PREPOROD Novi Beograd

  • 2
4.25 | 4 ocena

O nama - Nameštanje atlasa PREPOROD Novi Beograd


ZDRAVI BEZ LEČENJA!

Nameštanje atlasa PREPOROD vrši se HumanUp metodom masaže potiljka kojom se prvi vratni pršljen pouzdano i bezbedno vraća na svoje anatomsko mesto. Naš centar na Novom Beogradu je ogranak Udruženja „Preporod“ čiji je osnivač atlasolog Predrag Đorđević, ujedno i tvorac jedinstvene HumanUp metode nameštanja atlasa.

Prvi vratni pršljen – Atlas smatra se najjačom kosti u ljudskom telu, jer sa svojom težinom 20-25 grama nosi lobanju koja je teška od 5 do 7 kilograma. Izmešten atlas glavni je uzrok većine bolesti, jer gnječi nerve, posebno Nervus vagus, sužava krvne puteve i smanjuje cirkulaciju krvi, limfe i kiseonika do mozga.

Nervus vagus je najveći nerv vegetativnog nervnog sistema koji oživčava sve organe u telu. Kada je pritisnut od strane atlasa, telo ne može normalno da funkcioniše, jer nema protoka informacija od mozga ka srcu i stomaku, i obrnuto. Zbog izmeštenog težišta glave, dolazi do krivljenja kičme i tela pod uticajem gravitacije. Takođe, pogrešno se opterećuju zglobovi, tanji se hrskavica i javalju se bolovi.

HumanUp metoda podrazumeva masažu ligamenata na vratu i potiljku kojom se atlas dovodi u pravilan položaj, a zatim se jednostavnom masažom svake godine zadržava na anatomskom mestu. Samim tim, Nervus vagus se oslobađa pritiska i organizam postepeno počinje bolje da funkcioniše.

Od nameštanja atlasa korist ima ceo organizam, jer krv i kiseonik mogu nesmetano da dođu do mozga. Postepeno dolazi do smanjenja bolova, jer se kičma, karlica i kukovi ispravljaju, ublažavaju se ili potpuno otklanjaju glavobolje, vrtoglavice, posledice kifoze, skolioze, ravnih tabana... Sve to ima za rezultat otklanjanje problema sa nesanicom.

Kada se atlas dovede u pravilan položaj postepeno se normalizuje rad štitaste žlezde, pankreasa, srca, pluća, jetre, bubrega, visok ili nizak pritisak. Zbog boljeg varenja dolazi do regulacije telesne težine i mršavljenja. Takođe, smanjuje se potreba za lekovima za dijabetes, srčane smetnje, trnjenje ruku i nogu, vrtoglavice i depresiju.

Nameštanje atlasa u centru PREPOROD Novi Beograd vrše sertifikovani atlasolozi Katarina Petriček i Branislav Jovanović.

NAMEŠTEN ATLAS – 120 GODINA BEZ BOLESTI!

Radno vreme:
svaki dan od 10-22h

Neophodno je prethodno zakazivanje termina na brojeve telefona:

065/37-39-061 Katarina Petriček
063/10-20-252 Branislav Jovanović

Pratite nas putem Facebook-a: Preporod-Novi-Beograd

Nameštanje atlasa PREPOROD Novi Beograd, Bulevar umetnosti 19/2, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Kiropraktika
Osnovni proizvodi/usluge za firmu PREPOROD Novi Beograd
  • PREPOROD,
  • PREPOROD Novi Beograd,
  • Nameštanje atlasa PREPOROD Novi Beograd,
  • PREPOROD Novi Beograd radno vreme