Vila Vertigo

  • 9
4.93 | 15 ocena

VILA VERTIGO BORSKO JEZERO


Vila "Vertigo" pronaći ćete u Rakovici na adresi Kružni put Kijevo broj 21i, na teritoriji Beograda. Na oko 100 metara od izlaska na Ibarsku magistralu, na obilaznici Beograda smešteno je novoizgrađeno zdanje naše vile koja Vam pruža najviši vid komfora i smeštaja.

Možete se opredeliti za dve varijante smeštaja u vili "Vertigo":
- na dnevnom nivou
- na mesečnom nivou

Usluga smeštaja u našoj vili je na bazi noćenja, a cene se kreću od 10 evra po osobi, što ne uključuje boravišnu taksu od 146 RSD i osiguranje od 20 RSD, koje se zasebno plaća. Ukoliko se radi o većim organizovanim grupama, na svakih 10 iznajmljenih soba, jedna soba je besplatna.

Kada je u pitanju dnevni boravak, cena najama sobe u periodu od 09 - 19h, iznosi 1200 RSD za dve osobe. Bilo da Beograd posećujete turistički ili poslovno, naša vila "Vertigo" predstavlja Vaš najbolji izbor za smeštaj i prenoćište. Blizina aerodroma, centra Beograda, Sajma kao i mnogih drugih značajnih lokacija u gradu, čine našu vilu preporučljivu širokom auditorijumu posetilaca.

Vila raspolaže sa 43 sobe, kapaciteta 120 ležaja.

Sve sobe imaju TV uređaj, kablovsku televizuju, bežični internet, toplu vodu i grejanje u zimskom periodu. Prenoćište se naplaćuje po osobi, nezavisno od broja kreveta u sobi. Usluga je na bazi prenoćišta, po ceni od 10 eura , a noćenje sa doručkom po osobi je 15 eura

Tokom 24h sata, dostupne su Vam usluge naše recepcije, dok je koršćenje posteljine i peškira u sobama potpuno besplatno. Po želji možete upotrebljavati peglu i dasku za peglanje, fen, bademantil, papuče, kao i uslugu skeniranje i fotokopiranja.

U lobiju vile nalazi se kafe bar, gde možete svakodnevno pročitati dnevne novine i časopise uz šoljicu kafe ili čaja ili uz neko piće iz našeg širokog asortimana domaćih i stanih alkoholnih i bezalkoholnih pića.
Kafe bar je otvoren 24h za goste hotela i postoji mogućnost room servisa.
U okviru vile nalazi se restoran koji pruža uslugu pansionske ishrane sa specijalitetima nacionalne Srpske kuhinje po veoma povoljnim cenama od 2-5 eura po obroku.
Ako želite još prijatniji boravak u našem objektu, posetite naš Salon lepote, koji se nalazi u prizemlju, odmah preko puta recepcije, gde se možete opustiti uz relax masažu, spa kapsulu, solarijum, ... U Salonu radimo razne tretmane za detoksikaciju i mršavljenje, i takođe, manikir, pedikir, nadogradnja noktiju...
Za potrebe naših gostiju pre par meseci otvoren je Kiosk, gde se od 7-24h možete snabdeti raznim proizvodima, od cigareta, štampe , slatkiša i grickalica do kozmetičkih proizvoda.
Ispred vile se nalazi parking za vozila naših gostiju i autobuse. Ukoliko Vam zatreba obezbedićemo Vam i prevoz do željenih lokacija u Beogradu kao i na teritoriji cele zemlje.

Komforan smeštaj i prenoćište u prijatnom okruženju.
Vrhunska usluga po najpovoljnijim cenama.

Očekujemo Vas.
Vila "Vertigo" Rakovica, Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

08.09.2015 11:06
Ružica Manojlović

Fenomenalno mesto, toplo preporučujem ako želite da provedete odmor na Borskom jezeru, ili Vas interesuje lov i ribolov

18.04.2015 01:55
Nikola Maksimovic

Hostel Vertigo je najlepse konaciste u Beogradu.

18.04.2015 01:46
Nikola Maksimovic

Hostel Vertigo je najbolje konaciste u Beogradu. Odlicna lokacija!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Konačišta
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Vila Vertigo
  • vila vertigo borsko jezero,
  • vertigo vila borsko jezero,
  • konaciste vertigo city,
  • vertigo konaciste