O nama - ALFA COOL SERVIS KLIMA VOŽDOVAC


Firma Alfa Cool je na našem tržištu više od jedne decenije. Možemo se pohvaliti velikim brojem zadovoljnih korisnika naših usluga.

Alfa Cool Voždovac nudi sledeće usluge:

Ni montaža klima na zgrama od armiranog betona kakve su u naselju Stepa Stepanović na Voždovcu za nas ne predstavljaju nikakav problem.

Mnogi klijenti nas pitaju kakva je između malog i velikog servisa klima uređaja. Veliki servis obuhvata rasklapanje celokupnog unutrašnjeg dela klime, vadi se turbina, peru se svi delovi.

Spoljašnji deo jedinice čisti, dezinfikuje, proverava pritisak u sistemu. U kućnim uslovima veliki servis treba uraditi na svake tri godine, a u prostorima poput butika, prodavnica, kancelarija jednom godišnje.

Preporučujemo čišćenje klime barem jednom godišnje u kućnim uslovima, dok u poslovnim prostorijama i češće.

Redovnim servisom produžićete radni vek Vašeg klima uređaja, smanjićete potrošnju električne energije, eliminisaćete šansu za pojavu neprijatnih mirisa, bakterija i buđi, napravićete značajne uštede u Vašem kućnom budžetu.

Nakon Vašeg poziva, naši ljubazni serviseri dolaze do Vas u najkraćem roku i uspešno rešavaju sve probleme u radu Vašeg klima uređaja. Koristimo savremenu opremu i originalne rezervne delove, a nakon završenih radova dobijate i garanciju.

Alfa Cool Voždovac je specijalizovan za popravke svih vrsta klima uređaja koje se koriste u kućnim uslovima kao i industrijske rashladne sisteme.

Radno vreme:
Ponedeljak - subota: 06 - 22 h
Nedelja : ne radimo

Alfa Cool servis klima Voždovac

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Tehnika Klima uređaji
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Alfa Cool klima servis Voždovac
  • Alfa Cool servis klima Voždovac,
  • Alfa Cool Voždovac,
  • servis klima na Voždovcu,
  • Alfa Cool Beograd,
  • servis klima uredjaja Alfa Cool radno vreme