Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Kovane ograde
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Ogradice za cveće (1m)

Akcija -22% 3500 Din.
Ogradice za cveće (1m) - 3.500 din! Milojević kovano gvožđe!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Kovane ograde

Kada kažemo kovano gvožđe, ili ograda od kovanog gvožđa, svima nam je odmah asocijacija na veoma lepe i dugotrajne elemente. Ukoliko imate kuću, prava odluka bi bila da sebi priuštite ovakve ograde, jer one sa protokom godina ne gube na svojoj privlačnosti i lepoti, čak se može reći da traju i večno.

kovane ograde

 

To tvrdimo s pravom, jer ukoliko svoju ogradu od kovanog gvožđa održavate pravilno, ona će biti uvek ista kao i prvog dana kada je izrađena.

Ograde od kovanog gvožđa

Kada se razmišlja o dizajnu ograde, tada moramo uzeti u obzir izgled same kapije, kao bi sve činilo jednu harmoničnu celinu. Ograde se prave prema odgovarajućim dimenzijama, dok se montaža vrši na već postojeće čelične ili betonske stubove ili na čelične stubove koje postavlja firma koja vrši ugradnju.

Ograde za terase od kovanog gvožđa

Terase koje imaju ograde od kovanog gvožđa su naročito estetski dopadljive. Ograde se izrađuju na taj način što se najpre definišu mere izlaskom na teren, a pored toga je bitan i način montaže.

Ako ste u nedoumici kakav model ograde za terasu da upotrebite, uvek možete da pogledate web prezentacije firmi koje se bave ovom delatnošću. Na prezentacijama se nalaze svojevrsni katalozi, koji sadrže različite modele, koje ste u mogućnosti da kombinujete, kako biste na kraju dobili finalni proizvod koji se savršeno uklapa uz eksterijer ili enterijer.

Kovane ograde izrada

Kada vidite savršenu ogradu ispred nečije kuće, verovatno i sami poželite da svoje domaćinstvo ukrasite na sličan način, ali vas zanima i kako se takve ograde izrađuju.

kovane ograde cena

 

Naime, kovane ograde se izrađuju na osnovu mera stubova, ili se prilagođavaju otvorima koji mogu biti raznih oblika. Način na koji se izrađuju je sa gornjom osnovom u luku, ili u obliku koji vi budete poručili.

Kao što smo već naveli u tekstu, model ograde trebalo bi da prati dizajn ugrađene kapije, da bi se dobila skladna estetska celina.

Kovane ograde prodaja

Katalozi koji se nalaze na sajtovima firmi koje su oglašene ispod našeg teksta, mogu vam poslužiti da dobijete ideju za svoju novu ogradu od kovanog gvožđa, ali i da pogledate već urađene modele, pa da se odlučite za neki od njih.

Dobra strana razgledanja kataloga je u tome što možete da kombinujete više modela dok ne dođete do onog koji je savršen za vas. Kada ekipa izađe na teren, uvek vas može dodatno posavetovati oko izbora, a potom će se uzeti mere, na osnovu kojih se ograda od kovanog gvožđa izrađuje.

Kovane ograde cene:

Za kovane ograde cena zavisi od njihovog modela, ali se može reći da se u proseku kreće od 100 do 150 evra po metru kvadratnom, sa postavljanjem.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta. 

Pogledajte sve proizvode

Iskustva i preporuke posetilaca

01.11.2018
Zeljana Jeremic

Terase koje imaju ograde od kovanog gvožđa su naročito estetski dopadljive. Ograde se izrađuju na taj način što se najpre definišu mere izlaskom na teren, a pored toga je bitan i način montaže.

10.05.2017
Janko Zivanovic

Samo treba da znate da su kovane ograde nesto sto svakako pre ili kasnije treba da se plati.

25.04.2017
Ljubinka Sreckovic

U svakom slucaju su ovo ograde koje posebno trebaju da se plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

12.04.2017
Petar Jankovic

Ovo jesu ograde koje su trajne ali u svakom slucaju one mnogo kostaju. Mada, postoje ljudi koji generalno ne gledaju cene vec kvalitet.

28.03.2017
Nikolina Pantelic

Po meni su ove ograde, ubedljivo najboljeg kvaliteta. Sve drugo se nikako ne racuna.

13.03.2017
Ivan Stojanovic

U svakom slucaju su ove ograde koje ne kostaju bas nesto puno.

22.02.2017
Jana Stankovic

Sto se mene licno tice, kovane ograde su u svakom slucaju nesto sto mora posebno da se plati. Sve drugo je mnogo manje zanimljivo.

06.02.2017
Marko Petrovic

Au, koliko mi se samo cini, kovane ograde su u ovom trenutku zaista i vise nego skupe.

25.01.2017
Biljana Brankovic

Koliko mi se samo cini, kovane ograde su veoma skupe da skuplje od toga ne moze da bude.

06.01.2017
Dusan Markovic

Ukoliko mene pitate, kovane ograde, uvek morjau da budu na ceni.