O nama - SERVIS KLIMA UREDJAJA MTM

Klima uređaji su Važan element Vašeg prostora, pored toga što su zaslužni za odgovarajuću temperaturu u prostoru, važno je i mesto gde je postavljate u Vašem prostoru.

Klima uređaji mogu biti veliki sakupljači nečistoća i prašine, a budući da izduvavaju vazduh, samim tim nečistoće koje se nalaze u njoj će se raspršiti po celom prostoru, što može dovesti do alergija, isušivanja vazduha i zagušljivog prostora, zato je njeno redovno održavanje kao i mesto gde je postavite od presudnog značaja, za njen pravilan rad i zdrav i prijatan boravak u Vašem životnom ili poslovnom prostoru.

Svojim klijentima stojimo na raspolaganju za sve vrste popravki, montaže/demontaže, servisa i održavanja klima uređaja. Tu smo da ih posavetujemo na koje mesto je najbolje postaviti klimu kako ne bi ugrozila zdravlje i stvarala neprijatnu atmosferu u prostoru.

  • - Servis klime: je potrebno raditi barem jednom godišnje zbog prašine i prljavštine koja se nakuplja u njoj. Naš tim će detaljno očistiti sve delove klime i na taj način joj produžiti rok, da bi ona mogla kvalitetno da radi.
  • Servis klime podrazumeva proveru gasa u sistemu, čišćenje delova unutrašnje jedinice i po potrebi spoljne jedinice. Zbog nekvalitetnog servisa i neodržavanja klime, dolazi do trajnog oštećenja klime. Naš tim Vam stoji na raspolaganju za sve savete oko odgovarajućih rezervnih delova koje umesto Vas nabavljamo i ugrađujemo u klimu.
  • - Montaža/demontaža klime. Ukoliko ste kupili klimu i ne znate gde i kako da je postavite, pozovite nas, mi ćemo odrediti najpogodnije mesto u Vašem prostoru za ugradnju klime i time omogućiti da se vazduh ravnomerno širi, kao bi njena efikasnost bila maksimalna. Važno je da vazduh iz klime ne bije direktno u Vas, tako da Vam stojimo na raspolaganju i oko određivanja lokacije postavljanja klime u skladu sa tehničkim osobenostima prostorije.
  • - Popravka klime: Ukoliko se desi kvar na klimi koji je najčešći u letnjim mesecima, ukoliko ona curi, ili ne radi dobro, slobodno nas pozovite. Rashlađivanje u letnjim mesecima je od presudnog značaja za Vaše funkcionisanje u zatvorenom prostoru.

Pozovite nas tu smo za sve Vaše probleme oko ugradnje i popravke klima uređaja.

Radno vreme: Svakog dana od 9-21h

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Tehnika Klima uređaji
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Servis klima uredjaja MTM
  • Servis klima uredjaja MTM,
  • Servis klima uredjaja MTM Borča,
  • Servis klima uredjaja MTM Beograd,
  • Servis klima uredjaja MTM radno vreme