Želite da okupite društvo i odete u Beč, recimo? Zašto da ne? To se lako može organizovati uz pomoć kombi prevoza putnika, na bilo koju željenu destinaciju.

 

Kombi prevoz Austrija

Odlučili ste da posetite zemlju Mocarta i Betovena, bečkog valcera i dinastije Štraus? Sada samo ostaje da se na najudobniji način prebacite iz Srbije do Austrije. 

Kombi vozila koja se koriste za prevoz putnika su maksimalno komforna i udobna, pri čemu poseduju osam plus jedno mesto za sedenje, uz veliki prtljažni prostor.

Kombi prevoz Italija

Do Italije možemo da preletimo preko Jadranskog mora, ali dok putuje avionom čovek nema baš najbolji osećaj puta i razdaljine koju je prešao. Vozeći se kombi vozilom, bićete u mogućnosti da posmatrate raskošne predele koji se prostiru pored vas, pri tome uživajući u prijatno rashlađenom prostoru.

Kombi prevoz Nemačka

Bez obzira da li ste odlučili da Nemačku posetite kao turista ili odlazite u tu zemlju jer ste dobili dobar posao, putovanje kombijem je odlično rešenje, naročito ako idete sa svojim prijateljima. 

Kombi vozila su sasvim nova i pouzdana, pa ne može biti nikakvih neprijatnih iznenađenja. Vozila možete iznajmiti na osnovu pređene kilometraže, ili na određeni vremenski period.

Kombi prevoz Švajcarska

Odlazite u zemlju banaka, najtačnijih satova, ukusnih sireva i čokolade, ili drugim rečima, najsavršeniju državu na svetu? Da, zavidimo vam, a naročito ako ste sebi obezbedili kombi prevoz, koji između ostalog poseduje LCD monitore, DVD/mp3, radio i CD plejer; nagibna sedišta u kojima ćete moći maksimalno da se opustite i uživate, a koja su pri tome obezbeđena zaštitnim pojasevima; vozila poseduju GPS navigaciju i nude besplatan WiFi, tako da ćete preko svog mobilnog telefona ili tableta, uvek biti u toku sa dešavanjima na društvenim mrežama ili drugim sadržajima interneta.

Kombi prevoz Francuska

Zemlja Ajfelove kule, Luvra, reke Sene, Jelisejskih polja, katedrale Notr Dam... da, to je sve što ste oduvek želeli da posetite i vidite. Udoban prevoz može da vam ulepša taj događaj i u obrnutom slučaju, da ga pokvari.

Zato birajte proverene agencije za iznajmljivanje kombi vozila, koje može biti organizovano kao višednevno, dok za duže relacije, i veće grupe putnika, odobravaju se specijalni popusti. 

Da biste dobili precizne informacije, nakon što pogledate prezentacije firmi koje su oglašene ispod našeg teksta, potrebno je da pozovete ljubazne operatere odabrane agencije ili uputite e-mail sa pitanjima koja vas zanimaju.

Kombi prevoz Beč

Put do Beča može biti veoma kratak i lak. Naravno, ako se obavlja klimatizovanim kombi vozilima novije generacije i uz pomoć iskusnih vozača. Vozila poseduju najviši nivo opreme i prilagođena su vašim potrebama. 

 

 

Polazak do Beča može da se organizuje iz bilo kog mesta u Srbiji. 

Kombi prevoz Budimpešta

Ovo je grad sused Beograda, i zaista je šteta da ne pretrčite preko grane i ne posetite čuvenu Budimpeštu. Utisci koje budete poneli, vrede mnogo više od novca koji ste uložili da organizujete ovaj obilazak, ali je bitan i način kako se vozite do glavnog grada Mađarske. 

Vozila koja se koriste se redovno održavaju, i uvek su spremna za polazak na put, što znači da se prevoz organizuje prema vašim zahtevima. To može biti dnevno ili višednevno putovanje, ekskurzije, seminari, turneje...

Kombi prevoz Prag

Prag je „zlatni grad“. Ljudi koji su ga obišli često umeju da kažu da je „svaki korak koji napravite u tom gradu lep“. Ne možete reći da ste videli sve u životu, ako ne vidite Karlov most i ne čujete priču o njegovom nastanku.

