O nama - UGRADNJA KLIMA UREĐAJA


Profesionalni servis sa višegodišnjim iskustvom u radu na domaćem tržištu nudi brzu i efikasnu ugradnju i popravku klima uređaja. Ukoliko imate neku nedoumicu u vezi ugradnje, odabira modela i mesta montaže, mi smo tu da Vam pomognemo u svemu.

Želimo da naglasimo da smo ovlašćeni servis za klima uređaje vodećih proizvođača koji su dostupni kod nas: LG, SAMSUNG, GREE, GALANZ, MIDEA, VOX... Više od 12 godina iskustva, odgovoran i posvećen odnos prema poslu, isporuka i ugradnja klima uređaja u rekordnom roku, preporučili su nas kod velikog broja zadovoljnih klijenata.

Usluge koje su dostupne u okviru našeg servisa su:

Godišnji servis klima uređaja je vrlo bitna stvar, iako većina ljudi ne misli o njemu dokle god klima uređaj funkcioniše i radi bez problema. Pored čišćenja spoljašnje jedinice, prilikom redovnog servisa klima uređaja, jako je bitno dobro očisiti unutrašnju jedinicu, čija je uloga mnogo važnija.

Naime, tokom rada klime unutrašnja jedinica kondenzuje i na njen isparivač se lepi sva prašina iz prostorije koja se stvara tokom dužeg perioda rada. To za rezultat ima stvaranje raznih bakterija koje su zarazne za sve koji borave u tom prostoru, a posebno negativno utiču na ljude koji su skloni alergijama, imaju problema sa astmom i drugim bolestima disajnih puteva.

Još jedan bitan razlog redovnog godišnjeg servisa klima uređaja jeste produženje garancije. Na sve naše uređaje odobrava se garancija od 2 godine koja se može produžiti i do 5 godina uz redovan godišnji servis.

Domen rada našeg servisa obuhvata i kompletnu ugradnju centralnog grejanja, od kotla do radijatora. Bilo da želite kotao na čvrsto gorivo, pelet, struju ili gas, majstor za grejanje Đorđević Miloš uneće toplinu u Vaš stambeni ili poslovni prostor.

Radno vreme:
ponedeljak – subota od 08-18h
nedelja neradna

Pratite nas putem društvenih mreža
Facebook: grejanjeiklime
Instagram: @grejanjeiklime

Ugradnja klima uređaja, Petkovačka 67, Borča, Palilula, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Tehnika Klima uređaji
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Servis i Ugradnja Klima Uređaja Miloš
  • Ugradnja Klima Uređaja Miloš,
  • Ugradnja Klima Uređaja Borča,
  • servis i ugradnja klima uređaja u Borči,
  • Servis i Ugradnja Klima Uređaja Miloš Beograd,
  • Ugradnja Klima Uređaja Miloš radno vreme