U Beograd se često dolazi radi dobrog noćnog života, pošto je poznato da je naš glavni grad mesto koje nikada ne spava. Kada pitate strance šta bi najpre izdvojili, kao posebne utiske koje nose iz prestonice Srbije, svakako će vam odgovoriti da su to klubovi, u kojima se mogu čuti najrazličitije note, u zavisnosti od ukusa.

klupski bendovi

 

Klupski bend

Kada je reč o klupskim bendovima, na njihovom repertoaru možete naći sve što poželite – od domaćeg i stranog popa, preko rock muzike, ali i narodnjaka, onih starih i sasvim novih hitova... Pa, krenimo redom.

Kada kažemo domaći pop, pod tim mislimo na najpoznatije pesme najvećih imena naše scene, dakle od Zdravka Čolića, Olivera Mandića, preko Željka Joksimovića, Vlade Georgieva, Aleksandre Radović, Aleksandre Kovač, Ane Stanić, Saše Kovačevića do Bajage i Ramba Amadeusa...

Strani pop je takođe veoma omiljen, pa ćemo začuti zvuke pesama Robija Viljamsa, Stinga, grupe ABBA, Džoa Kokera, Maraje Keri, Madone, grupe U2, Eurythmics, kao i hitove Vitni Hjuston, Džordža Majkla, Majkla Džeksona, Eltona Džona... Tu su i noviji hitovi, poput Lejdi Gage, Rijane i Džamirokvaja...

Muzika za klubove

Klubovi su omiljeno mesto za izlaske mladih ljudi i svih onih koji se tako osećaju i žele dobar provod i opuštenu atmosferu. Mnogi preferiraju zvuke neprolaznih domaćih hitova narodne muzike, od Tome Zdravkovića, Lepe Brene, do Željka Samarždića i Džeja.

U određenim klubovima, možete da čujete razne hitove narodne muzike, zahvaljujući zaista bogatom repertoaru, na kome su našli mesto retro hitovi ali i najpopularnije pesmice.

Sa druge strane, posetioci klubova uživaju i u miksu široke lepeze hitova od MTV-a i VH1 najpopularnijih pesama iz osamdesetih i devedesetih, ali i ex YU pop i rock stvarima, koje bude nostalgiju mnogim ljudima.

klupski bendovi cene

 

Muzički bend za klubove

Domaći i strani hitovi, raznih grupa poput Depeche mode, EKV, Laki pingvini, Haustor, Duran Duran, Rolling Stones, The Beatles, Doors... – neprestano se smenjuju na sceni, savršeno izvedeni od strane izvrsnih solista uz pratnju vrsnih muzičara.

Bendovi poseduju najsavremeniju i namoderniju opremu, vrhunskog kvaliteta, što sve obećava uživanje u savršenom zvuku i odličnu atmosferu.

Određeni klubovi nude muziku bez struje, odnosno samo gitarsku svirku. Tu uglavnom dominira retro zvuk, odnosno pesme starijeg datuma u vrlo lepoj gitarskoj obradi. Takođe, možete slušati i odličan pop u akustičnim latino aranžmanima.

U sastavu ovakvog benda obično se nalazi nekoliko gitarista, basista i perkusionista. Zahvaljujući njima, čućete poznate hitove koje volite na jedan sasvim drugačiji i neobičan način.

U klubovima ćete pronaći i takozvane tribute bendove, a to su zapravo grupe koje na svojim nastupima isključivo sviraju pesme jedne grupe, i to na takav način da bude što vernije originalu.

Ako ste ljubitelj rock zvuka, potražite bendove i klubove gde se izvodi domaći i strani rock šezdesetih, sedamdesetih i osamdesetih godina.

Muzičari klupskih bendova obično dugo godina nastupaju zajedno, što se i te kako oseti u njihovom nastupu, jer deluju i zvuče veoma ujedinjeno, sinhronizovano i na taj način stvaraju atmosferu kojoj ćete uvek želeti da se vratite.

Klupski bendovi – cena:

Cene nastupa klupskih bendova zavise od više faktora, kao što je broj članova benda, kvalitet opreme, kvalitet rasvete i slično. U tom smislu, raspon je od 500 pa do 2000 eura i naviše.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da konktaktirate bendove koji su oglašeni ispod našeg teksta.

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Klupski bendovi
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

05.12.2018
Andriajana Simic

Koliko mi se samo cini, za mnoga veselja i proslave, klubski bendovi su sve vise popularni.

04.09.2017
Marta Dencevic

Ubedljivo je najbolja svirka tamo gde je rade klubski bendovi. Oni ima posebno u Beogradu veoma velike cene, tako da morate da imate zaista dobar prostor i dobru posetu da biste mogli da takav jedan bend isplatite.

18.05.2017
Janko Zivanovic

Sto se mene licno tice, svi klupski bendovi su u danasnje vreme veoma skupi, posto uglavom svim sviraju repertoarsku - programsku muziku.

04.05.2017
Ljubinka Sreckovic

Koliko mi se samo cini, po mnogo cemu klupski bendovi mogu da budu bas onako dobro resenje.

20.04.2017
Petar Jankovic

Koliko mi se samo cini, svi ovi bendovi imaju nesto svoje sto mora da se posebno plati.

06.04.2017
Nikolina Pantelic

Po pravilu su ovo veoma vazni bendovi. Ukoliko se vec za njih odlucite, sigurno se pre ili kasnije necete pokajati. Druge stvari po meni i nisu bas toliko vazne kao sto se mozda na prvi pogled cini.

04.04.2017
Ivan Stojanovic

Mogu samo slobodno da kazem da je kod njih veoma vazna i bitna stvar ta da moraju da se debelo plate da bi to bilo to. Sve van toga je cisto gubljenje vremena i slobodno mozete da znate da se necete dobro provesti.

21.03.2017
Jana Stankovic

Problem je pre svega u tome sto ovi bendovi ipak mogu i moraju da ove stvari urade na jedan kvalitetan nacin.

01.03.2017
Marko Petrovic

Kako god da okrenete, ovo je posebna vrsta bendova u koje mozete da imate puno poverenje da ce svirku uraditi kako treba.

10.02.2017
Biljana Brankovic

Mogu samo da kazem da su ovo i vise nego dobri bendovi. Ako se vec za njih odlucite, sigurno je samo to da se necete pokajati.

31.01.2017
Dusan Markovic

Koliko mi se samo cini, za mnoga veselja i proslave, klubski bendovi su sve vise popularni.