Kombi prevoz putnika je odlican vid grupnog transporta. Želite da okupite društvo i odete u Beč, recimo? Zašto da ne? To se lako može organizovati uz pomoć kombi prevoza putnika, na bilo koju željenu destinaciju.

Kombi prevoz Austrija

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi gde mozete naci ponudu za KOMBI PREVOZ PUTNIKA

Beograd

Supernova travel minibus i kombi prevoz
Supernova travel minibus i kombi prevoz
Majke Jevrosime 29, Beograd
Stari grad Pozovi

Siguran, udoban i brz prevoz do željene destinacije. Vama na usluzi "Supernova travel" Beograd....
Pročitaj više

Terra Travel minibus prevoz
Terra Travel minibus prevoz
Gračanička 16
Stari grad Pozovi

Terra Travel svakodnevno organizuje minibus transfere sa bilo koje adrese u Beogradu do bilo koje adrese u Budimpešti, Beču, Zagrebu, Ljubljani i drugih mesta u Sloveniji...
Pročitaj više

Minord trans minibus i kombi prevoz
Minord trans minibus i kombi prevoz

Zvezdara Pozovi

Kompanija "Minord trans" postoji i radi od 2009. godine, sa sedištem u Beogradu. Minord trans naša kompanija, danas može da Vam ponudi prevoz putnika na teritoriji cele zemlje i u inostranstvu. Naša vozila su kapaciteta od 8 mesta, 18 mesta...
Pročitaj više

Cvele Turs - minibus i kombi prevoz putnika
Cvele Turs - minibus i kombi prevoz putnika

Palilula Pozovi

Minibus i kombi prevoz putnika u domaćem i medjunarodnom saobraćaju „Cvele Turs“. Najpovoljnije cene, bezbedno, sigurno i na vreme....
Pročitaj više

AKCIJE koje mozete iskoristiti za POPUST na KOMBI PREVOZ PUTNIKA

Beorent international
Beorent international
Mihaila Bogićevića 4, Beograd
Savski venac

Minibus prevoz Beorent International više od dvadeset godina uspešno pruža usluge vanlinijskog minibus prevoza putnika i iznajmljivanja putničkih vozila sa ili bez vozača....

Vitosprint prevoz putnika
Vitosprint prevoz putnika
Radnička 61
Stari grad

Firma Vitosprint već dugi niz godina uspešno vrši prevoz putnika do svih većih gradova u Evropi. U našem voznom parku nalaze se najnovija kombi i minibus vozila, kao i luksuzni automobili. Takođe, nudimo Vam autobuski prevoz do Italije i Šv...

City Go Bus
City Go Bus
Zemun
Zemun

Uživajte u opuštenoj i sigurnoj vožnji, izaberite City Go Bus iz Beograda. U našem voznom parku nalaze se različite vrste vozila novije generacije starosti do 3 godine, što garantuje kvalitetnu uslugu prevoza do željene destinacije u Beogra...

Kombi prevoz putnika Red Line
Kombi prevoz putnika Red Line
Svetog Nikole 43
Zvezdara

Učinite svoje putovanje nezaboravnim i ugodnim uz Red Line kombi prevoz putnika. Kod nas nema skrivenih troškova, cenu obračunavamo po pređenim kilometrma i broju dana angažovanja kombija i vozača. Neka Red Line bude Vaš prvi izbor kada je ko...

Matijevic prevoz vozila i putnika
Matijevic prevoz vozila i putnika
Ugao ul. Zikice Jovanovica Spanca 35, Kaludjerica
Grocka

Matijević prevoz vozila i putnika predstavlja najpovoljniji vid transporta. Prevozimo putike, ka zemljama EU, modernim i konfornim vozilima. Tokom vožnje klijenti će biti ponuđeni pićem i kafom, a mogu besplatno koristiti i uslugu Wi-Fi. Tako...

Travel Transfer Agency
Travel Transfer Agency
Dobropoljska 61
Savski venac

Travel Transfer Agency bavi se transferom putnika i organizacijom turističkih aranžmana u saradnji sa našim najpoznatijim turističkim agencijama....

Serbia Travel Services
Serbia Travel Services
Generala Anrija 28
Voždovac

Serbian Travel Services je agencija za najam luksuznih vozila za potrebe transporta putnika u zemlji i inostranstvu...

