Individualni treninzi Milan Vujasin

  • 6
5.0 | 2 ocena

U okviru sportskog kluba Panter nalazi se i prelepa fitnes sala, orpemljena kompletnom fitnes opremom. Milan Vujasin osnivac i trener u klubu pored klupskih treninga vodi i individualne treninge za licne potrebe pojedinaca. U personalnim...
Pročitaj više

Oslobodjenja 5
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme

Iskustva i preporuke posetilaca

Marina Dakic
Ukoliko planirate da u svoju dnevnu rutinu ubacite i kondicione treninge, onda je u svakom slucajupotrebno da se dobro unapred informisete o tome. U tom smislu vam interent u svakom slucaju stoji na raspolaganju.
Stojance Ristovski
Najveca fora od svega u Beogradu je ta da ovi treninzi nisu ni malo naivni.
Marina Zivkovic
Samo treba da znate da je veoma bitno da se svi kondicioni treninzi urade na jedan kvalitetan nacin. Druge stvari i nisu bas toliko vazne.
Milen Jovanovic
Po pravilu, sto se tice ovih treninga veoam je vazno da tacno zante koje su vase mogucnosti i koliko je to nesto sto treba i mora da kosta. Takodje je veoma vazno da ne preterate.
Jovana Milinkovic
Ovo su po mnogo cemu i vise nego dobri treninzi.
Filip Milutinovic
Koliko mi se samo cini, od ovih treninga po meni ne bi trebalo da postoji nista bolje.
Lea Stankovic
Ako mene pitate, svako bi trebao da ima bar jedan kondicioni trening u svom zivotu. Sve drugo je mnogo losije resenje.
Mihajlo Nastasovic
Sto se tice kondicionih treninga, najbolje je da pocnete sami da ih organizujete posto u suprotnom vam se moze desiti da samo dzabe bacite pare.
Simona Vucinic
Sto se tice ovih treninga, samo treba da znate da je veoma bitno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je pored toga daleko manje vazno.
Todor Markovic
Koliko mi se samo cini oni su u svakom slucaju odlicno resenje. Jedini je probelm u tome sto mogu koliko mi se samo cini da jako puno kostaju.
Marta Dencevic
Stvar je samo u tome da kondicioni treninzi uvek moraju i dobro da se plate. A nemaju bas svi ljudi podjednako novca.
Janko Zivanovic
Ako biste kondicione treninge praktikovali bar 2-3 puta nedeljo onda biste sigurno bas onako lako uslu u formu i kondiciju.
Ljubinka Sreckovic
Svakome su pre ili kasnije potrebni jednom u zivotu kondicioni treninzi. Ako je to slucaj i sa vama, onda je ubeljivo najbolje resenje da posetite neko strucno i provereno mesto kao sto je teretana.
Petar Jankovic
Po ovom pitanju, samo treba da posetite neko strucno i provereno mesto u ciji kvalitet zaista nemate razloga da sumnjate. Sva sreca pa je takvih fitnes centar u Beogradu u danasnje vreme zaista puno.
Nikolina Pantelic
Veoma kvalitetni kondicioni treninzi mogu da se urade u teretani Power Gym. Stvar je tamo da bas na tom mestu rade kvalitetni instruktori koji poznaju dosta razlicitih ali kvalitetnih programa treninga.
Jana Stankovic
Svaka devojka koja drzi do sebe treba da uradi kondicioni trening bar dva puta nedeljno. Nije samo poenta u tome da lepo i zategnuto izgledate vec da zaista zivite nesto zdraviji zivot.
Ivan Stojanovic
Ukoliko ste tolatlni pocetik onda je definitivno najbolje da angazujete nekog profesionalnog trenera. Pa nije to ipak toliko u danasnje vreme skupo.
Marko Petrovic
Nisu kondicioni treninzi namenjeni svakome. Na prvom mestu kako biste kvalitetno mogli da uradite kondicione treninge, potrebno je da se posavetujete sa nekim strucnim licem i potrebno je da vas to lice nauci jednu od najboljih stvari - pravilnu motoriku pokreta.
Dusan Markovic
Ukoliko planirate da u svoju dnevnu rutinu ubacite i kondicione treninge, onda je u svakom slucajupotrebno da se dobro unapred informisete o tome. U tom smislu vam interent u svakom slucaju stoji na raspolaganju.
Biljana Brankovic
Sigurno da pre ili kasnije svako dodje u fazu da pocne da se oseca lose, malaksalo i bezvoljno. Zbog toga, svima se onda preporucuje da pucnu sa odredjneom vrstom fizicke aktivnosti i sigurno se necete pokajati.