Da biste udobno stigli do „zlatnog grada“, birajte agencije za prevoz putnika koje vam nude, uz pomoć svojih vozila, slobodu planiranja putovanja. Na ovaj način, do Praga mogu stići porodice, grupe poslovnih ljudi, i razne mini grupe.

Kombi prevoz Grčka

Kada kažemo Grčka, obično mislimo na leto i more. Možda ste okupili osam – devet svojih prijatelja i želite kombijem do ove drevne zemlje. Agencije koje pružaju uslugu su spremne za sve vrste dogovora sa vama, kako bi bila pružena što bolja i kvalitetnija usluga. 

Pored klasičnog prevoza, moguće je prevesti i određenu robu ili teret, ali ipak ne velikih i gabaritnih, pošto je osnovna delatnost prevoz putnika.

Kombi prevoz putnika – cena:

Cena kombi prevoza, pri čemu je minimalna udaljenost 100 km u jednom smeru, kreće se od 0,35 do 0,40 evra po jednom kilometru. Iznajmljivanje vozila sa vozačem, odnosno auto dan, sa pređenih 250 km, 10 sati, u proseku je oko 120 evra. Primera radi, orijentaciona cena za relaciju Beograd – Budimpešta, je 310 evra, ili 320 evra za destinaciju Beograd – Sofija. Cene su prikazane za prevoz od tačke A do tačke B, i obračunavaju se po ukupno pređenoj kilometraži. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme oglašene ispod našeg teksta. 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Kombi prevoz putnika
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

06.09.2018
Andriajana Simic

Kada je kombi prevoz putnuka u pitanju po meni je firma City go bus najbolja. Vrlo su povoljni, profesionalni i prijatni. Sve preporuke.

06.09.2017
Mihajlo Nastasovic

Ovaj kombi prevoz mora da se debelo plati. Sve druge stvari su po meni kako samo stvari stoje cisto gubljenje vremena i nista vise od toga.

21.04.2017
Simona Vucinic

Ukoliko po meni nesto valja u celoj prici onda je to kombi prevoz putnika koji nije ni pre ali ni kasnije ni malo jeftin.

07.04.2017
Todor Markovic

Po pravilu, kada nema putnika onda je ovaj prevoz i vise nego idealno resenje.

22.03.2017
Marta Dencevic

Sto se ovog prvoza tice, sigurno je kvalitet nesto sto nije previse skupo u nasem slucaju. Sve ostalo su sve lazi.

02.03.2017
Janko Zivanovic

Koliko samo mogu da vidim ovo postaje sve znacajnija vrsta prevoza. Mada, ne mora nuzno da znaci da je to posebno unosan posao.

13.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Koliko mi se samo cini, sto se tice ovog kombi prevoza, samo treba da znate da je veoma bitno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.

17.01.2017
Petar Jankovic

Koliko samo mogu da vidim, ovo postaje sve vise onako ozbiljan i unosan posao koji ipak nije za svakoga.

28.12.2016
Nikolina Pantelic

Po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet. Ako bas tako nesto budete uradili, sigurno se necete pokajati.

09.12.2016
Ivan Stojanovic

Cena za kombi prevoz putnika moze da se odredi po mnogim kriterijumima ali je u svakom slucaju potrebno da se unapred dobro raspitete.

23.11.2016
Jana Stankovic

Kombi prevoz putnika je najbolje da iznajmite od agencija okja se zove Tea tours.

04.11.2016
Biljana Brankovic

Po pitanju kombi prevoza putinka, ubedljivo je najbolje da izajmite Milosa koji ima vozila koja su zaista i vise nego perspektivna i vise nego kvalitetna.

14.09.2016
Marko Petrovic

Ovo je u danasnje vreme jedna od standarnih usluga koja se praktikuje koristiti u situaciji kada se organizuje neke krace ture, manji izleti i ekskurzije.

11.08.2016
Dusan Markovic

Kombi je svakako za te prilike dobar zato sto putnici mogu u njega lako da se spakuju i da ne misle previse oko guzve. Sa druge strane, znatno brze moze da se stigne na cilj nego kada bi se putovalo autobusom.

11.07.2016
Stojance Ristovski

Ukoliko organizujete neki manji izlet ili ekskurziju, moja preporuka je da za tu priliku iznajmite kombi. Pre svega, kombi se dosta brze krece od autobusa i zbog toga cete pre stici na zeljenu destinaciju.