Dodaj firmu

Kako da poboljšate poslovanje?

; Ažurirano 17.05.2021.
Kako da poboljšate poslovanje?

Nema tog vlasnika kompanije ili nadležnog lica koji se u nekom trenutku nije zapitao da li je sve ono što u datom trenutku čini zaista i dovoljno za održavanje, ali i za poboljšanje poslovnog procesa ili možda ipak postoji još nešto, što bi eventualno mogao da učini. Naravno da odluka o tome kako poboljšati poslovanje zavisi u velikoj meri od trenutne situacije na tržištu, a zatim i od finansijskih sredstava koja su na raspolaganju nadležno lice ima i na kraju krajeva, od organizacije samog posla.

Upravo iz tog razloga bi trebalo baš sve te detalje uzeti u obzir prilikom analize i kasnijeg donošenja odluke o tome šta je, zapravo najbolje učiniti, kako bi poslovanje te kompanije bilo uspešnije nego do tog momenta.

Uzmimo za primer kompaniju, koja se bavi plasiranjem nekog novog proizvoda na tržište. Možda nadležni u toj kompaniji ne razmišljaju u tom pravcu, ali nema sumnje da je odabir odgovarajuće knjigovodstvene agencije jedan od ključnih načina za poboljšanje poslovanja.

Iako to svakako nije najbitnije, nema sumnje da je vrlo važno imati poverenje u knjigovođu i u kvalitet njegovih usluga, pa je to prvo o čemu bi trebalo posebno voditi računa.

Nakon što nadležni u dotičoj kompaniji budu odlučili koje knjigovodstvene agencije dolaze u obzir u tom slučaju, odnosno koju od svih njih će angažovati, potrebno je da fokus stave na plasman konkretnog proizvoda na tržište. Tačnije na odabir načina, koji će imati i najbolji efekat u tom slučaju. A sve to mogu učiniti tek nakon što budu izvršili detaljnu analizu tržišta, odnosno konkurencije.

Danas, na svu sreću postoje brojni alati i vrste analiza u oblasti marketinga, te one koje se primenjuju za predstavljanje kako proizvoda, tako isto i usluga. Zato bi trebalo uraditi odgovarajuće istraživanje i pronaći onaj kanal za plasiranje, koji se smatra najboljim u konkretnom slučaju.

Firme povezane sa tekstom

TIO TRADE knjigovodstvena agencija

Knjigovodstvena agencija sa preko 25 godina tradicije i iskustva. Pružamo knjigovodstvene usluge za mala i srednja preduzeća (pr, str, doo).
Pročitaj više

Matavuljeva 7, III sprat, stan br. 12.(Lekino brdo)
Voždovac, Beograd

Cash Flow - preduzeće za računovodstvene usluge

Osnovnu delatnost našeg preduzeća čine računovodstveni i knjigovodstveni poslovi, revizorski poslovi, poresko savetovanje, izrada poslovnog plana i analiza
Pročitaj više

Živka Davidovića 13a
Zvezdara, Beograd

Knjigovodstvena agencija Mari-Mar

Znate li da istraživanje pokazuje da su troškovi (software, hardware, najam, namještaj, stručni časopisi, edukacija, savetovanja.), nekoliko puta skuplji od usluga spoljnog računovodstva? Još uvijek niste sigurni da li vam se isplati da sarađujete sa nama?
Pročitaj više

Vodovodska 78
Čukarica, Beograd

Agencija za knjigovodstvo Iva

Knjigovodstvena agencija Iva iz Beograda pruža širok spektar usluga za preduzeća i preduzetnike. Naša glavna prednost je iskustvo i znanje naših knjigovođa i računovođa koji nastoje da zajedno sa Vama reše sve probleme sa kojima se susrećete u Vašem poslovanju
Pročitaj više

Bulevar Mihaila Pupina 10ž
Novi Beograd, Beograd
SVERA SOLUTIONS
Antifašističke borbe 24
Novi Beograd, Beograd

