Kontakt podaci za vašu firmu

Konjicki klub Beograd

  • 2
5.0 | 3 ocena
Konjički klub "Beograd" bavi se obukom ljubitelja jahanja, kako dece tako i odraslih. Klub u ponudi ima školu jahanja, koja se bavi obukom početnika, rekreativno jahanje i sportsko jahanje što obuhvata preskakanje prepona, western jahanje...
Pročitaj više
Paštrovićeva 2, Beograd
Čukarica,Beograd

Bojčin konjički klub

  • 1
5.0 | 1 ocena
Ukoliko želite da uživate u druženju sa konjima ili da naučite da jašete, Bojčin konjički klub je idealno mesto za to. U prelepom ambijentu Bojčinske šume na 30km od centra grada, organizuju se škola jahanja za decu i odrasle, kao i brojne...
Pročitaj više
Dvanaestog Avgusta 78, Progar
Surčin,Beograd

Proizvodi

Jahanje za odrasle Beograd

Cena na upit

Jahanje za decu Beograd

Cena na upit

Individualni casovi jahanja Beograd

Cena na upit
Casovi jahanja

Casovi jahanja

Cena na upit

Najlepsi konjicki klub

Cena na upit
Najbolji konjicki klubovi

Najbolji konjicki klubovi

Cena na upit
Konjicki klubovi Beograd

Konjicki klubovi Beograd

Cena na upit
Konjicki klub Beograd

Konjicki klub Beograd

Cena na upit

Najlepsi konji za jahanje

Cena na upit

Lipicaneri

Cena na upit

Najbolji konjicki klub

Cena na upit
Skola jahanja Surcin

Skola jahanja Surcin

Cena na upit

Skole jahanja

Cena na upit

Skola jahanja

Cena na upit
Konjicki klub Surcin

Konjicki klub Surcin

Cena na upit
Konjicki klub Progar

Konjicki klub Progar

Cena na upit

Konjicki klubovi

Cena na upit

Konjicki klub

Cena na upit

Decije jahanje Beograd

Cena na upit

Casovi jahanja za decu Beograd

Cena na upit

Casovi jahanja Beograd

Cena na upit

Iskustva i preporuke posetilaca

06.04.2019 05:33
Predrag Ristic
Ne preporučujemo iz sledećih razloga:- Nema table sa natpisom koja bi pomogla da se nadje ulaz, sa puta. - Nema parkinga, ostavljate vozilo na trotoaru, pored puta - Prvo što vas dočeka je papir koji morate da potpišete a kojim se klub odriče odgovornosti u slučaju povrede. To bi bilo sasvim u redu- da nije situacije koja me je navela da napišem sve ovo: Prvi čas jahanja maloletnog deteta i već se u na konju izvode vežbe koje su okarakterisali kao zagrevanje: dete se okreće u sedlu natraške, podiže obe ruke, podiže obe noge, naginje se skroz unazad, i sl. Nisam stručan, ali mislim da bi realno bilo da se odvoji neki minut da se dete i konj naviknu jedno na drugo pre nego dete uzjaše i da se makar prvi čas detetu pruži mogućnost da uvidi kako je to jahati konja (uz instruktora koji drži uzdu i vodi ih) a ne da se odmah izvode navedene vežbe, - Dobivši primedbu na prethodno navedenu stavku-jedina odrasla osoba kaže da nije ona vlasnik i da "Klub nema vlasnika" i skratila je čas jahanja mom detetu i ponudila da nam vrati novac. Novac nisam želeo da uzmem, jer novac nije važan već profesionalizam i odgovornost koga u ovom "klubu" nema. -Sa detetom koje prvi put jaše čas vodi devojka jako mlada (i prema mom detetu -kako sam kasno saznao neljubazna i otresita) možda ima 15 godina. Video sam još manje dete koje jaše konja i vodi ga otprilike devojčica od oko 13 godina ! Očekivano bi bilo da to radi sertifikovani trener a ne deca, zar ne? U ovom "klubu" odgovor je - ne.
27.09.2018 04:28
Tihomir Senic
Obavezno posetite Bojcinski konjicki klub PROGAR koji je namenjen za sve generacije!Inzvaredan nacin da svoje vreme utrosite na pravi nacin!!
27.09.2018 04:26
Marko Miletic
