Kovane kapije Beograd

Adresa: Bukovačka 12
Beograd
Adresa: Bulevar Vojvode Mišića 39
Beograd
Adresa: Dobanovački put 36
Beograd
Adresa: Belaricka 37d
Beograd
Adresa: Senjska 8b
Beograd
Adresa: Mihaja Emineskua 159
Beograd
Adresa: Vodovodska 164dj
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Kovane kapije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Kovane kapije

Kovane kapije mogu biti toliko lepe, da kada prođete pokraj neke kuće koja je opremljena na taj način, bukvalno vam zastane dah. Uz ovakvu kapiju, obavezno se uklapa prelepa ograda od istog materijala, tako da zajedno čine sjajnu estetsku celinu.

kovane kapije

 

Kapije od kovanog gvožđa

Možda niste znali za taj podatak, da se gvožđe u istoriji smatralo neplemenitim materijalom, pa se skoro isključivo koristilo za izradu oružja, alata i oruđa. Ipak, postojali su majstori – kovači, koji su bili pravi virtuozi u svom poslu, odnosno oblikovali su gvožđe na veoma umetnički način, tako da ono nalazi svoje pravo mesto u opremanju eksterijera i enterijera.

U savremenom svetu, gvožđe ima svoju široku primenu, pa se često koristi u izradi kvalitetnih, dugotrajnih i izuzetno lepih kapija.

Kovane kapije izrada

Možda ste zamislili neku posebnu kapiju, koju niko drugi nema, jer želite da budete jedinstveni. U tom slučaju, biće dovoljno da uradite skicu ili da imate određenu fotografiju kako želite da finalni proizvod izgleda.

Kapije od kovanog gvožđa se izrađuju po meri otvora, a tu mislimo na visinu i širinu. Mogu biti urađene u nekoliko varijanti kao što su konzolne (samonoseće kapije), klizne ili krilne.

Pored same izrade kapija, firme koje se bave ovom vrstom delatnosti, ugrađuju i kvalitetne motore i omogućavaju daljinsko upravljanje, tj. otvaranje i zatvaranje kapije.

Kovane kapije prodaja

Ako ste se odlučili da svoju kuću ulepšate kapijom od kovanog gvožđa, tada možete da posetite web prezentacije firmi koje su oglašene ispod našeg teksta jer se na njima nalaze svojevrsni katalozi modela kapija koje su već urađene.

kovane kapije cena

 

Dobro je znati da se elementi mogu kombinovati, ali i izraditi unikatna kapija po vašim zahtevima i željama. Pri svemu tome, vodite računa o tome da su kapija i ograda prvi utisak koji ostavljate o svom domaćinstvu. Iz tog razloga se dizajn modela kovane kapije često kreira na osnovu zahteva klijenta.

Kapije od kovanog gvožđa mogu trajati decenijama, pa čak i večno, ako se održavaju na pravi način. Ne morate da brinete zbog moguće korozije, to jest pojave rđe, usled vremenskih prilika, jer se kapije štite odgovarajućim premazima ili se vrši toplo cinkovanje. Pri tome kapija od kovanog gvožđa ne gubi ništa od svog kvaliteta, lepote i originalnosti.

Sa zadnje strane, kapije mogu biti zatvorene lexanom, limom ili pleksiglasom.

Kovane kapije cene:

Ako ste sa čitanjem našeg teksta stigli do ovih redova, svakako vas zanima i ono najvažnije a to su – cene. Ipak, ovde moramo naglasiti da pravi kvalitet, estetika, kao i upotreba od više decenija, imaju cenu u startu koja se mnogo puta isplati i vrati kroz godine koje dolaze.

Koliko ćete izdvojiti novca za kovanu kapiju zavisi pre svega od njenog modela, a cena se računa po kvadratnom metru kovanog gvožđa i iznosi od 100 do 150 evra/m2. U ovu cenu je uračunato postavljanje, ali ne i ugradnja motora, kao ni mogućnosti daljinskog upravljanja (otvaranja i zatvaranja) i slično.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

 

Pogledajte sve proizvode

Iskustva i komentari posetilaca

Andriajana Simic
Kovane kapije su nema sta veoma lepe ali je osnovni problem u tome sto veoma puno kostaju tako da nisu pogodne za svakoga.
Janko Zivanovic
Samo treba da znate da kovane kapije u svakom slucaju nisu ni malo jeftine.
Ljubinka Sreckovic
Ukoliko po pravilu nesto predstavlja sinonim za kvalitet onda su to kovane kapije.
Petar Jankovic
Po pravilu su ovo kapije koje su dozivotne i mogu vecno da traju. To je po meni u svakom slucaju idealno resenje.
Nikolina Pantelic
Po pitanju ovih kapija sigurno je uvek kvalitet bio i vise nego vazan.
Ivan Stojanovic
naravno da je sto se ovih kapija tice, kvalitet po mnogim stvarima uvek na prvom mestu.
Jana Stankovic
U svakom slucaju su kovane kapije nesto sto mora posebno da se plati. Sve drugo je mnogo manje vazno ako mene pitate.
Marko Petrovic
Pre svega, je uvek osnovni problem bio u tome sto kovane kapije zaisat moraju bas onako develo da se plate. Sve drugo je inace manje vazno.
Biljana Brankovic
Koliko mi se samo cini, po pitanju kovanih kapija samo treba da se odlucite za kvalitet. Druge stvari i nisu bas toliko vazne.
Dusan Markovic
Kovane kapije su nema sta veoma lepe ali je osnovni problem u tome sto veoma puno kostaju tako da nisu pogodne za svakoga.