Dodaj firmu

Knjigovodstvena agencija BEOOFFICE

5.0 | 10 ocena
Član 3 godine

Osnovna delatnost agencije Beooffice je pružanje knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga preduzetnicima, malim i srednjim preduzećima.

Bez obzira kojom delatnošću se bavite, da li imate razvijen biznis ili ste početnik u svom poslu, budite sigurni da angažovanjem naše knjigovodstvene agencije dobijate najkvalitetniju uslugu po najpovoljnijim cenama.

Odabir firme koja će voditi vaše poslovanje nije ni malo lak proces. Vi tražite pouzdanog partnera koji će razumeti svaku Vašu potrebu i delovati u skladu sa istom, partnera koji će poštovati Vaše vreme, rad i ličnost. Na pravom ste mestu! Ono čime možemo da se pohvalimo je naša stručnost, pouzdanost, posvećenost svakom klijentu koji može računati na našu podršku od samog početka poslovanja i na zajedničko-timsko prevazilaženje svakog problema na koji naiđemo. Istinska i profesionalna briga za klijenta je nešto što nam daje prednost nad konkurencijom.

Delatnosti koje obuhvatamo:

maloprodaja, veleprodaja,

trgovina sekundarnim sirovinama,

kafići, restorani, iznajmljivanje nekretnina,

frizerski, kozmetički, saloni lepote,

transport, rent a car,

menjačnice,

proizvodnja,

gradjevina i gradjevinske usluge.Pružamo mogućnost implementacije online knjigovodstva u Vaše objekte, koje podrazumeva značajnu uštedu vremena, unapredjenje načina rada i uvid u stanje Vašeg poslovanja u svakom momentu

Kategorija: Knjigovodstvene agencije Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
# ID Oglasa: 034849
Firma: Knjigovodstvena agencija BEOOFFICE
Website: www.beooffice.rs
Idi na vrh strane