O nama - CITY GO BUS


Firma City Go Bus je specijalizovana za prevoz putnika po dogovoru, kao i za aerodormske transfere putnika u Beogradu, Srbiji i inostranstvu. Sa ciljem da našim klijentima omogućimo da opušteno, odmorno i bezbedno stignu na željenu destinaciju, obezbeđena je kvalitetna usluga prevoza od aerodroma u Beogradu do grada i od grada do aerodroma Nikola Tesla.

U voznom parku firme City Go Bus nalaze se sledeći tipovi vozila:

  • -Standardni i Lux kombi (do 8 putnika)
  • -Luksuzna Minibus vozila MERCEDES (do 20 putnika)

Sva vozila su novije generacije starosti do 3 godine.

Vrhunski opremljena i pouzdana vozila kojima raspolažemo garantuju prijatno i udobno putovanje do aerodroma, hotela ili neke druge adrese po Vašem izboru. Kvalitet usluge aerodromskog prevoza putnika u Beogradu, svakodnevno opravdavaju naši profesionalni i iskusni vozači, koji se odlično služe engleskim jezikom.

City Go Bus vrši prevoz putnika od Aerodroma Beograd do bilo koje željene destinacije. Po Vašem dolasku na aerodrom, naš vozač će Vas ljubazno sačekati na izlazu sa ispisanim Vašim imenom na tabli za doček gostiju, a zatim i udobno prevesti do grada, hotela ili adrese koju navedete prilikom ispunjavanja rezervacione forme.

Osim prevoza putnika putničkim i kombi vozilima, City Go Bus nudi i mogućnost iznajmljivanja autobusa na dnevnom nivou za prevoz putnika u Beogradu ili drugim gradovima u Srbiji. U našoj ponudi nalaze se visokokvalitetni autobusi različitog kapaciteta od 29 do 83 mesta za udoban prevoz putnika od ili do aerodroma Nikola Tesla.

Sa željom da izađe u susret što većem broju klijenata, City Go Bus nudi mogućnost plaćanja gotovinom (kod vozača kada dođe po Vas), ili preko računa firme (+ 10% PDV). Uživajte u opuštenoj i sigurnoj vožnji, izaberite City Go Bus!

Radno vreme:

svaki dan od 07-24h

City Go Bus, Zemun, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Minibus i kombi prevoz
Osnovni proizvodi/usluge za firmu City Go Bus
  • City Go Bus,
  • City Go Bus Zemun,
  • City Go Bus prevoz putnika,
  • aerodormski transferi putnika,
  • City Go Bus Beograd,
  • City Go Bus radno vreme