Vesna i Marija knjigovodstvena agencija

  • 9
5.00 | 11 ocena

O nama - VESNA I MARIJA KNJIGOVODSTVENA AGENCIJA


Knjigovodstvena agencija "Vesna i Marija" nalazi se na Rakovici u Beogradu. Sedište ove knjigovodstvene agencije je u ulici Mile Dimić broj 23. Sa svojim radom započeli smo 2006. godine i do sad smo uspešno saradjivali sa velikim brojem zadovoljnih klijenata.

Osnovna delatnost firme ogleda se u računovodstvenim, knjigovodstvenim poslovima koje obavlja za svoje klijente.

Stručno i ažurno bavimo se vodjenjem knjiga za:

  • -preduzeća
  • -ugostiteljske objekte
  • -STR i SZR

Knjigovodstvena agencija "Vesna i Marija" vrlo profesionalno pristupa problematici vodjenja knjiga svakog preduzeća. Za nas ste Vi i Vaša firma jedinstevni. Knjigovodstvo i računovodstvo zahteva predanost poslu, znanje i strpljenje koje su naše računovodje tokom godina u našoj agenciju podigle na najviši nivo.

Domen naših usluga dostupan Vam je u vidu:


Knjigovodstvena agencija "Vesna i Marija" omogućava svojim klijentima i terenski rad kao i saradnju sa poreskom upravom i drugim nadležnim državnim institucijama.

Sve knjgovodstvene i računovodstvene poslove koje za Vas obavljamo u skladu su sa važećim pravilima i propisima Republike Srbije.

Opredelite se za agenciju od poverenja kada je u pitanju izrada završnih računa i obračun zarade za Vaše preduzeće. Vaša knjigovodstvena agencija "Vesna i Marija" Rakovica, Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

28.06.2018 03:49
Stefan Dragojlovic

Knjiggovodstvena agencija Vesna i Marija koja se nalazi na Rakovici vec nekoliko godina unazad vode knjige za moj ugostiteljski objekat. Prezadovoljan sam i svima bi ih preporucio sa zadovoljstvom.

24.07.2013 01:36
marko

dobra knjigovodstvena agencija, Vesna i Marija su dobar izbor.

17.07.2013 02:24
Vesna

Volontirala bih u knjigovodstvenoj agenciji radi sticanja prakticnog znanja.Inace, imam visu ekonomsku, ali sam vrlo kratko radila u struci.Ako Vam treba neko ko bi umesto Vas radio poslove koji Vam oduzimaju vreme, javite se. Pozdrav, Vesna

23.05.2013 06:20
bogdan

mozete li mi reci cenovnik za regulisanje radnog staza, da li knjigovodstvena agencija Vesna i Marija radi i upis staza?

24.05.2013 09:28
Vesna Bojkovic

Nasa agencija "Vesna I Marija" samo svojim klijentima kojima vodi poslovne knjige i obračunaca zarade, vrši i upis radnog staža. Sve gore nabrojano je objedinjeno i dato kroz jednu cenu koja se odredjuje prilikom sklapanja ugovora. Pozdrav, Osnivač , Vesna Bojković

18.04.2013 06:04
toma

Vesna i Marija koliko bi me preko vase knjigovodtvene agencije stajao obračuna zarada za 10 radnika

24.05.2013 01:08
Vesna Bojkovic

Nasa agencija vrši obračun zarada i naša cena za taj rad za 10 radnika iznosi 5.000 din.mesecno. To podrazumeva : sam obračun, štampanje obrazaca, overa u Poreskoj upravi kao overa staža ( M-4 obrazac)

22.03.2013 03:42
sava

vesna i marija su sjajne, odlicna knjigovodstvena knjigovodstvena agencija.

01.03.2013 03:02
Goran Brkic

vec neko vreme koristim usluge knjigovodstvene agencije vesna i marija i jako sam zadovoljan.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Knjigovodstvene agencije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Vesna i Marija knjigovodstvena agencija
  • vesna i marija knjigovodstvena agencija,
  • vesna i marija knjigovodstvena agencija beograd,
  • knjigovodstvena agencija vesna i marija,
  • vesna i marija knjigovodstvene usluge