Ordinacija VITALIS dr. Vesna Marinković Mičić

5.0 | 3 ocena
Ulica: Kralja Milutina 35/ll
Grad: Beograd
Opština: Vračar
Ordinacija VITALIS dr. Vesna Marinković Mičić
Telefon: 011/
www.vitaliscentar.com

O nama

LEKARSKA ORDINACIJA VITALIS

Lekarska ordinacija "Vitalis" smeštena je u ulici Kralja Milutina broj 35, na samoj Slaviji u centru Beograda. Centar tradicionalne i savremene medicine je i prva privatna doktorska praksa u staroj Jugoslaviji. Ordinacija "Vitalis" teži ka tome da doprinese ozdravljenju svojih pacijenata uz neinvazivne metode i tehnike lečenja.

Posedujemo višedecenijsko iskustvo u medicinskoj praksi, koje nam omogućava da adekvatno pristupimo svim problemima koje imate sa zdravljem. Svakako najčešći problem savremenih ljudi jesu bolovi u leđima, zglobodima i kostima. Iako moderna medicina pokušava da pruži odgovor na ove probleme, činjenica je da nije pronađen najefikasaniji način da se pacijenti oslobode neprijatnog bola koji ih ometa u svakodnevnim aktivnostima, zato se obraćaju prirodnim metodama lečenja.

Obraćajući pažnju na potrebe sve većeg broja poslovnih ljudi, koji dosta vremena provode za računarom i nesvesno doprinose stvaranju bola u leđima, zglobovima, ramenima, vratu i drugim delovima tela, opredelili smo se za primenu kiropraktike i akupunkture u cilju otklanjanja boli.

Kiropraktika I akupunktura su jedne od najzastupljenijih grana alternativne medicine. Tehnika koja prirodnim putem isceljuje organizam i uspostavlja savršen balans, isključuje upotrebu medikamenata i operacije. Preporučljiva svim generacijama, kiropraktika je fokusirana na kičmeni stub, pršljenove i nervni sistem.

Svoj doprinos kiropraktika I akupunktura daju lečenju kičme, bola u leđima, diskus hernije, ligamenata, vrtoglavice, glavobolje, spondiloze, skolioze i brojnih drugih bolsti. Najčešće se dešava da dođe do izmeštanja pršljenova iz prirodnog položaja, zbog čega dolazi do pritiska na određeni nerv što uzrokuje bol i nepravilnu funkciju nerva.

Upravo postupkom kiropraktike, oslobađa se pritisak sa nerva u cilju normalizacije protoka impulsa kroz nerve. Ovim postupkom kompletan ljudski organizam oseća poboljšanje i pojedinac raspolaže većom pokretljivošću u zglobovima i osećajem rasterećenosti. Budući da je terapija bola u leđima, kostima i zglobovima potpono bezbolna a ponekad i vrlo prijatna, ista se preporučuje osobama svih životnh doba.

Zahvaljujući svojoj efikasnosti kiropraktika je dobila status zasebne profesije u pojedinim zemljama, dok u je u velikom broju zemalja deo službene medicinske prakse. Lekarsra ordinacija "Vitalis" nastoji da Vas uz pomoć kiropraktike I akupunkture oslobodi bola koji se javlja prilikom sedenja, ustajanja i hodanja.

Za razliku od lekova za bolove koji mogu ostaviti nus pojave, kiropraktika I akupunktura predstavljaju prirodan način terapije bola u leđima, zglobovima i kostima koji daje efikasne rezultate bilo da se radi o akutnim ili hroničnim fazama bolesti. Izlečenjem uzroka a ne simptoma, doprinosimo ozdravljenju Vašeg organizma.

Problemi sa zglobovima, bol u kostima i zglobovima postaće Vaša davna prošlost.
Veoma efikasna terapija bola u leđima i lečenja legamenata.
Kiropraktika u službi Vašeg optimalnog zdravlja.

Lekarska ordinacija "Vitalis" Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Hiropraktika, /, Grocka, Beograd
  Zoran Veselinović kiropraktičar, Slobodana Penezića 145, Guncati, Barajevo, Barajevo, Beograd
  Kiropraktika Sofija, Tronoška 28, Zemun Polje, Zemun, Beograd
  Kiropraktičar Sloba, Bulevar kralja Aleksandra 149/IV, II sprat, stan 4, Zvezdara, Beograd
  Kiropraktika Valmedic, Vodovodska 57, Čukarica, Beograd
  Kiropraktika - East medic, /, Savski venac, Beograd
  Centar Mira i Harmonije, Prvomajska 8f, Zemun, Beograd
  Hiro Fizikal Hiropraktika Centar, Mileševska 7, Vračar, Beograd
  Ljuboja therapy - kiropraktika, Palmira Toljatija 4, (orijentacija salon LDI), Novi Beograd, Beograd
  Profizikal ambulanta - kiropraktika, Bulevar Mihajla Pupina 10z, lokal 13, Novi Beograd, Beograd