Kombi prevoz putnika je odlican vid grupnog transporta. Želite da okupite društvo i odete u Beč, recimo? Zašto da ne? To se lako može organizovati uz pomoć kombi prevoza putnika, na bilo koju željenu destinaciju.

Kombi prevoz Austrija

Odlučili ste da posetite zemlju Mocarta i Betovena, bečkog valcera i dinastije Štraus? Sada samo ostaje da se na najudobniji način prebacite iz Srbije do Austrije. Kombi vozila koja se koriste za prevoz putnika su maksimalno komforna i udobna, pri čemu poseduju osam plus jedno mesto za sedenje, uz veliki prtljažni prostor.

Kombi prevoz Italija

Do Italije možemo da preletimo preko Jadranskog mora, ali dok putuje avionom čovek nema baš najbolji osećaj puta i razdaljine koju je prešao. Vozeći se kombi vozilom, bićete u mogućnosti da posmatrate raskošne predele koji se prostiru pored vas, pri tome uživajući u prijatno rashlađenom prostoru.

Kombi prevoz Nemačka

Bez obzira da li ste odlučili da Nemačku posetite kao turista ili odlazite u tu zemlju jer ste dobili dobar posao, putovanje kombijem je odlično rešenje, naročito ako idete sa svojim prijateljima. Kombi vozila su sasvim nova i pouzdana, pa ne može biti nikakvih neprijatnih iznenađenja. Vozila možete iznajmiti na osnovu pređene kilometraže, ili na određeni vremenski period.

Kombi prevoz Švajcarska

Odlazite u zemlju banaka, najtačnijih satova, ukusnih sireva i čokolade, ili drugim rečima, najsavršeniju državu na svetu? Da, zavidimo vam, a naročito ako ste sebi obezbedili kombi prevoz, koji između ostalog poseduje LCD monitore, DVD/mp3, radio i CD plejer; nagibna sedišta u kojima ćete moći maksimalno da se opustite i uživate, a koja su pri tome obezbeđena zaštitnim pojasevima; vozila poseduju GPS navigaciju i nude besplatan WiFi, tako da ćete preko svog mobilnog telefona ili tableta, uvek biti u toku sa dešavanjima na društvenim mrežama ili drugim sadržajima interneta.

Kombi prevoz Francuska

Zemlja Ajfelove kule, Luvra, reke Sene, Jelisejskih polja, katedrale Notr Dam... da, to je sve što ste oduvek želeli da posetite i vidite. Udoban prevoz može da vam ulepša taj događaj i u obrnutom slučaju, da ga pokvari.Zato birajte proverene agencije za iznajmljivanje kombi vozila, koje može biti organizovano kao višednevno, dok za duže relacije, i veće grupe putnika, odobravaju se specijalni popusti. Da biste dobili precizne informacije, nakon što pogledate prezentacije firmi koje su oglašene ispod našeg teksta, potrebno je da pozovete ljubazne operatere odabrane agencije ili uputite e-mail sa pitanjima koja vas zanimaju.

Kombi prevoz Beč

Put do Beča može biti veoma kratak i lak. Naravno, ako se obavlja klimatizovanim kombi vozilima novije generacije i uz pomoć iskusnih vozača. Vozila poseduju najviši nivo opreme i prilagođena su vašim potrebama. Polazak do Beča može da se organizuje iz bilo kog mesta u Srbiji.

Kombi prevoz Budimpešta

Ovo je grad sused Beograda, i zaista je šteta da ne pretrčite preko grane i ne posetite čuvenu Budimpeštu. Utisci koje budete poneli, vrede mnogo više od novca koji ste uložili da organizujete ovaj obilazak, ali je bitan i način kako se vozite do glavnog grada Mađarske. Vozila koja se koriste se redovno održavaju, i uvek su spremna za polazak na put, što znači da se prevoz organizuje prema vašim zahtevima. To može biti dnevno ili višednevno putovanje, ekskurzije, seminari, turneje...

Kombi prevoz Prag

Prag je „zlatni grad“. Ljudi koji su ga obišli često umeju da kažu da je „svaki korak koji napravite u tom gradu lep“. Ne možete reći da ste videli sve u životu, ako ne vidite Karlov most i ne čujete priču o njegovom nastanku.Da biste udobno stigli do „zlatnog grada“, birajte agencije za prevoz putnika koje vam nude, uz pomoć svojih vozila, slobodu planiranja putovanja. Na ovaj način, do Praga mogu stići porodice, grupe poslovnih ljudi, i razne mini grupe.

