Kako planirati poslovno putovanje?

Kako planirati poslovno putovanje?

Sa poslovnim putovanjima je potrebno pažljivo postupati, jer to pomaže u stvaranju prijateljstva među vašim zaposlenima ili klijentima i pruža vam priliku da stupite u kontakt sa novim poslovnim partnerima. Treba da planirate poslovno putovanje koje uključuje rezervaciju grupnog prevoza i pravljenje hotelskih rezervacija i restorana za hranu. Poslovni prevoz vam može skupo koštati, ukoliko zaposleni putuju pojedinačno. Zato uštedite novac i maksimalno iskoristite sledeće poslovno putovanje!

Svi znaju da je haotično putovati avionom, a čak je stresno kada se letovi neprekidno odlažu ili otkazuju. Mnoštvo je frustriranih putnika ako je to povezano sa bilo kojim službenim putovanjem. U stvari, možete se spakovati i osećati nelagodno. Postoje mnogobrojne agencije koje se bave prevozom putnika a na raspolaganju su Vam različirta vozila i pogodnosti tokom putovanja. Zato izaberite najbolju opciju i smanjite troškove.

Prva stvar koju želite da uradite dok planirate službeno putovanje je stvaranje realnog budžeta.

- Iznajmite mini bus ili kombi

Putovanje u manjim vozilima ukoliko na put ide vas više je najbolja opcija koja nudi niz mogućnosti, udobnost, mnogo zabavnih sadržaja i veću fleksibilnost na putovanju. Jednostavno se možete dogovoriti kada ćete kao grupa napraviti pauzu za ručak, a manja grupa pruža veći komoditet od putovanja u velikom autobusu.

- Manje kašnjenja i otkazivanja

Nepredvidivo vreme je glavna stvar koja prekida toliko letova tokom praznika. Zabavni autobusi su bolja opcija, čak i pod lošim vremenskim uslovima. Naravno, nećete putovati po oluji, ni u bilo kojim drugim situacijama, ali osiguravamo da vaši zaposleni ili poslovni partneri ostanu sigurni tokom celog putovanja. Nećete pronaći doživljavati kašnjenja ili otkazivanja u poređenju sa drugim vidovima vožnje.

- Možete videti okolinu

Kada putujete u vazduhu, sve što vidite su nebo i oblaci! Takođe, možete mnogo toga da vidite dok ste u automobilu. Kada uđete u autobus za zabavu moći ćete da uočite grad i selo dok prolazite putem do željenog odredišta ili mesta događaja. Putnici će moći da gledaju kroz prozor i vide uzbudljive stvari dok vozite je imperativ za one koji ne mogu da zaspu dok voze. Mnogi ljudi imaju tendenciju da ponesu tablet ili pametni telefon za gledanje filma ili TV emisije. Ne brinite, usluga mini bus prevoza pruža najbolju uslugu zabave, uključujući plazma TV, zvučni sistem i još mnogo toga od sadržaja

- Ekološki prihvatljivije

U poređenju sa drugim oblicima prevoza, autobuski prevoz emituje najmanje ugljen-dioksida po putniku! Pojedinačna putovanja u automobilima takođe će dovesti do emisije ogromne količine goriva. Kada se vozite sami, ne samo da trošite više goriva, već to gorivo morate da platite. Putovanje mini busom najčešće je najjeftinija opcija prevoza, jer ne morate neprekidno da punite automobil benzinom.

Firme povezane sa tekstom

Supernova travel minibus i kombi prevoz

Majke Jevrosime 29, Beograd
Beograd

Siguran, udoban i brz prevoz do željene destinacije. Vama na usluzi "Supernova travel" Beograd.
Pročitaj više

Pingvin Tours

Milovana Lazarevića 38
Beograd

Putujte sigurno, udobno i brzo do popularnih gradova u Nemačkoj: Frankfurt, Minhen, Nirnberg, Štutgart, kao i širom Evrope: Budimpešta, Beč, Linc.
Pročitaj više

Beorent international

Mihaila Bogićevića 4, Beograd
Beograd

Minibus prevoz Beorent International više od dvadeset godina uspešno pruža usluge vanlinijskog minibus prevoza putnika i iznajmljivanja putničkih vozila sa ili bez vozača.
Pročitaj više

Autoprevoz Đorđević - minibus i kombi prevoz

Potočka 17
Beograd

Za Vaše prijatno i uzbudljivo putovanje, u zemlji ili inostranstvu, Đorđević prevoz putnika stoji Vam na raspolaganju. Bilo da su u pitanju kratka ili duga putovanja, naša udobna i pouzdana kombi i minibus vozila, prevešeće Vas sigurno do željene destinacije
Pročitaj više

Kombi prevoz Stošić

Vodovodska 177i/2, Beograd
Beograd

Kombi prevoz Stošić Kompletna usluga od selidbe, utovara i istovara stvari, transporta robe kombijem ili kamionom, do montaže i demontaže nameštaja. Pozovite nas 00-24h dostupni za Vas.

Kombi prevoz Miloš

Banatska 83v/10, Zemun
Beograd

Da biste ceo posao kada je reč o kombi transportu i prevozu robe završili uspešno i na vreme, neophodna je dobra organizacija i angažovanje pravih i stručnih ljudi. Upravo to može Vam pružiti naša agencija.

Minibus prevoz Nedal

Bulevar Zorana Đinđića 45 e, lokal 22
Beograd

Nedal doo je firma koja se bavi vanlinijskim prevozom putnika u zemlji i inostranstvu

Cvele Turs - minibus i kombi prevoz putnika


Beograd

Minibus i kombi prevoz putnika u domaćem i medjunarodnom saobraćaju „Cvele Turs“. Najpovoljnije cene, bezbedno, sigurno i na vreme.

