O nama - KIROPRAKTIKA VALMEDIC


Specijalistička ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Valmedic nastoji da svakom pacijentu obezbedi lečenje u skladu sa njegovim zdravstvenim problemima. Pored višedecenijske tradicije, ordinacija je prepoznatljiva po integrativnom principu lečenja koji predstavlja kombinaciju tradicionalnih učenja istočne medicine i savremenih metoda zapadne medicine.

Ordinacija je osnovana 1995. godine od strane dr Ljiljane Jelače, koja se ubraja u prve lekare sa ovih prostora koji su počeli sa primenom akupunkture i hiropraktike na Institutu za reumatologiju. Od 2002. godine na čelo ordinacije dolazi dr Valentina Bogićević, specijalista za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju koja je diplomirala i specijalizirala na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Aktuelni naziv ordinacija Valmedic nosi od 2007. godine, kada je i preseljena na sadašnju adresu. Pored dr Valentine Bogićević, članovi stručnog tima ordinacije su: dr Marija Bogićević, doktor opšte medicine i fizioterapeut Slobodan Zajić.

Specijalistička ordinacija Valmedic u svom radu kombinuje standardne metode klasične medicine, sa alternativnim vidovima lečenja, poput hiropraktike i akupunkture. Svi pregledi se obavljaju od strane lekara specijaliste fizijatra koji će nakon uvida u lekarsku dokumentaciju i snimke, odrediti precizan plan lečenja za svakog pacijenta.

Kiropraktika je jedna od metoda koja se, između ostalih, primenjuje u radu specijalističke ordinacije Valmedic. Ova kinesko-američka metoda lečenja podrazumeva manuelno nameštanje zglobova kičmenog stuba, bez medikamenata i operacija. Postupak je potpuno bezbolan, a nakon tretmana pacijent oseća rasterećenost i veću pokretljivost zglobova.

Valmedic kiropraktika otklanja brojne nelagodnosti nastale kao posledica nepravilnog položaja zglobova: glavobolje, bolovi u vratu, mučnina, bolovi između lopatica, neuraligije, bolovi u krstima i duž noge.

Pored kiropraktike, u ordinaciji Valmedic primenjuju se i sledeće tehnike:

  • - Akupunktura
  • - Farmakopunktura (davanje leka u akupunkturne tačke)
  • - Mobilizacija vratne kičme
  • - Yumeiho terapija
  • - Elektroterapija (ultrazvuk, interferentne struje, dijadinamična i galvanska struja, elektroforeza leka, TENS, elektrostimulacija, magnetoterapija, laser)

Cenovnik specijalističke ordinacije za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Valmedic pogledajte OVDE>>

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 11:30-19:00h

Kiropraktika Valmedic, Vodovodska 57, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Kiropraktika
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Kiropraktika Valmedic
  • Kiropraktika Valmedic,
  • Valmedic kiropraktika,
  • Valmedic kiropraktika Čukarica,
  • kiropraktičar Čukarica,
  • Valmedic kiropraktika radno vreme