Dodaj firmu

As tim identic knjigovodstvo

AS TIM IDENTIC DOO za knjigovodstvene usluge nalazi se u Pančevu na adresi Branka Radičevića 4/28, i nudi vam sve vrste knjigovodstvenih usluga i usluga poreskog savetovanja.
Pročitaj više

Branka Radičevića 4/28
Pančevo

Knjigovodstvena agencija Costner

Svetog Save 56a, Pancevo
Pančevo

Acegan knjigovodstvena agencija

*AKCIJA* ZA KNJIGOVODSTVENE AGENCIJE I KORISNIKE NJIHOVIH USLUGA
Pročitaj više

Svetog Save 117
Pančevo

Sunshine In knjigovodstvena agencija

Sunshine In knjigovodstvena agencija nalazi se u Pančevu. Profesionalne usluge vođenje knjiga, poresko savetovanje i izrada završnih računa uz stalnu komunikaciju sa klijentima
Pročitaj više

Karađorđeva 30
Pančevo

Pan-Eminent knjigovodstvena agencija

Pan-Eminent knjigovodstvena agencija iz Pančeva je specijalizovana za vođenje poslovnih knjiga. Usluge koje pružamo su: knjigovodstvo - računovodstvo, konsalting i poreski saveti. Na osnovu višegodišnjeg iskustva u oblasti računovodstva i revizije nudimo Vam rešenje za sve Vaše probleme.
Pročitaj više

Spoljnostarčevačka 91
Pančevo

Računovodstvena agencija Bilans

Računovodstvena agencija Bilans iz Pančeva je knjigovodstvena agencija koja se bavi pružanjem knjigovodstvenih usluga za privredna društva i preduzetnike. Poštujući vremenske rokove, u mogućnosti smo da pružimo kvalitetne i pouzdane knjigovodstvene usluge.
Pročitaj više

Osogovska 37
Pančevo

Knjigovodstvena agencija Makimaj 2

Knjigovodstvena agencija Makimaj 2 iz Pančeva je preduzeće specijalizovano za knjigovodstvene i računovodstvene usluge. Na osnovu višegodišnjeg iskustva u oblasti računovodstva i revizije nudimo Vam rešenje za sve Vaše probleme.
Pročitaj više

Stojana Novakovića 1
Pančevo

Knjigovodstvena agencija MB TRI

Knjigovodstvena agencija MB TRI iz Pančeva posluje dugi niz godina i za svoje klijente obavlja sve poslove iz oblasti knjigovodstveih usluga. Tu smo za Vas od osnivanja preduzeća i tokom njegovog poslovanja. Možete nam prepustiti vođenje dokumentacije i poslovnih knjiga, obračune zarada zaposlenima. U svakom trenutku možete dobiti savet vezan za oporezivanje i druga finansijska pitanja.
Pročitaj više

Nikole Tesle 7
Pančevo

Konsalting agencija Proadviser

Konsalting agencija Proadviser iz Pančeva predstavlja grupu eksperata okupljenih sa ciljem da pomognu privatnim firmama, vladinim i nevladinim organizacijama, fakultetima i drugim istraživačkim institucijama u pripremi i realizaciji projekata i optimizaciji poslovanja.
Pročitaj više

Dalmatinska 32
Pančevo

Knjigovodstveni biro Aktiva

Knjigovodstveni biro Aktiva iz Pančeva pruža knjigovodstvene usluge za privredna društva i preduzetnike. Posao obavljamo precizno, profesionalno i ažurno, prilagođavajući naše usluge svakom klijentu posebno. Posetite nas i proverite zašto smo najbolji!
Pročitaj više

Oslobođenja bb
Pančevo

Knjigovodstvena agencija Juričan

Knjigovodstvena agencija Juričan iz Pančeva je knjigovodstvena agencija koja se bavi profesionalnim pružanjem usluga iz oblasti finansijsko - pravnog dela poslovanja Vašeg preduzeća, od osnivanja tokom celog postojanja. Iskustvo naseg kadra je veliko,radeci posao precizno ,profesionalno i azurno prilagodjavajuci nase usluge svakom klijentu ponaosob.
Pročitaj više

Njegoševa 1 a
Pančevo

Knjigovodstvena agencija Ekop 1

Zahvaljujući našem timu koji ima kontinuirano iskustvo u vođenju kompletnog knjigovodstva gotovo svih profila preduzeća (trgovina na veliko i malo, proizvodnja, usluge, turističke agencije, razne specifične delatnosti i sl.) sa izradom svih propisanih izveštaja i obrazaca potkrepljenih redovnom stručnom literaturom, obezbeđujemo sigurnost svojim klijentima.
Pročitaj više

Zmaj Jove Jovanovića bb
Pančevo

Knjgovodstvena agencija Konto plus Kolak

Knjgovodstvena agencija Konto plus Kolak iz Pančeva zapšljava tim koji usluge precizno, profesionalno i ažurno, prilagođavajući naše usluge svakom klijentu posebno. Pored toga, nudimo i poresko savetovanje, poslovno savetovanje i pravno savetovanje
Pročitaj više

