Kontakt podaci za vašu firmu

Kosarkaski klub IBC

  • 1
0.0 | 0 ocena
Osnovan od strane nekolicine renomiranih stručnjaka, košarkaški klub IBC nudi najbolje uslove za trening svim ljubiteljima magične igre pod obručima. Pored školice košarke, u sklopu našeg kluba treniraju i takmičarske ekipe koje postižu za...
Pročitaj više
OŠ. Mihailo Petrović Alas - G...
Stari grad,Beograd

Košarkaški Klub Sfera

  • 1
5.0 | 1 ocena
Košarkaški klub Sfera je osnovan od strane licenciranog FIBA trenera i okuplja dečake uzrasta 2006, 2007, 2008, 2009. godište i mlađe. Kroz stimulativan rad, naši profesionalni treneri se trude da svako dete zavoli magičnu igru pod obručim...
Pročitaj više
Nikolaja Krasnova 8
Vračar,Beograd
Kosarkaski klub Crvena Zvezda...
Pročitaj više
Kosarkaski klub FMP Zeleznik...
Pročitaj više
Kosarkaski klub Partizan...
Pročitaj više
Kosarkaski klub Mladost...
Pročitaj više
Kosarkaski klub Zemun...
Pročitaj više
Kosarkaski klub Mondo Basket...
Pročitaj više
Kosarkaski klub Borac 95...
Pročitaj više
Kosarkaski klub Vizura...
Pročitaj više
Kosarkaski klub Eurobasket...
Pročitaj više
Kosarkaski klub Magic...
Pročitaj više
Kosarkaski klub Radivoj Korac...
Pročitaj više
ZKK Crvena Zvezda...
Pročitaj više
ZKK Hemofarm...
Pročitaj više
ZKK Partizan...
Pročitaj više
Kosarkaski klub Hemofarm...
Pročitaj više
Kosarkaski klub Lions...
Pročitaj više
Kosarkaski klub Metalac...
Pročitaj više
Kosarkaski klub Vojvodina...
Pročitaj više
Kosarkaski klub Ergonom...
Pročitaj više

Iskustva i preporuke posetilaca

06.12.2019 10:58
Zoran Kalinovic Zoran Kalinovic
Koliko je clanarina
27.09.2018 04:39
Djordje Markovic
Upis novih calanova je tokom cele godine,odlicni treneri ,dobra lokacija i mogucnost treniranja i mladje populacije . Dovedite samo jednom svoje dete na probni cas,a ono ce svakako posle traziti da dolazi samo!!
27.09.2018 04:36
Milos Petrovic
Veoma uspesan kosarkaski klub IBC koji na kvalitetan i veoma profesionalan nacin uci decu pravilima kosarke. Pored visokostrucnih trenera koji na kvalitetan nacin i pedagoski uce decu ,tu su da pridodaju i sjajnoj i toploj atmosferi. Vase dete ce biti odusevljeno i pozelece da odmah krene sa treninzima!
27.09.2018 04:33
Radomir Petrovic
Kosarkaski klub SUTER je najmasovniji klub u sremcici koji okuplja decake i devojcice uzrasta od 6do 15 godina.Njiov uspesan tim cine Dimitrije Popovic ,apsolvent fakulteta za sport i fizickog vaspitanja,i jos mnogi uspesni treneri. Sjajan nacin da vase dete uci od najboljih cari kosareke!
28.04.2017 05:06
Jovica Vitakic
Kosarkaski klub Ibc svim clanovima nudi najbolje uslove za trening,a njihove skolice kosarke organizuju se u nekoliko osnovnih skola na teritoriji Beograda.Pored skole kosarke,poseduju i takmicarske ekipe koje se sa uspehom takmice u svim kategorijama,osim seniorske.
28.04.2017 05:04
Ana Milosavljevic
Njihov tim cine Dimitrije Popovic,apsolvent Fakulteta sporta i fizickog vaspitanja, Nikola Cusic,student Fakulteta sporta i fizickog vaspitanja,Stefan Vuksa,student Megatrend Univerziteta u Beogradu i Stefan Ilic,najmladji clan ovog strucnog staba.
24.02.2017 07:34
Maja Matic
Najpoznatija i najbolja skola kosarke u ovom delu grada.Njihove mladje kategorije redom nizu uspehe i zato sam i svoje dete upisala bas kod njih.Uslovi za treniranje su stvarno super,a treneri su pravi pedagozi.
12.07.2016 02:04
Andrija Atanaskovic
Ovo je perspektivna skola kosarke koja okuplja cetiri uzrasne kategorije.Koordinator skole je internacionalni kosarkas a sada fiba trener Milan Vujicic.Oko sebe je okupio najbolje strucnjake koji ucestviju u radu sa decom.
25.05.2016 11:27
Ilija Radovic
Vrse upis tokom cele godine a imaju i odlicne uslove za rad.Moje dete uziva u ovoj skoli kosarke.U rad sa decom ukljuceni su vrhunski treneri koji poseduju dugogodisnje igracko iskustvo,visok nivo tehnicko takticke obucenosti,kao i veliku volju i zelju da svoje znanje prenesu mladjim kosarkasima.
15.05.2016 12:41
Milan Vujičić
Fenomenalni uslovi, fenomenalan trener.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Košarkaški klubovi