ALFA COOL SERVIS NOVI BEOGRAD


O nama - Alfa Cool servis klima uređaja posluje više od 10 godina. Pružamo usluge ugradnje, servisiranja i održavanja klima uređaja u Vašem domu ili poslovnom prostoru.

Alfa Cool Novi Beograd je specijalizovana firma za servis i održavanje najpoznatijih marki klima uređaja poput Midea, Daikin, Fujitsu, Green i dr.

Redovno servisiranje klima uređaja je veoma važno prvenstveno zbog zdravlja, produžava radni vek klime, jedan jeod uslova za garanciju i može napraviti značajne uštede u kućnom budžetu.

Alfa Cool Novi Beograd nudi sledeće vrste usluga:

Iako je klima uređaje najteže montirati u zgradama od armiranog betona, kakve su inače na Novom Beogradu, to za nas ne predstavlja problem.

Naša profesionalna preporuka je da se klime moraju čistiti barem jednom godišnje, a u poslovnim prostorima i češće. Ukoliko se to ne radi, dolazi do smanjenja kapaciteta hlađenja, pojave neprijatnih mirisa, povećava se potrošnja struje i do skupljanja bakterija u sistemima.

Redovnim servisom klima uređaja, neće biti potrebe za njihovom popravkom. Servisira se unutrašnja (uklanjanje i pranje poklopca, dezinfikovanje i pranje filtera, skidanje nečistoće sa isparivača, čišćenje turbine i kadica gde se skupljaju bakterije i buđ) i spoljašnja klima (čisti se kondenzator i vrši se njegova dezinfekcija, proverava pritisak u sistemu, eventualno se dopunjuje ili menja).

Alfa Cool Novi Beograd popravlja sve klima uređaje koje se koriste u kućnim uslovima (obične ili invertorske) kao i industrijske rashladne sisteme.

Radno vreme:
Ponedeljak - Subota: 06 - 22 h
Nedelja: ne radimo

Alfa Cool Novi Beograd servis klima uređaja

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Tehnika Klima uređaji
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Alfa Cool klima servis Novi Beograd
  • Alfa Cool servis klima Novi Beograd,
  • Alfa Cool Novi Beograd,
  • servis klima uredjaja na Novom Beogradu,
  • Alfa Cool,
  • Alfa Cool servis klima radno vreme