Kombi prevoz Grčka

Kada kažemo Grčka, obično mislimo na leto i more. Možda ste okupili osam – devet svojih prijatelja i želite kombijem do ove drevne zemlje. Agencije koje pružaju uslugu su spremne za sve vrste dogovora sa vama, kako bi bila pružena što bolja i kvalitetnija usluga. Pored klasičnog prevoza, moguće je prevesti i određenu robu ili teret, ali ipak ne velikih i gabaritnih, pošto je osnovna delatnost prevoz putnika.

Kombi prevoz putnika – cena:

Cena kombi prevoza, pri čemu je minimalna udaljenost 100 km u jednom smeru, kreće se od 0,35 do 0,40 evra po jednom kilometru. Iznajmljivanje vozila sa vozačem, odnosno auto dan, sa pređenih 250 km, 10 sati, u proseku je oko 120 evra. Primera radi, orijentaciona cena za relaciju Beograd – Budimpešta, je 310 evra, ili 320 evra za destinaciju Beograd – Sofija. Cene su prikazane za prevoz od tačke A do tačke B, i obračunavaju se po ukupno pređenoj kilometraži. *Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Andriajana Simic
  06.09.2018 02:42

  Kada je kombi prevoz putnuka u pitanju po meni je firma City go bus najbolja. Vrlo su povoljni, profesionalni i prijatni. Sve preporuke.

  Mihajlo Nastasovic
  06.09.2017 07:54

  Ovaj kombi prevoz mora da se debelo plati. Sve druge stvari su po meni kako samo stvari stoje cisto gubljenje vremena i nista vise od toga.

  Simona Vucinic
  21.04.2017 07:12

  Ukoliko po meni nesto valja u celoj prici onda je to kombi prevoz putnika koji nije ni pre ali ni kasnije ni malo jeftin.

  Todor Markovic
  07.04.2017 07:16

  Po pravilu, kada nema putnika onda je ovaj prevoz i vise nego idealno resenje.

  Marta Dencevic
  22.03.2017 07:09

  Sto se ovog prvoza tice, sigurno je kvalitet nesto sto nije previse skupo u nasem slucaju. Sve ostalo su sve lazi.

  Janko Zivanovic
  02.03.2017 07:28

  Koliko samo mogu da vidim ovo postaje sve znacajnija vrsta prevoza. Mada, ne mora nuzno da znaci da je to posebno unosan posao.

  Ljubinka Sreckovic
  13.02.2017 12:16

  Koliko mi se samo cini, sto se tice ovog kombi prevoza, samo treba da znate da je veoma bitno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.

  Petar Jankovic
  17.01.2017 10:07

  Koliko samo mogu da vidim, ovo postaje sve vise onako ozbiljan i unosan posao koji ipak nije za svakoga.

  Nikolina Pantelic
  28.12.2016 07:05

  Po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet. Ako bas tako nesto budete uradili, sigurno se necete pokajati.

  Ivan Stojanovic
  09.12.2016 11:43

  Cena za kombi prevoz putnika moze da se odredi po mnogim kriterijumima ali je u svakom slucaju potrebno da se unapred dobro raspitete.

  Jana Stankovic
  23.11.2016 02:05

  Kombi prevoz putnika je najbolje da iznajmite od agencija okja se zove Tea tours.

  Biljana Brankovic
  04.11.2016 12:26

  Po pitanju kombi prevoza putinka, ubedljivo je najbolje da izajmite Milosa koji ima vozila koja su zaista i vise nego perspektivna i vise nego kvalitetna.

  Marko Petrovic
  14.09.2016 07:46

  Ovo je u danasnje vreme jedna od standarnih usluga koja se praktikuje koristiti u situaciji kada se organizuje neke krace ture, manji izleti i ekskurzije.

  Dusan Markovic
  11.08.2016 07:13

  Kombi je svakako za te prilike dobar zato sto putnici mogu u njega lako da se spakuju i da ne misle previse oko guzve. Sa druge strane, znatno brze moze da se stigne na cilj nego kada bi se putovalo autobusom.

  Stojance Ristovski
  11.07.2016 11:34

  Ukoliko organizujete neki manji izlet ili ekskurziju, moja preporuka je da za tu priliku iznajmite kombi. Pre svega, kombi se dosta brze krece od autobusa i zbog toga cete pre stici na zeljenu destinaciju.