Pored odlcnog konjickog kluba MIRELA nalazi se i odlican deciji kamp. Za svakog po nesto stoe vas oduseviti!
27.09.2018 04:23
Jelena Jovanovic
Ljubitelji ste konja,a ujedno bi ste zeleli da pobegnete od gradske guzve ,obavezno dodjite u jahacki klub KENTAUR. On se nalazi u mirnom mestu Zemuna.Sve preporuke,stvarno su odlicni!
27.09.2018 04:19
Marija Mladenovic
Skola jahanja,Rekreativno jahanje,sportsko jahanje sve to vas ceka u Konjickom klubu HIPODROM!Lepi i negovani konji vam stoje na raspolaganju,uz predivne ljude koji brinu o njima!!Sve pohvale!!
28.04.2017 05:00
Andrija Atanaskovic
Rekreativno jahanje preporucio bih svima koji vole konje.Njihova skola jahanja se zasniva na tri casa nedeljno pod budnim okom strucnih trenera koji imaju veliko iskustvo u ovom poslu.
28.04.2017 04:57
Milos Topalovic
Preskakanje prepona,kako samo ime kaze zahteva od jahaca preskakanje istih po odredjenom redosledu sa ciljem da ne obori ni jednu preponu.Ova disciplina se odrzava u ogradjenom prostoru sa vise razlicitih prepona.
24.02.2017 02:53
Goran Sarenac
Obuku izvode licencirani treneri sa visegodisnjim iskustvom,a treninzi su individualni. Pored savladavanja osnovne vestine jahanja,naucicete kako da upravljate konjem,kasate i galopirate.Uzivanje na otvorenom.
24.02.2017 02:47
Milos Bozovic
Rekreativno jahanje za sve ljubitelje konja i konjickog sporta.Bar jednom mesecno odlazim sa svojom porodicom u njihovu skolu jahanja.Poseduju predivne zivotinje u cijem ce te drustvu sigurno uzivati.
24.02.2017 02:45
Lazar Ristic
Skola jahanja se odrzava svakog dana u nekoliko termina tako da se uvek mozete uklopiti.Poseduju savrsene uslove a plemenite zivotinje ne treba ni spominjati.Neopisivo iskustvo,sve preporuke.
12.07.2016 01:40
Milos Topalovic
Svratite obavezno do Kosutnjaka,uzivajte u prirodi i svezem vazduhu na najbolji nacin.Ovo je mlada skola jahanja ali njen kadar je veoma strucan tako da je pravo zadovoljstvo gledati svoje dete kako uziva.
12.07.2016 01:37
Sanja Kekic
Ovo je jedinstvena skola jahanja jer se nalazi u mirnom delu Zemuna u samoj prirodi tako da je idealna za opustanje i uzivanje.Ova skola radi sa velikim uspehom vec vise od dve decenije i ima veliki broj polaznika skole jahanja.
12.07.2016 01:35
Borislav Milic
Savresna skola jahanja za sve ljubitelje konja i konjickog sporta.Casovi su individualni sto znaci da svaki polaznik ima svog posebnog trenera tako da su rezultati vidljivi veoma brzo.
25.05.2016 12:13
Jovica Vitakic
Vasi malisani ce biti odusevljeni vremenom koje provedu sa ovim plemenitim zivotinjama.Rekreativno jahanje pruza mogucnost kako odraslima,tako i deci da se oslobodne stresa,nervoze i anksioznosti.
25.05.2016 12:10
Ana Milosavljevic
Predivno iskustvo sam stekla u ovoj skoli zahvaljujuci strucnom timu trenera koji su pravi profesionalci.Stekla sam neraskidivu vezu sa konjama i redovno odlazim na casove jahanja,bilo na otvorenom ili u zatvorenoj sali.
25.05.2016 12:06
Andrija Atanaskovic
Za vreme trajanja obuke stekao sam osnovna saznanja o konjima,jahanju i svim pratecim lepotama ovog sporta.Razvio sam ljubav prema konjima i rado ovu skolu preporucujem svima jer ce steci nesvakidasnja iskustva.
04.04.2015 11:27
Nikola Maksimovic
Konjicki klub Beograd su mi svi preporucili. Imam dvoje male dece, upisao bih ih samo ako mozete da mi pojasnite razliku, tj da li je bolja opcija jahanje za decu ili jahanje za pocetnike? Hvala
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Konjički klubovi