Grafosel knjižara

  • 1
5.00 | 1 ocena

O nama - GRAFOSEL KNJIŽARA


Grafosel knjižara nudi Vam bogat asortiman školskog pribora i kancelarijskog materijala. Mi smo najsnabdevenija knjižara u Šapcu i kod nas možete pronaći sve što je neophodno da vaš đak neometano pohađa nastavu, a pravna lica mogu da kupe kancelarijski materijal po povoljnim cenama u našem veleprodajnom objektu.

Firma Grafosel ima dugogodišnje iskustvo u prodaji školskog i kancelarijskog materijala jer smo u ovom poslu od 1995. godine.

Imamo knjižare na tri lokacije u gradu, u kojima možete da pronađete i knjige za decu izdavačke kuće "Kreativni centar" i "Vulkančić", kao i lektiru za tinejdžere. Kada je reč o školskim udžbenicima nabavljemo ih po Vašoj porudžbini.

Mi Vam nudimo i kvalitetne sveske, pernice, pisaći pribor, vodene i voštane bojice za školarce renomiranih svetskih proizvođača Staedtler, Maped, Stabilo, umetnički program (platna, akrilne boje, repro materijal za dekupaž, šablone, rižin papir, salvete sa raznim motivima) i kao igračke za mališane.

Ovlašćeni smo distributer za Pulse rančeve izrađene od najkvalitetnijih materijala, a u ponudi su vrhunski anatomski, školski, sportski, planinarski rančevi i druga oprema.

Grafosel knjižare su najsnabdevenije u Šapcu jer vam pored školskog asortimana nude i vrlo atraktivnu kožnu galanteriju Falco, muške i ženske novčanike i nesesere, ženske tašne marke Anekke, Kimmidoll, Dogsbybeluchi, Gabol, kao i najbolji izbor kofera u gradu.

Samo u knjižarama Grafosel možete pronaći original Jojo Siwa Bows (mašne za devojčice).

Ukoliko tražite poklone za sve prilike kod nas ćete pronaći i mirisne sveće, svećnjake, ukrasne šolje i kutije, zidne i stone satove, ramove za slike, svetleće globuse na baterije, a izrađujemo i pločice za vrata po vašoj želji.

Školski pribor, kao i kancelarijski materijal možete nabaviti po povoljnim uslovima i u našem veleprodajnom objektu.

Radno vreme:
Ponedeljak-petak: od 7 do 20 h
Subota: od 8 do 18 h
Nedeljom ne radimo

Grafosel knjižara
Adresa: Masarikova 69, Masarikova 48 i Pocerska 108.
Email: grafosel@mts.rs

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Trgovina Knjizare
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Grafosel knjižara
  • Grafosel,
  • Grafosel knjižara,
  • knjižara Šabac,
  • knjižare u Šapcu,
  • Grafosel knjižara radno vreme