Košarkaški klub ŠUTER

 • 1
 • %
5.00 | 2 ocena

O nama - KOŠARKAŠKI KLUB ŠUTERKošarkaški klub Šuter je najmasovniji klub u Sremčici koji okuplja dečake i devojčice uzrasta od 6 do 15 godina. Osnivač i glavni trener u klubu je Milan Vujičić, FIBA košarkaški trener i magistar nauka u sportu i rekreaciji, sa višegodišnjim internacionalnim iskustvom. Klub je deo sportskog udruženja Elite Athlete iz Sremčice.

Klub Šuter je osnovan 2002. godine i u periodu do 2005. godine kroz klub je prošlo više stotina igrača, među kojima i neki od sadašnjih trenera kluba. Klub je ponovo počeo sa radom 2015. godine i danas se može uporediti sa najkvalitetnijim timovima u Srbiji i regionu.

Osnivač kluba Šuter, Milan Vujičić košarkom je počeo da se bavi sa dvanaest godina u KK FMP Železnik, a tokom karijere je igrao za više klubova u zemlji i inostranstvu. Nakon završetka igračke karijere, Vujičić se posvetio trenerskom poslu za koji se usavršavao u SAD-u, na prestižnom Ohio University. U Americi gde je proveo 10 godina, radio je kao košarkaški trener na prestižnim univerzitetima. Trenutno sprema doktorat u obrazovanju i sportskom menadžmentu na United States sports Academy.

U okviru košarkaškog kluba Šuter trenutno treniraju četiri selekcije:

 • -školica košarke
 • -mlađi pioniri
 • -stariji pioniri
 • -kadeti


Košarkaški klub Šuter svim članovima nudi daleko najbolje uslove u Sremčici. Treninzi se održavaju u fiskulturnoj sali O.Š. "Vuk Karadžić", kao i na profesionalnom otvorenom terenu koji je u vlasništvu kluba. Takođe, klub poseduje i svoj fitnes centar koji se prostire na 230 m2 i nudi idealne uslove za vežbanje u prijatnom okruženju. Naš fitnes centar poseduje preko 40 sprava, garnituru tegova preko četiri tone i mnogo propratnih rekvizita poput "Bugarskih vreća", balans lopti, itd.

U rad sa decom uključeni su vrhunski treneri koji poseduju dugogodišnje igračko iskustvo, visok nivo tehničko-taktičke obučenosti, kao i veliku volju i želju da svoje znanje prenesu mlađim košarkašima. Pored glavnog trenera i vlasnika kluba Milana Vujčića, naš tim čine: Dimitrije Popović, apsolvent Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, Nikola Ćušić, student Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, Stefan Vukša, student Megatrend Univerziteta u Beogradu i Stefan Ilić, najmlađi član našeg stručnog štaba.

Upis novih članova je tokom cele godine!

Pratite nas i putem Facebook-a:

Košarkaški klub

Odbojkaški klub

Košarkaški klub Šuter, Sremčica, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

27.09.2018 04:33
Radomir Petrovic
Kosarkaski klub SUTER je najmasovniji klub u sremcici koji okuplja decake i devojcice uzrasta od 6do 15 godina.Njiov uspesan tim cine Dimitrije Popovic ,apsolvent fakulteta za sport i fizickog vaspitanja,i jos mnogi uspesni treneri. Sjajan nacin da vase dete uci od najboljih cari kosareke!
28.04.2017 05:04
Ana Milosavljevic
Njihov tim cine Dimitrije Popovic,apsolvent Fakulteta sporta i fizickog vaspitanja, Nikola Cusic,student Fakulteta sporta i fizickog vaspitanja,Stefan Vuksa,student Megatrend Univerziteta u Beogradu i Stefan Ilic,najmladji clan ovog strucnog staba.
24.02.2017 07:34
Maja Matic
Najpoznatija i najbolja skola kosarke u ovom delu grada.Njihove mladje kategorije redom nizu uspehe i zato sam i svoje dete upisala bas kod njih.Uslovi za treniranje su stvarno super,a treneri su pravi pedagozi.
12.07.2016 02:04
Andrija Atanaskovic
Ovo je perspektivna skola kosarke koja okuplja cetiri uzrasne kategorije.Koordinator skole je internacionalni kosarkas a sada fiba trener Milan Vujicic.Oko sebe je okupio najbolje strucnjake koji ucestviju u radu sa decom.
25.05.2016 11:27
Ilija Radovic
Vrse upis tokom cele godine a imaju i odlicne uslove za rad.Moje dete uziva u ovoj skoli kosarke.U rad sa decom ukljuceni su vrhunski treneri koji poseduju dugogodisnje igracko iskustvo,visok nivo tehnicko takticke obucenosti,kao i veliku volju i zelju da svoje znanje prenesu mladjim kosarkasima.
15.05.2016 12:41
Milan Vujičić
Fenomenalni uslovi, fenomenalan trener.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Košarkaški klubovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Košarkaški klub ŠUTER
 • košarkaški klub šuter,
 • košarkaški klub u sremčici,
 • škola košarke u sremčici,
 • košarkaški trener milan vujičić,
 • košarkaški klub sremčica,
 • košarkaški klub šuter,
 • kk šuter,
 • šuter