Hiropraktika

3.8 | 52 ocena
Ulica: /
Grad: Beograd
Opština: Grocka
Hiropraktika
Mobilni: 064/

O nama

Ordinacija koja se bavi hiropraktikom nalazi se u Grockoj, u Beogradu. Postojimo i radimo duži niz godina, kao tim vrhunskih stručnjaka u oblasti hiropraktike. Petar Kostić, licencirani hiropraktičar posvetio je svoj rad poboljšanju kvaliteta Vašeg života. Tehnike i metode koje prilikom svog rada koristi služe da bi probudile životnu energiju u pacijentima i efikasno uticale na otklanjanje boli i ukočenosti koju su do tad osećali.

Krajem 19. veka, jedinstven sistem lečenja u vidu hiropraktike, počeo je da se primenjuje u Americi, nakon čega se seli i na druge delove sveta, doprinoseći optimalnijem funkcionisanju ljudskog organizma u celosti. Blagotvorno delovanje hiropraktike na delove ljudskog tela preporučljivo je svima onima koji imaju problema sa sportskim povredema, glavoboljama, vrtoglavicama, bolovima i trnjenjem u ramenima i rukama.

Manuelna tehnika i sistem lečenja rukama, koji čine spoj filozofije, nauke i umetnosti imaju za cilj korekciju kičme i nameštanje skeletno-mišićnog sistema. Koristeći principe zvanične medicine i uspešno rešavajući nervno-mišićno-skeletne probleme hiropraktika se često pominje kao "hirurgija bez skalpela".

Naša ordinacija može da Vam ponudi:

 • nameštanje kičme, vrata, ramena...
 • namestanje karlice - lumboišijalgija
 • namaštanje zglobova, kolena
 • nameštanje atlasa
 • nameštanje stomaka ( želudac, materica...)
 • lečenje diskus hernije


Jedna od najčešćih reumatskih bolesti je lumboišijalgija, odnosno probadajući bol u predelu krsta i karlice (nešto ređe u vratnom delu kičme) koji može da izazove veliku nelagodnost kod pojedinca. Lumboišijalgija najčešće nastaje kao posledica prehlade i predstavlja razlog zbog kog pacijenti često nisu u stanju da obavljaju svakodnevne aktivnosti. Zbog sposobnosti boli da se započevši u leđima širi duž nogu, pacijenti se vrlo često žale na slabost u mišićima ili nedostatak osećaja u pojedinom delu noge.

Diskus hernija je takođe jedna od najčešćih bolesti koje prate moderno doba. Nastaje usled pomeranja diskusa iz međupršljenskog prostora, pri čemo dolazi do uklještenja nervnog korena, što izaziva intenzivan bol kod pacijenta. Diskus hernija se može javiti na različitim delovima tela, u vratnom, grudnom ili lumbalnom delu kičme. Najčešći uzroci nastanka diskus hernije su veliko naprezanje, povrede, višak telesne težine ili gubitak tonusa muskulature.

Kao najadekvatniji način lečenja i dopuna zvaničnoj medicini hiropraktika, je veoma efikasan način otklanjanja bolova u mišićima i kostima duž tela. Bilo da pacijenti imaju problema sa akutnim ili hroničnim bolovima u vratu, ramenima, zglobovima ili stomaku, hiropraktika im može ponuditi drugačiji vid lečenja, ciji rezultati su trenutno vidljivi.

Uspešnom saradnjom sa timom naših stručnih saradnika, u našoj ordinaciji možemo da Vam ponudimo i holističku masažu. Veoma učinkovit vid masaže, delovaće okrepljujuće na Vaše biće u celosti. Holistička masaža će na vrlo specifičan način uspostaviti harmoničan odnos Vašeg mentalnog, emocionalnig i fizičkog dela ličnosti.

Nameštanje kičme, zglobova, atlasa i stomaka, za optimalno funkcionisanje Vašeg organizma.
Holistička masaža koja će uspostaviti balans Vašeg duha i tela.

Hiropraktika - najefikasnije rešenje za bolove u vratu, ramenima, zglobovima, želucu.
Nameštanje karlice (lumboišijalgija) kao i lečenje diskus hernije.
Licencirani hiropraktičar - Petar Kostić, Vama na usluzi.

Ordinacija za hiropraktiku i holističku masažu, Beograd.

Cenovnik

1. Kompletan kiropraktički tretman (ultrazvuk, masaža, nameštanje svih zglobova: vrat, kičma, atlas, ramena, kukovi...)
3000 dinara
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Vojislav Milojević
  13.02.2021 11:21

  Svaka preporuka, vrlo efikasno otklanjanje bolova izazvanih pomeranjem zglobova, pršljenova, vrlo pažljiv i nežan u radu.