Knjigovodstvena agencija SVERA SOLUTIONS nudi Vam širok spektar usluga koje su namenjene unapređenju Vašeg poslovanja. Bilo da Vam je potrebna pomoć prilikom osnivanja preduzeća, kvalitetan softver ili knjigovodstvene usluge, SVERA SOLUTIONS će pronaći idealno rešenje za Vas

Agencija za knjigovodstvo i konsalting Lider Consalting Group
Loznička 17a, lok2
Vračar, Beograd

Agencija za knjigovodstvo i konsalting Lider Consalting Group (LCGroup) pruža kvalitetne, jasne i precizne računovodstvene i knjigovodstvene usluge. Klijentima nudimo: sigurnost i kompleksnost, štednju, kvalitet i odgovornost. LCGroup – Vaš put do uspeha!

Advantage Atf računovodstvo
Bulevar Arsenija Čarnojevića 99a/ I /3
Novi Beograd, Beograd

Agencija Advantage ATF nalazi se u Beogradu, bavi se svim računovodstvenim uslugama, poreskim savetovanjem i administrativnim uslugama

ASM racunovodstvo - vodjenje poslovnih knjiga
Karađorđeva 36 (kod Brankovog mosta)
Savski venac, Beograd

Dugogodišnje iskustvo, profesionalni pristup, stručnost i ažurnost u vodjenju poslovnih knjiga za domaća i inostrana pravna lica i preduzetnike su naše glavne odlike. Kompletno finansijsko i robno materijalno knjgovodstvo, obračun PDV i drugi poreski obračuni, obračun zarada, izrada godišnjih i vanrednih finansijskih izveštaja - bilansa, poresko savetovanje, prijave/odjave radnika

Balance style - knjigovodstvena agencija
Ustanička 114/21, Beograd
Voždovac, Beograd
Business line knjigovodstvo
Trg Nikole Pašića 9
Vračar, Beograd
Knjigovodstvene usluge SIM
Bulevar Mihajla Pupina 10A/VP36
Novi Beograd, Beograd

Knjigovodstvena agencija SIM osnovana je 2005 godine sa osnovnom delatnošću: vođenje poslovnih knjiga za privredna društva i preduzetnike. Osnivač i vlasnik agencije je Slavica Miljanić, ovlašćeni računovođa sa više od 25 godina iskustva u knjigovodstvenim poslovima.

Knjigovodstvo Libro & Conti
Teodora Mirijevskog 11/5a, Beograd
Zvezdara, Beograd
Knjigovodstvena agencija Konto Plus
Save Mrkalja 24a
Borča, Beograd
Mida Spes knjigovodstvo
Cara Dusana 98
Zemun, Beograd
Knjigovodstvena agencija BM Profit Plus
Zlatiborska 3
Zemun, Beograd

BM Profit Plus je knjigovodstvena agencija koja pruža računovodstvene i knjigovodstvene usluge, poresko savetovanje, pravne usluge i usluge registracije.

Agencija za knjigovodstvo Iva
Koste Glavinića 2, VP, br 2
Savski venac, Beograd

Pružamo sve vrste knjigovodstvenih usluga za preduzeća, preduzetnike i druga pravna lica, prijava i odjava radnika, osnivanje preduzeća

Agencija za knjigovodstvo Irmak
Ustanička 125b
Voždovac, Beograd

Knjigovodstvena agencija Irmak dugi niz godina pruža usluge knjigovodstva i računovodstva. Posebno insistiramo na kodeksu čuvanja poslovne tajne i time garantujemo sigurnost i tajnost podataka o vašem poslovanju.

