Knjigovodstvena agencija Bilans MS

  • 1
5.00 | 1 ocena

O nama - KNJIGOVODSTVENA AGENCIJA BILANS MS


Knjigovodstvena agencija Bilans MS nudi Vam sve knjigovodstvene, računovodstvene i pravne usluge na jednom mestu. Oslanjajući se na stečeno znanje i iskustvo možemo da Vam ponudimo kvalitetne usluge, koje će Vam omogućiti da uspešno poslujete i ispunjavate Vaše obaveze.

Ono što karakteriše rad naše agencije je stručnost, tačnost i profesionalnost našeg tima, koji je uvek spreman na odgovori na sve Vaše zahteve. Kako bi Vaše poslovanje bilo uspešno, trudimo se da svim klijentima pružimo maksimalnu podršku prilikom vođenja poslovnih knjiga.

Agencija za knjigovodstvo Bilans MS nudi Vam sledeće usluge:


Pored svih vrsta knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga, svim našim klijentima nudimo mogućnost online vođenja poslovnih knjiga. Elektronsko i internet knjigovodstvo je najbrži i najefikasniji način vođenja Vaših knjiga.

Online računovodstvo i knjigovodstvo omogućava kako vlasnicima firmi, tako i agencijama da veoma lako pristupaju željenim podacima u svakom trenutku i rešavaju važna pitanja u vezi poslovanja preduzeća. Takođe, online računovodstvo Vam pruža direktan uvid u sve transakcije koje se vrše u okviru firme i na taj način Vam obezbeđuje kontrolu troškova.

Elektronsko i internet knjigovodstvo olakšava komunikaciju sa klijentima i skraćuje vreme izvršenja naših poslova. Knjigovodstvena agencija Bilans MS svoje usluge stavlja na raspolaganje malim i srednjim preduzećima, uz najviši vid ažurnosti pri radu.

Sve knjigovodstvene, računovodstvene i pravne usluge na jednom mestu
Elektronsko i internet knjigovodstvo
Online računovodstvo

Knjigovodstvena agencija Bilans MS, Sutjeska 2, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

06.07.2018 03:19
Marina Dakic

Ako zelite da imate uvid u vase finansijske tokove knjigovodstvena agencija Bilans MS je pravi izbor za vas.Njihov kadar je na okupu vec nekoliko godina i stekao je puno iskustva u ovim poslovima.

18.06.2018 04:19
Zoran Petrusic

Vec nekoliko godina vode moje poslovne knjige. Zbog iskustva koje sam imao sa knjigovodstvenom agencijom Bilans MS zadobili su moje kompletno poverenje. Saradnja nam je odlicna i svima bih preporucio ovu agenciju.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Knjigovodstvene agencije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Knjigovodstvena agencija Bilans MS
  • Knjigovodstvena agencija Bilans MS,
  • Online računovodstvo,
  • Elektronsko i internet knjigovodstvo,
  • Knjigovodstvene,
  • računovodstvene i pravne usluge