Dodaj firmu

Individualni treninzi PROFEX

5.0 | 13 ocena
Član 12 godina

Postupak kondicione pripreme profesionalnih i mladih sportista često se usko vezuje za proceduru unapređenja energetskih sposobnosti (izdržljivosti, izdržljivosti u brzini i sl.) i mišićne snage. Međutim, sam postupak kondicione pripreme predstavlja mnogo više od toga - učenje pravilne tehnike trčanja, pravilne tehnike promene pravca, učenje najefikasnijeg načina kretanja, način postavljanja stopala, načini reagovanja u odnosu na kretanje protivnika, učenje efikasnih varki itd.
U PROFEX Akademiji kondicionu pripremu košarkaša, osim prethodno navedenog, povezujemo direktno i sa programima i režimima hranjenja i hidratacije tela, procedurama oporavka i dijagnostičkim praćenjem, kojim utvrđujemo stepen adaptacija na izvedeni trening ili izveden ciklus treninga. Prate se parametri koji određuju ne samo stepen pripremljenosti i napredak u sposobnostima, već i parametri koji su merilo zamora, pada sposobnosti i telesnih funkcija. Time možemo reagovati i dodatno korigovati programe vežbanja.
Usluge naše ustanove su do sada koristili brojni priznati košarkaški profesionalnci: Nemanja Nedović, Nenad Krstić, Ivan Redenović, Igor Rakočević, Miroslav Raduljica, Igor Milošević, Zoran Erceg, Vladimir Micov, Ana Dabović i brojni mladi reprezentativci i reprezentativke iz Srbije i Crne Gore.
Više o našim programima možete pročitati na našem vebsajtu.

Kategorija: Individualni trening Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
# ID Oglasa: 046710
Firma: Individualni treninzi PROFEX
Website: profexacademy.com
Idi na vrh strane