Mediprom knjigovodstvena agencija
Žitna 22, Kumodraž
Voždovac, Beograd

Dođite da zajedno ostvarimo dobre rezultate! Privredno drustvo Mediprom d.o.o. osnovano 1991. god. je za Vas uvek tu kako bi Vam pružilo kompletne knjigovodstvene usluge za velika, srednja, mala preduzeća i preduzetnike

Knjigovodstvena agencija Knjiški moljac
Vitezova Karađorđeve zvezde 50, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Knjigovodstvena agencija Knjiški moljac nalazi se u naselju Mirijevo (opština Zvezdara) i specijalizovana je za preduzetnike, DOO i udruženja. Jedinstvena usluga je online knjigovodstvo

Knjigovodstvena agencija EM-NIKA ACCOUNTING
Prve pruge 43f, Zemun, Đorđa Stanojevića 011đ/36
Zemun, Beograd

Knjigovodstvena agencija "EM-NIKA ACCOUNTING" se nalazi u ulici Prve pruge 43f, u Zemunu. Dugogodišnjim radnim iskustvom u poslu pružanja knjigovodstvenih usluga, istakli smo se u domenu svog poslovanja.

Knjigovodstvena agencija Librio
Dragana Rakića 51
Zemun, Beograd

Znanje i iskustvo stečeno dugogodišnjim radom omogućavaju nam da Vam pružimo odgovornu i korektnu uslugu

ŽIVANOVIC M & S TIM D.O.O.
Svetozara Markovića 6, sprat 1. stan 4
Vračar, Beograd

Osnovna delatnost naše agencije je pružanje knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga preduzetnicima, malim i srednjim preduzećima.Sve vrste računovodstvenih i knjigovodstvenih usluga, otvaranje firme, prijava poreskoj upravi, prijava radnika, vođenje svih vrsta knjiga, poreska prijava i obračun PVD-a. Unapredićemo Vaše poslovanje.

Milkom d.o.o.
Cerska 32, Vračar
Vračar, Beograd

Preduzeće "Milkom d.o.o." će Vam pružiti stručne knjigovodstvene usluge i izradu završnog računa, uz najviši vid kvaliteta pri radu.

Knjigovodstvo Restitucija Royal
Južni bulevar 105/3
Vračar, Beograd

Knjigovodstvena agencija sa dugogodišnjim iskustvom u pružanju svih vrsta knjigovodstvenih usluga kako za sva pravna lica tako i za preduzetnike.

Knjigovodstvena agencija Master Buk
Ljubljanska 5, Beograd
Zvezdara, Beograd

Naša agencija za vođenje knjiga sa Zvezdare svoje poslovanje prilagođava potrebama svakog klijenta ponaosob.

KSK racunovodstvo
Majke Angeline 9a
Zvezdara, Beograd

KSK racunovodstvo, pruza vam sve vrste knjigovodstvenih usluga, poreskog savetovanja, osnivanja preduzeca i preduzetnika, po veoma povoljnim cenama.

Knjigovodstvena agencija Beokon
Mirijevski bulevar 18/11, Karaburma
Palilula, Beograd

Knjigovodstvena agencija Beokon nalazi se u ulici Mirjevski bulevar 18/11, Karaburma, na teritoriji opštine Palilula.

Cenik knjigovodstvena agencija
Kralja Milana 17, Beograd
Vračar, Beograd

Knjigovodstvena agencija Cenik pruža sve knjigovodstvene i računovodstvene usluge. Nalazimo se u samom centru Beograda, preko puta Beograđanke na opštini Vračar.

Interreskom knjigovodstvena agencija
Ustanička 196/3, Konjarnik, Voždovac
Voždovac, Beograd

Knjigovodstvo Interreskom postoji već više od 20 godina i naša osnovna delatnost je vodjenje poslovnih knjiga za preduzeća i preduzetnike. Nalazimo se u ulici Ustanička 196/3, Konjarnik, Voždovac.

Addendus knjigovodstvene usluge
Žikina 20, Mali Mokri Lug
Zvezdara, Beograd

Knjigovodstvena agencija "Addendus knjigovodstvene usluge" nalazi se u Beogradu na opštini Zvezdara i pruža sve vrste knjigovodstvenih usluga po povoljnim cenama

Idi na vrh strane