Dodaj firmu

Dumil Frigo - montaža, servis i popravka klima uređaja i kućnih aparata

Servis klima uredjaja Dumil Frigo nudi Vam kvalitetan i pouzdan servis klima uredjaja, kao i ugradnju klima, u najkraćem mogućem roku. Takodje, bavimo se servisiranjem svih vrsta električnih kućnih aparata, a na sve radove dajemo odgovarajuću garanciju
Pročitaj više

Braće Jerković 127
Voždovac, Beograd

Servis klima uredjaja Beofrigos

Servis klima uređaja Beofrigos nudi redovno servisiranje i čišćenje klime, kao i ugradnju novih ili premeštaj starih uređaja. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i uigranosti našeg tima, od momenta zakazivanja do realizacije usluge, može da prođe svega par sati.
Pročitaj više

Milovana Jankovića 25
Voždovac, Beograd

Aircondition Frio klima servis

Kompletno održavanje klima uređaja i klima sistema u Beogradu. montaža, demontaža, čišćenje, servisiranje, održavanje klima uređaja.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Alfa Cool klima servis Voždovac

Alfa Cool servis klima uređaja Voždovac nudi usluge ugradnje, popravke, premeštanja i servisa klima. Uspešno montiramo uređaje i na armiranim zgradama kakve su u naselju Stepa Stepanović
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

DM klima prodaja, ugradnja i servis

DM klima nudi kompletnu uslugu kada su u pitanju klima uređaji. Bilo da Vam je potrebna popravka, redovni servis, ugradnja ili kupovina novog klima uređaja, naš stručni tim sa preko 30 godina iskustva, stoji Vam na raspolaganju 24 časa dnevno.
Pročitaj više

Bulevar Oslobodjenja 49a
Voždovac, Beograd

Servis klima i tv aparata MASTER

Servis klima i tv aparata MASTER pruža Vam usluge ugradnje, servisiranja i popravke klima uredjaja kao popravke LCD I LED televizora, kao što su Samsung, Tesla, Vox, Fox, Vivax, Crown, Sony, Panasonic, LG, Philips i mnogi drugi…
Pročitaj više

Kumodraška 382
Voždovac, Beograd

Gas Mont - servis rashladnih i klima uređaja

Mitropolita Pavla Nenadovića 42, Beograd
Voždovac, Beograd

Cool sistem servis klima uredjaja

Servis klima uređaja "Cool Sistem" pronaći ćete na Konjarniku u ulici Mihajla Todorovića broj 22b, u Beogradu. Osnovna delatnost našeg servisa ogleda se u popravci, održavanju i ugradnji različitih vrsta klima uređaja.
Pročitaj više

Mihajla Todorovića 22b, Konjarnik
Voždovac, Beograd

Elektroluks servis klima uređaja

Elektroluks MS je specijalizovan servis za montažu, servis i održavanje klima uredjaja od kućnih, komercijalnih do industrijskih.
Pročitaj više

Ustanička 194
Voždovac, Beograd

Klima uredjaji Cool Shop

Isporuka i ugradnja klima uređaja u roku od 24h sa maksimalnom garancijom do 10 godina. Fujitsu, LG, Samsung, Midea
Pročitaj više

Vozdovacki kruzni put 125, Vozdovac
Voždovac, Beograd
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane