Kolači bez glutena Beograd

Adresa: Kneza Mihaila 21, u pasazu ulaz u TC Milenijum
Beograd
Adresa: Bulevar JNA 101, Jajinci
Beograd
Adresa: Grčića Milenka 4a, Vojvode Stepe 119, Beograd
Beograd
Adresa: Durmitorska 3a, Resavska 11, Beograd
Beograd
Adresa: Strahinjića Bana 72a
Beograd

Kolači bez glutena Šabac

Adresa: Kneza Lazara 13
Šabac
Adresa: Gospodar Jevremova 49, Karadjordjeva 64
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Kolači bez glutena
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Kolači bez glutena

U poslednje vreme, sve je popularnija bezglutenska ishrana. Čak je i mnoge poznate ličnosti propagiraju. Na vama je da odlučite da li ćete prihvatiti ove reklamne poruke i savete, dok sa druge strane, postoje ljudi koji imaju intoleranciju na gluten, odnosno, alergični su na ovaj protein. 
 
 
Ukoliko zažele kolače ili torte, oni se moraju odlučiti za poslastice bez glutena.

Kolači bez glutena – iskustva

Alergični na gluten ili ne, svi smo mi „alergični“ na gojaznost, to jest niko ne želi višak kilograma. Da biste pojeli kolač, a da vam u tom smislu, savest bude mirna, možete birati kolače bez glutena a i bez šećera. Ništa manje neće biti ukusni, i ništa manje nećete uživati!
Mnogo ljudi ne zna da je kašika brašna isto što i kašika šećera. Tako da je veoma dobra stvar jesti slatkiše bez brašna. 
Bezglutenski kolači su postali pravi hit u svetu. Skloni smo da mislimo, da ono što se preporučuje kao zdravo, uglavnom nije ukusno. Naravno, to je zabluda. Postoje razne varijante čokoladnih bezglutenskih poslastica koje su savršenog ukusa. 

Gluten free kolači

Intolerancija na gluten, naziva se celijakija. Potrebno je da znamo da se gluten nalazi u preko 70% namirnica industrijskog porekla koje svakoga dana kupujemo u megamarketima. Te su namirnice u tolikom procentu iz razloga što se gluten koristi kao emulgator i stabilizator u proizvodima, a to je već veliki problem za osobe koje su netolerantne na ovaj protein.
I vaše dete može biti alergično na gluten, ali ga svakako zbog toga nećete lišiti jedne od najvećih dečijih radosti, a to su upravo kolači. 
 
 
Gluten free kolači su pre svega zdravi, a zatim su i lepog izgleda, mirisa i što je najvažnije, odličnog ukusa. Kada budete prvi put probali ovakve kolače, sami ćete potvrditi ovu tvrdnju, bilo da je razlog što ste alergični, ili što želite da uvedete zdrave promene u svoju ishranu, koja je do sada bila puna industrijske hrane koja sadrži razne boje i konzervanse.
U izradi gluten free kolača, koristiće se bezglutensko brašno, a ostali sastojci mogu biti slični kao i kod običnih kolača. 

Gluten free kolači – naručivanje

Kod odabrane poslastičarnice, možete poručiti ovakvu vrstu kolača, izbor je širok, počevši od čokoladno-bademastog kolača bez brašna, rolatom sa orasima i kiselom pavlakom, takođe bez brašna, te badem-kokos kolačem, spravljenim na isti način... 
Poslastičarnice imaju bogatu ponudu, a na vama je da probate sve, i sigurni smo da ćete se u mnoge kolače bez glutena svakako zaljubiti, jer je ovo ukusna i pre svega, zdrava poslastica.

Kolači bez glutena – cena:

Prosečna cena kolača bez glutena je oko 1200 dinara po jednom kilogramu.
*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate poslastičarnice ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Milica Markovic
Princip pravljenja kolaca bez glutena je potpuno identican kao i za druge kolace ali je osnovna razlika u tome da se u njihovom pravljenju ne koriste sastojci koji u sebi sadrze gluten.
Milen Jovanovic
Po meni su ovi kolaci ciste izmisljotine i bolje onda u tome slucaju sto nisu bas toliko jeftini kao sto mozda pojedini ljudi misle da jesu.
Jovana Milinkovic
Licno smatram da su naravo ovi kolaci i vise nego velika izmisljotina, kako god da okrenete.
Filip Milutinovic
Ukoliko po meni nesto valja u celoj prici, onda su to kolaci za dijabeticare.
Lea Stankovic
Sto se tice ovih kolaca, odmah treba da znate sta je to kvalitet.
Mihajlo Nastasovic
Po meni su ovo odlicni kolaci. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
Simona Vucinic
U svakom slucaju su ovo i vise nego nezgodni kolaci. Sve drugo je samo gubljenje vremena po meni.
Todor Markovic
Po meni je ovo naravno i vise nego odlicna vrsta kolaca. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Marta Dencevic
U svakom slucaju je ovo posebna vrsta kolaca. Bez njih jednostavno nista ne moze d ase uradi kako treba.
Janko Zivanovic
Koliko mi se samo cini, u svakom slucaju su ovo i vise nego posebni kolaci. Ako se bas za njih odlcuite, sigurno je samo to da se necete previse pokajati.
Ljubinka Sreckovic
Kod ovih kolaca je samo veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.
Petar Jankovic
Moje licno misljenje je da ukoliko pricamo o kolacima bez glutena, slobodno treba da se odlucite za kvalitet.
Nikolina Pantelic
Licno, mislim da je najbolje da se jedu bas ovakvi kolaci. Mada, nisam sigurna koliko zaista mozete da se pouzdate da je ovo 100% onako kako kazu.
Ivan Stojanovic
Po ovom pitanju, samo treba da potrazite neko strucno mesto i da zaista vise nista po tom pitanju ne brinete.
Jana Stankovic
Ovo su ipak posebne vrste kolaca, koje zahtevaju upotrebu odredjenih specificnih sastojaka. Upravo iz tog razloga i ne mogu da budu toliko jeftini.
Biljana Brankovic
Koliko je meni poznato, to je sad neka potpuno nova vrsta kolaca. Sve su to kolaci koje po mom misljenju mozete da napravite u poslasticarnici Camy.
Marko Petrovic
Princip pravljenja kolaca bez glutena je potpuno identican kao i za druge kolace ali je osnovna razlika u tome da se u njihovom pravljenju ne koriste sastojci koji u sebi sadrze gluten.
Dusan Markovic
Mislim da je ovo samo jos jedan od markentiskih trikova na koje zaista ne biste trebali da nasedate. Zbog toga je u svakom slucaj potrebno da sami voite racuna o svom zdravlju i da sami donosite odluke.