Terra Travel minibus prevoz

Gračanička 16
Beograd

Terra Travel svakodnevno organizuje minibus transfere sa bilo koje adrese u Beogradu do bilo koje adrese u Budimpešti, Beču, Zagrebu, Ljubljani i drugih mesta u Sloveniji

Minord trans minibus i kombi prevoz


Beograd

Kompanija "Minord trans" postoji i radi od 2009. godine, sa sedištem u Beogradu. Minord trans naša kompanija, danas može da Vam ponudi prevoz putnika na teritoriji cele zemlje i u inostranstvu. Naša vozila su kapaciteta od 8 mesta, 18 mesta ili 21-og komercijalnog mesta a odlikuju ih izuzetne tehničke karakteristike kao i luksuzan izgled.

Kombi prevoz Marković

Tomaševačka 32, Krnjača
Beograd

Prevoz robe i selidbe po najpovoljnijim uslovima za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Austriju, Mađarsku, Rumuniju

Kombi prevoz Lugi San

Tomasevacka 20
Beograd

Kombi prevoz Lugi San nudi Vam brz, pouzdan, a što je najvažnije, najjeftiniji kombi prevoz robe u zemlji i inostranstvu. U našem voznom parku nalazi se nekoliko kombija nosivosti do 3t kojima upravljaju profesionalni vozači.

Vitosprint prevoz putnika

Radnička 61
Beograd

Firma Vitosprint već dugi niz godina uspešno vrši prevoz putnika do svih većih gradova u Evropi. U našem voznom parku nalaze se najnovija kombi i minibus vozila, kao i luksuzni automobili. Takođe, nudimo Vam autobuski prevoz do Italije i Švedske

Autoprevoznik Taxi Travel

Jurija Gagarina 56
Beograd

Ukoliko Vam je potreban brz prevoz različite vrste robe, autoprevoznik Taxi Travel je pouzdan partner za sve destinacije u zemlji i inostranstvu. Pored transfera roba modernim, teretnim kombijima, vršimo i kombi prevoz putnika, selidbe i najam vozila sa vozačem.

Kombi selidbe Beograd

Beograd
Beograd

Naša firma uspešno posluje već dugi niz godina, a uz to nudimo i najjeftinije kombi selidbe. Zadovoljni klijenti su naša preporuka. Obavili smo mnogo selidbi na teritoriji Beograda, Srbije, ali i selidbi u inostranstvo uz najjeftiniji kombi prevoz. Trudimo se da se kvalitetom i niskim cenama izdvojimo među konkurencijom, a upravo zbog toga i nudimo povoljan kombi prevoz.

Kombi prevoz putnika Red Line

Svetog Nikole 43
Beograd

Učinite svoje putovanje nezaboravnim i ugodnim uz Red Line kombi prevoz putnika. Kod nas nema skrivenih troškova, cenu obračunavamo po pređenim kilometrma i broju dana angažovanja kombija i vozača. Neka Red Line bude Vaš prvi izbor kada je kombi prevoz putnika u pitanju.

Matijevic prevoz vozila i putnika

Ugao ul. Zikice Jovanovica Spanca 35, Kaludjerica
Beograd

Matijević prevoz vozila i putnika predstavlja najpovoljniji vid transporta. Prevozimo putike, ka zemljama EU, modernim i konfornim vozilima. Tokom vožnje klijenti će biti ponuđeni pićem i kafom, a mogu besplatno koristiti i uslugu Wi-Fi. Takođe, vršimo prevoz, uvoz i carinjenje automobila i kombi vozila nosivosti do 3 tone po najpristupačnijim cenama.

S Transfer Service

Dobropoljska 61
Beograd

S Transfer Service bavi se transferom putnika i organizacijom turističkih aranžmana u saradnji sa našim najpoznatijim turističkim agencijama.

ĆOSIĆ TRAVEL Iznajmljivanje minibusa sa vozačem

Jurija Gagarina 67
Beograd

Vikend ture, izleti, kraća ili duža putovanja, posete sportskim događajima, koncertima, čak i porodičnim veseljima - sve to može da bude i sigurno i udobno i bezbedno ukoliko Vas prevoze profesionalci.

Serbia Travel Services

Generala Anrija 28
Beograd

Serbian Travel Services je agencija za najam luksuznih vozila za potrebe transporta putnika u zemlji i inostranstvu

Vuk Vučko - Kombi prevoz i selidbe


Beograd

Kombi prevoz robe za pravna i fizička lica na teritoriji Lazarevca. Nudimo siguran prevoz nameštaja, građevinskih mašina, paleta, rinfuzne robe.

Mis Color Pikap prevoz robe

Triše Kaclerovića 27đ
Beograd

Pikap uslužni prevoz robe Mis Color za potrebe pravnih i fizičkih lica na teritoriji Beograda i cele zemlje.

M&M kombi prevoz putnika

Beograd
Beograd

M&M Kombi nudi Vam najjeftiniji kombi prevoz putnika za Nemačku, Austriju, Češku i Švajcarsku. Najpovoljnije cene, dva vozača, bezbedno, udobno, klimatizovana vozila.

Kombi prevoz Goran Vukajlović


Beograd

Kombi prevoz robe Goran Vukajlović radi uslužan transport robe za pravna i fizička lica na teritoriji Beograda i okoline.

Axios Logistics Kombi prevoz putnika

Gračanicka 16
Beograd

Putujte sigurno i udobno uz Axios Logistics svakodnevni kombi prevoz putnika na relaciji Beograd-Beč- Beograd.