Karađorđeva 13
Pančevo

Knjigovodstvena agencija Alfa Pan

Knjigovodstvena agencija Alfa Pan iz Pančeva je kompanija čija je delatnost vođenje poslovnih knjiga, obračun plata, predaja obrazaca, prijava i odjava radnika, izrada završnog računa. Ukoliko Vam je potrebna efikasna i odgovorna knjigovodstvena agencija na pravom ste putu da to i ostvarite saradnjom sa nama.
Pročitaj više

Lava Tolstoja 10
Pančevo

Knjigovodstvena agencija MD 013

Zahvaljujući našem timu koji ima kontinuirano iskustvo u vođenju kompletnog knjigovodstva gotovo svih profila preduzeća (trgovina na veliko i malo, proizvodnja, usluge, turističke agencije, razne specifične delatnosti i sl.) sa izradom svih propisanih izveštaja i obrazaca potkrepljenih redovnom stručnom literaturom, obezbeđujemo sigurnost svojim klijentima.
Pročitaj više

Vojvode Bojovića 21
Pančevo

Knjigovodstvena agencija Abc biro

Knjigovodstvena agencija Abc biro iz Pančeva se bavi pruzanjem knjigovodstvenih i racunovodstvenih usluga, vođenje poslovnih knjiga i procedure osnivanja, za sve vrste delatnosti preduzeca, preduzetnika i udruženja građana. Naš pristup klijentima obeležen je prvenstveno korektnošću, a usluga ažurnošću i profesionalnošću, po čemu smo prepoznatljivi i kod naših klijenata i kod državnih organa sa kojima sarađujemo.
Pročitaj više

Njegoševa 2
Pančevo

Knjigovodstvena agencija Dobar saldo

Knjigovodstvena agencija Dobar saldo iz Pančeva je specijalizovana za vođenje poslovnih knjiga. Na osnovu višegodišnjeg iskustva u oblasti računovodstva i revizije nudimo Vam rešenje za sve Vaše probleme. Precizno i profesionalno obavljanje svojih usluga prilagođavamo specifičnosti svakog pojedinačnog preduzeća kojem nudimo svoje usluge.
Pročitaj više

Dositejeva 15
Pančevo

Knjigovodstvena agencija Bilans plus 013

Knjigovodstvena agencija Bilans plus 013 iz Pančeva uspešno pruža knjigovodstvene usluge velikom broju privrednih društava i preduzetnika u Pančevu. Bavimo se pružanjem knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga, vođenjem poslovnih knjiga i procedure osnivanja, za sve vrste delatnosti preduzeca, preduzetnika i udruženja građana.
Pročitaj više

Bavaništanski put 4
Pančevo

Knjigovodstvena agencija Korekta Is

Knjigovodstvena agencija Korekta Is iz Pančeva spešno pruža knjigovodstvene usluge velikom broju privrednih društava i preduzetnika u Pančevu. Bavimo se pružanjem knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga, vođenjem poslovnih knjiga i procedure osnivanja, za sve vrste delatnosti preduzeća, preduzetnika i udruženja građana.
Pročitaj više

Miloša Obrenovića 5a
Pančevo

Knjigovodstvena agencija In Equilibrium

Knjigovodstvena agencija In Equilibrium iz Pančeva partnerima nudi knjigovodstvene i druge usluge prilagođene njihovim potrebama. Svi partneri mogu da biraju iz seta standardnih ili pak dodatnih usluga, u skladu s potrebama preduzeća.
Pročitaj više

Braće Jovanovića 47 a
Pančevo

Knjigovodstvena agencija Pan tim

Knjigovodstvena agencija Pan tim iz Pančeva je knjigovodstvena agencija koja se bavi profesionalnim pružanjem usluga iz oblasti finansijsko - pravnog dela poslovanja Vašeg preduzeća, od osnivanja tokom celog postojanja.
Pročitaj više

Milivoja Blaznavca 2
Pančevo

Knjigovodstvena agencija Žarko Mirković

Naše preduzeće, koje je specijalizovano za knjigovodstvene i računovodstvene usluge,svoju osnovu gradi na spoju dugogogodišnjeg iskustva u vođenju poslovnih knjiga,organizaciji računovodstva, analizama poslovanja, kao i mladosti dela tima, željnom da uvek udovolji svim poslovnim zahtevima klijenata.
Pročitaj više

Gornjačka 9
Pančevo

Knjigovodstvena agencija Ignjatov plus

Knjigovodstvena agencija Ignjatov plus iz Pančeva je kompanija čija su delatnost poslovanja računovodstevni i knjigovodstveni poslovi, poresko savetovanje. Pored toga, nudimo besplatno osnivanje pravnih lica, preduzetničkih radnji i udruženja.
Pročitaj više

