Klompe

5.0 | 7 ocena

Već mnogo decenija, klompe su veoma popularna obuća i njihova atraktivnost ne jenjava. Vrlo rado ih nosimo na poslu, kod kuće, u šetnjama... U našem tekstu možete saznati razne korisne i zanimljive informacije vezane za ovu popularnu obuću.

klompe

 

Medicinske klompe

Medicinske klompe su tako napravljene da su anatomski prilagođene osobama koje imaju problema sa zglobovima i kičmom. To mogu da budu poteškoće sa kukovima, kolenima i slično. Medicinske klompe drže telo u pravilnom položaju.

Anatomske klompe

Anatomske klompe su vrlo slične medicinskim, tako da one mogu da budu korisne ljudima koji imaju nekih zdravstvenih problema vezanih za ispravno hodanje i držanje tela, ali isto tako ih rado nose i svi ostali.

Najpoznatiji brendovi klompi u Srbiji

U anatomskim klompama svi prsti imaju svoj pravilan položaj, kao i peta, tako da se stvara udoban prostor za stopalo. Pri dugotrajnom hodanju ili stajanju, noge se ne zamaraju. Ovo je veoma bitno i za osobe koje imaju problem sa proširenim venama, na primer.

Najpoznatiji brendovi klompa u Srbiji su Grubin, Lady, School, Leon, Bianco, Mediwalk.

Klompe prodaja

Nekada je bilo potrebno da obilazite čitav grad da biste našli klompe prema svojoj želji i meri. Danas je dovoljno da pogledate internet prezentacije firmi koje se bave njihovom prodajom i da steknete uvid u to kakvim modeli se nalaze u ponudi.

Pored svakog modela klompi, istaknuta je fotografija i kratak tekstualni opis. Slika nam služi da vidimo da li nam se taj model estetski dopada, kao i u kojim sve bojama su modeli dostupni, dok je opis važan jer nam pruža potrebne informacije o tome da li je klompa anatomska, koje je pre svega prilagođena (da li ljudima koji puno stoje, sede, ili hodaju u toku radnog vremena i sl), a takođe tu su informacije i od kog materijala je klompa izrađena, pošto znamo da postoje kožne klopmpe, drvene klompe i slično.

klompe cena

 

Drvene klompe

Drvene klompe su oduvek bile veoma cenjene i  popularne, pa tako i danas možete da pronađete razne modele koji su veoma atraktivni.

Klompe sa federom

Klompe sa federom ili feder klompe su prava mala revolucija. Furnirane daske oblikovane su u toplim kalupima i postavljene su paralelno, a između njih se nalazi feder. Ovaj feder ima zadatak da svaki vaš korak bude lak i da ga amortizuje.

Muške klompe

Postoje muški modeli klompi, koji su veoma atraktivni i mogu se pronaći u raznim bojama.

Ženske klompe

Ženske klompe su dostupne u mnogim modelima, kao i u različitim bojama i dezenima.

Da li ste znali koje su najtraženije boje klompa?

Najtraženije boje klompa su crvena, roze i siva.

Izrada klompi po meri

Klompe mogu da se izrade i po vašoj meri, i tada ste sasvim sigurni da će vam 100% odgovarati.

Klompe cena

Cena klompi je različita, u zavisnosti da li se radi o klompama od drveta, kože, ili je reč o klompama koje imaju ugrađen feder, da li su anatomske i slično. Neka prosečna cena, a radi vaše orijentacije, je oko 3500 dinara.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na ovoj stranici koju upravo čitate.

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Klompe
Pitaj firme

Iskustva i preporuke posetilaca

09.12.2020
Neregistrovan korisnik

Imam ih i prezadovoljna sam. Kvalitet i udobnost srazmerni sa cenom. Za sve preporuke.

09.12.2020
Neregistrovan korisnik

Imam ih, prezadovoljna sa kvalitetom, udobnoscu i lakocom

Preporuka svakom ❤️

09.12.2020
Neregistrovan korisnik

Veoma udobne i visoko kvalitetne

09.12.2020
Neregistrovan korisnik

Najbolje, najudobnije

Prezadovoljnaaa

09.12.2020
Neregistrovan korisnik

Sve pohvale! Kvalitet I udobnost zagarantovana