Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

27.09.2018 04:14
Ana Jakovljevic
Moja cerka vec drugu godinu posecuje ovaj veoma uspesan klizacki klub OLIMPIK. Umetnicko klizanje je kod nas u velikoj ekspanziji,i jako je lepovo videti kad neko ume lepo da kliza i da to sve izgleda umetnicki. Sve pohvale za velike strucnjake i profesionalce koji vode racuna o svojim vezbacima!!!Moja cerka je prezadovoljna i salje tple preporuke svim zainteresovanima!
28.04.2017 04:55
Sanja Kekic
Vremenom umetnicko klizanje je napredovalo i pored izvodjenja elemenata od klizaca se zahtevaju muzikalnost,plesne i glumacke sposobnosti,tako da su u program treninga ukljuceni i casovi baleta i plesa.
24.02.2017 02:43
Sandra Marinkovic
Licni trener Milica Stankovic je vrsni poznavalac ovog specificnog sporta.Savladajte koordinaciju i poboljsajte vasu fleksibilnost pohadjajuci treninge umetnickog klizanja u prijatnoj i opustenoj atmosferi.
12.07.2016 01:30
Goran Sarenac
Dodjite i uzivajte u umetnickom klizanju i raznim akrobacijama.Ovo je super sport za sve one koji vole ritmiku i brzinu a sve to uz dobru zabavu.U skoli rade najbolji instruktori klizanja.
24.05.2016 11:58
Milos Topalovic
Iako klizanje nije popularno kod nas savetujem svima da posete ove treninge jer mozda kao i ja promene misljenje.Umetnicko klizanje spada u grupu sportova sa slozenom koordinacijom.Pored treninga na ledu,jako su znacajni i treninzi u sali gde klizac razvija koordinaciju,snagu,ravnotezu,brzinu,izdrzljivost i fleksibilnost.
04.04.2015 11:16
Marko Bjelic
Upisali smo cerku u skolu klizanja u Klizacki klub Olimpic pre godinu dana i sad vec ine na umetnicko klizanje i sprema se za takmicenje. Stvarno ste odlicni, prezadovoljan sam!!!!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Klizački klubovi