Kočina 3
Pančevo

Knjigovodstvena agencija Libra 2013

Knjigovodstvena agencija Libra 2013 iz Pančeva već dugi niz godina pruza knjigovodstvene usluge za privredna drustva i preduzetnike. Iskustvo naseg kadra je veliko,radeci posao precizno , profesionalno i azurno prilagodjavajuci nase usluge svakom klijentu ponaosob.
Pročitaj više

Georgi Dimitrova 2 a
Pančevo

Knjigovodstvena agencija Sofija plus

Knjigovodstvena agencija Sofija plus se bavi pruzanjem knjigovodstvenih i racunovodstvenih usluga, vodjenjem poslovnih knjiga i procedurea osnivanja, za sve vrste delatnosti preduzeca, preduzetnika i udruzenja gradjana. Ukoliko vam je potrebna efikasna i odgovorna knjigovodstvena agencija na pravom ste putu da to i ostvarite saradnjom sa nama. Očekuje vas tim koji vam moze pomoći da svoje poslovanje usavršite i dođete na kraju godine, zajedničkom saradnjom, do pozitivnog uspeha.
Pročitaj više

Cara Dušana 54
Pančevo

Knjigovodstvena agencija Fokus

Knjigovodstvena agencija Fokus iz Pančeva se tradicionalno bavi pružanjem usluga delatnošću vođenja poslovnih knjiga za privredna društva i preduzetnike. Nudimo precizno, profesionalno i kvalitetno obavljanje knjigovodstvenih usluga prilagođeno specifičnostima svakog pojedinačnog klijenta.
Pročitaj više

Braće Jovanovića 33 d
Pančevo

Knjigovodstvena agencija Konto Pan

Knjigovodstvena agencija Konto Pan iz Pančeva nudi svojim klijentima profesionalne usluge vođenja poslovnih knjiga i poreskog savetovanja. Vodimo poslovne knjige za privredna društva i preduzetnike prema važećim propisima koji regulišu tu materiju u Republici Srbiji.
Pročitaj više

Hajduk Veljkova 12 a
Pančevo

Računovodstvena agencija Jedina nada

Računovodstvena agencija Jedina nada je knjigovodstvena agencija koja pruža računovodstvene i knjigovodstvene usluge. Pored toga, nudimo i poresko savetovanje, poslovno savetovanje i pravno savetovanje. Jedan od najtežih poslovnih izbora je odabrati knjigovodstveni servis.
Pročitaj više

Cara Lazara 105
Pančevo

Joker agencija za knjigovodstvene usluge

Joker agencija za knjigovodstvene usluge iz Pančeva pruža knjigovodstvene usluge za privredna društva i preduzetnike. Usluge koje Vam pružamo obuhvataju: vođenje poslovnih knjiga i knjigovodstvenih evidencija, izradu obračua - svih računovodstvenih i poreskih obračuna, obračune i evidenciju ugovora o radu, poresko savetovanje, izradu i pregled poreskih prijava i plansko analitičke poslove.
Pročitaj više

Janka Veselinovića 1
Pančevo

Knjigovodsvena agencija Lokal 011

Knjigovodsvena agencija Lokal 011 iz Pančeva sojim klijentima nudi kompletne knjigovodstvene usluge, kao i usluge poreskog savetovanja. Poverite nam svoje poslovanje i nećete se pokajati. Posvetićeo mu maksimum pažnje, bez obzira na vrstu i kompleksnost poslovnog sistema.
Pročitaj više

Zmaj Jove Jovanovića 2/11
Pančevo
Iskustva i preporuke posetilaca
Neregistrovan korisnik
31.03.2021 00:50

profesionalni ,ljubazni ,strucni uvek na raspolaganju ,vec godinu dana smo sa njima i ako u Beogradu imamo frizerski salon Studio Barocco.

Neregistrovan korisnik
30.08.2020 14:54

Mi smo sunce vašeg poslovnog neba! :)

damir
28.06.2012 10:04

Poštovani , Vama i vašim komintentima nudim usluge iz oblasti Zaštite na radu,izrade Akta o proceni rizika za sva radna mesta,izradu Pravilnika,obuku radnika.. Posedujem i licencu, Ne dozvolite da Vaši klijenti plačaju velike sume , pozovite i Mene ! Damir Kovačević dipl ing zaštite na radu 064/20 11165

damir
28.06.2012 10:03

Poštovani , Vama i vašim komintentima nudim usluge iz oblasti Zaštite na radu,izrade Akta o proceni rizika za sva radna mesta,izradu Pravilnika,obuku radnika.. Posedujem i licencu, Ne dozvolite da Vaši klijenti plačaju velike sume , pozovite i Mene ! Damir Kovačević dipl ing zaštite na radu 064/20 11165

Gaga
30.07.2011 12:46

Savrsena usluga, uvek raspolozeni da daju savet...

Gaga
30.07.2011 12:44

Odlicna knjigovodstvena agencija, sve na vreme i sve u najboljem redu. Za svaku pohvalu

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane