i smelo. Posetite nas što pre!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-19h
subota od 08-15h

FB: mashakozmetickisalon

Kozmetički salon Maša 7, Rableova 17, lokal 5, TC Balkan (Mirijevo, Zvezdara), Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
NEGA LICA I TELA Kozmeticki saloni
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Kozmetički Salon Maša 7
 • Kozmetički Salon Maša 7