Zoran Veselinović kiropraktičar

4.1 | 15 ocena
Ulica: Slobodana Penezića 145, Guncati, Barajevo
Grad: Beograd
Opština: Barajevo
Zoran Veselinović kiropraktičar
Telefon: 011/
Mobilni: 063/

O nama


Kiropraktičar Zoran Veselinović bavi se već duži niz godina nameštanjem vrata, vratnih i kičmenih pršljenova u cilju olakšanja različitih tegoba kod savremenih ljudi. Bolovi i ukočenost u ramenima, vratu i duž kičme, znaju dosta da otežaju normalno funkcionisanje organizma pojedinca i njegovo obavljanje svakodnevnih, čak i najjednostavnijih aktivnosti.

HIROPRAKTIKA važi za relativno novu nauku koja se bavi lečenjem koštanog sistema, prvenstveno vratnog, torakalnog i lumbalnog dela kičme kao i ekstremiteta, rukom i manuelnim radom. Manuelni pristup izlečenju koštanog sistema u značajnoj je prednosti nad do sada najčešće korišćenim lekovima za ublažavanje bolova, koji samo prividno deluju.

Moderni čovek današnjice se sve manje kreće, obavlja dugosedeće poslove a kada dođe u situaciju da nešto teže podigne, nastaje subluksacija ili povreda sa manjim ili većim izmeštanjem pršljenova, što dovodi do bola i prignječenja najbližeg nerva. Kao rezultat ovog javlja se bolno stanje, koje može znatno da ograniči coveka u njegovim svakodnevnim poslovima.

Većina takvih povreda se može sanirati ili potpuno ukloniti. Uz dodatak prirodno napravljene biljne kreme, upalni proces se zaustavlja i prolazi, stim što se savetuje nepodizanje većih tereta u periodu od 2-10 dana. Učinkovito i pre svega blagotvorno delovanje hiropraktike na celokupan organizam pojedinca, izdvaja je visoko iznad drugih metoda za izlečenje ukočenosti i tegoba u vratnom i kičmenom delu.

Kontrolu kičme treba da vrše svi, bar 2-3 puta godišnje jer od njenog stanja zavisi zdravlje celog tela. Naši stari su ovo činili vekovima, zbog čega je njihov život bio znatno kvalitetniji od života savremenog coveka, koji retko kad ima vremena da se preventivno posveti svom zdravlju. Veoma lako zanemarena, kičma, predstavlja stub celokupnog organizma o kom moramo voditi računa kako bi izbegli hronične upalne procese i bolna stanja.

Kiropraktičar Zoran Veselinović poseduje neophodno znanje i dugogodišnje iskustvo za bavljenje ovim poslom o čemu svedoči veliki broj zadovoljnih žena i muškaraca, čiji je život vraćen u harmoniju usled otklonjenih bolova u vratnom i kičmenom delu.

Kontakt telefoni:
011/ 830 12 05
063/ 749 39 29 -Zoran Veselinović
064/93 50 461 - Sandra Veselinović

email: zoranveselinovic56@gmail.com

Lečenje koštanog sistema i ekstremiteta.
Nameštanje vrata, vratnih i kičmenih pršljenova.
Oslobodite se ukočenosti, bolova i napetosti u ramenima, vratu i leđima.

Kiropraktičar Zoran Veselinović, Barajevo, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Zoran Josipovic
  15.06.2017 08:31

  Kontrolu kicme treba da vrse svi,bar dva ili tri puta godisnje jer od njenog stanja zavisi zdravlje celog tela.Nasi stari su ovo cinili vekovima,zbog cega je njihov zivot bio znatno kvalitetniji od zivota savremenog coveka.

  Jovica Vitakic
  26.12.2016 11:33

  Kiroprakticar Zoran Veselinovic poseduje neophodno znanje i dugogodisnje iskustvo za bavljenje ovim poslom o cemu svedoci veliki broj zadovoljnih zena i muskaraca,ciji je zivot vracen u harmoniju usled otklonjenih bolova u vratnom i kicmenom delu.

  Firme u blizini

  Hiropraktika, /, Grocka, Beograd
  Ordinacija VITALIS dr. Vesna Marinković Mičić, Kralja Milutina 35/ll, Vračar, Beograd
  Kiropraktika Sofija, Tronoška 28, Zemun Polje, Zemun, Beograd
  Kiropraktičar Sloba, Bulevar kralja Aleksandra 149/IV, II sprat, stan 4, Zvezdara, Beograd
  Kiropraktika Valmedic, Vodovodska 57, Čukarica, Beograd
  Kiropraktika - East medic, /, Savski venac, Beograd
  Centar Mira i Harmonije, Prvomajska 8f, Zemun, Beograd
  Hiro Fizikal Hiropraktika Centar, Mileševska 7, Vračar, Beograd
  Ljuboja therapy - kiropraktika, Palmira Toljatija 4, (orijentacija salon LDI), Novi Beograd, Beograd
  Profizikal ambulanta - kiropraktika, Bulevar Mihajla Pupina 10z, lokal 13, Novi Beograd, Beograd