O nama - BRAVARIJA SAVA KOVANO GVOZDJE


Bravarija Sava već dugi niz godina uspešno se bavi projektovanjem, izradom i montažom proizvoda od kovanog gvožđa kojima možete ulepšati Vaš stambeni ili poslovni objekat. Osim kovanog gvožđa, postoji i mogućnost izrade vrata, kapija, ograda za terase i gelendera od metala.

Dugogodišnje iskustvo, profesionalna usluga, kvalitet i dugotrajnost naših proizvoda i pristupačne cene preporučili su nas kod velikog broja klijenata na teritoriji opštine Surčin, ali i šire. Naš iskusni tim bravara trudi se da Vam ponudi kreativna i moderna rešenja za različite proizvode od kovanog gvožđa. Takođe, postoji mogućnost izrade proizvoda po Vašem projektu.

Bravarija Sava izrađuje za Vas:

Pored svoje osnovne funkcije, a to je zaštita, ograde i kapije predstavljaju najlepšu sliku domaćina i njegovog objekta. Bilo da su Vaš izbor kovane kapije, kovane ograde ili neki drugi proizvod, bravarija Sava nudi mogućnost izrade i montaže kovane bravarije u dimenzijama i modelu po zahtevu klijenta.

Sa ciljem da zaštitimo naše proizvode i osiguramo im dugovečnost, posebna pažnja je posvećena završnoj obradi. Kovane kapije i kovane ograde premazuju se odgovarajućim sredstvima kako bi se zaštitile od korozije, kiše, vetra, hladnoće i sačuvale svoj savršen izgled.

Pozovite nas i postanite jedan od mnogobrojnih klijenata čiji životni ili radni prostor krase najlepši proizvodi od kovane bravarije. Naš rad karakteriše profesionalnost, pedantnost, strogo poštovanje dogovorenih rokova, kao i povoljne cene.

Radno vreme:
ponedeljak – subota od 09-17h

Bravarija Sava, Bukovačka 12, Surčin, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

10.05.2018 11:09
Slobodan Jovicic

BRAVARIJA SAVA posebnu paznju posvecuje zavrsnoj obradi,sve to sa ciljem da dobro zastiti svoje proizvode od korozije i spoljasnih uticaja.Sve pohvale za kvalitet!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Građevinarstvo Kovano gvožđe
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Bravarija Sava - kovano gvoždje
  • Bravarija Sava,
  • Bravarija Sava kovano gvozdje,
  • Bravarija Sava Surčin,
  • kovano gvozdje Srčin,
  • Bravarija Sava kovano gvozdje Beograd,
  • Bravarija Sava kovano gvozdje radno vreme