  Neregistrovan korisnik
  29.01.2021 00:44

  ♥️♥️♥️

  Neregistrovan korisnik
  22.08.2020 21:36

  Super pomaže ljudima sa najgorim problemima s zglobovima što dosta lekara nerade

  Igor Desic Igor Desic
  26.07.2018 04:15

  Dobar dan zanima me cene i da li mora da se zakaze.Hvala

  Lazar Ristic
  15.06.2017 08:25

  Kao najadekvatniji nacin lecenja i dopuna zvanicnoj medicini hiropraktika,je veoma efikasan nacin otklanjanja bolova u misicima i kostima duz tela.Bilo da pacijenti imaju problema sa akutnim ili hronicnim bolovima u vratu,ramenima,zglobovima ili stomaku,hiropraktika im moze ponuditi drugaciji vid lecenja.

  Ilija Radovic
  26.12.2016 11:38

  Usled povrede skocnog zgloba na rekreaciji imao sam velikih problema.Nisam mogao da se oslonim na stopalo,zglob mi je bio natecen.Posetio sam hiroprakticara Petra Kostica i posle samo dve nedelje sam se oslonio na nogu.Sve preporuke.

  Zoran Josipovic
  20.06.2016 01:11

  Manuelna tehnika lecenja vrata i zglobova.Pravi profesionalci.Komforni metod lecenje,sve preporuke.Ova ordinacija moze da vam ponudi namestanje kicme,vrata,ramena,namestanje karlice, lumboisijalgija,namastanje zglobova,kolena,namestanje atlasa.

  Odbacena Oporavljena
  25.02.2016 09:27

  Odbacena….
  Visok pritisak. Odlazi u hitnu pomoc. Posle ustanovljene dijagnoze, poslata u bolnicu Sveti Sava. Zadrzavaju je u bolnici, te iste noci nebrigom osoblja pada sa kreveta, stanje se pogorsava (katastrofa). Salju je na oporavak u Slankamen, gde se stanje dodatno pogorsava. Jedno je sigurno, a to je da su stare osobe odbacene! Posle tri meseca, odbacenu salju kuci sa dijagnozom da ce do kraja zivota ostati kao biljka… Slucajno je dobijen telefon gospodina Petra, pokusala je odbacena da pruzi sebi jos jednu sansu u zivotu. Odvedena kod Petra, posle prvog tretmana, stanje je pocelo da se popravlja, a posle cetvrtog tretmana svi su bili iznenadjeni delotvornoscu Petrovih terapija. Posto je gospodin Petar opovrgnuo sve doktorske dijagnoze, mozemo slobodno zakljuciti da je on na prvom mestu covek, pa onda doktor kiroprakticar. Veliko HVALA I srdacan pozdrav gospodinu Petru I njegovoj ekipi od odbacene!

  Marija Nišić
  11.09.2015 03:35

  Koliko tretmana je potrebno za nameštanje atlasa i koja je cena?

  Slavica
  02.12.2014 08:31

  Postovanje, koliko kosta namestanje atlasa?

  zora
  15.09.2014 06:07

  Zdravo,Mozete li mi reci da li mogu da zakazem termin ove sedmice.I koliko kosta tretman. Hvala

  Pufnasta mrvica
  06.12.2013 08:53

  Ako se nekom želi sva sreća ovog sveta onda ja to želim doktoru Petru Kostiću. Posle višegodišnjih problema sa donjim delom kičme, sa levim kolenom, sa trnjenjem ruku, vrtoglavicom obišla sam sve lekarske ustanove ali nažalost boljitka slabo. Dobivši telefon gospodina Petra od moje koleginice koja je bila kod njega, neko vreme sam se dvoumila da li da se javim i da ugovorim termin za odlazak na tretman. Tužna ... javila sam se računajući da nemam šta da izgubim, mogu samo da dobijem i mogu vam reći da je to prevazišlo moja očekivanja, mnogo sam dobila: oporavljenu kičmu, stabilniji hod (bez zanošenja), koleno više ne otiče. Ja srećna, presrećna. Šta nam je danas preče od zdravlja? Posebno bi se ovim putem obratila damama srednjih godina da obrate pažnju na karlicu jer je tu veliki problem koji Vam uspešno može rešiti doktor Petar. Ko sluša Petra blago njemu. Pozdravljam ih sve u ordinaciji. Pufnasta mrvica iz Zemuna

  Njegoš
  07.08.2013 12:18

  Moja majka je dugo godina imala problema sa kičmom, što je uzrokovalo pomjeranje gotovo svih pršljenova u neprirodan položaj. Imala je trnce i bolove u nogama i rukama, toliko dugo da su joj postali sasvim normalni. Nakon blagog pogoršanja stanja, odlučili smo da posjetimo dr. Petra, koji je saslušao sve simptome i otkrio na tačno kojim pršljenovima je došlo do pomjeranja. Nakon tretmana moja majka je sa iznenađenjem i oduševljenjem rekla: "pa doktore ovo je prestlao da trne i da boli". Ja nisam vjerovao da neko za tako male pare hoće stvarno da pomogne. Uvijek zahvalni Rada i Njegoš.

  Firme u blizini

  Ordinacija VITALIS dr. Vesna Marinković Mičić, Kralja Milutina 35/ll, Vračar, Beograd
  Zoran Veselinović kiropraktičar, Slobodana Penezića 145, Guncati, Barajevo, Barajevo, Beograd
  Kiropraktika Sofija, Tronoška 28, Zemun Polje, Zemun, Beograd
  Kiropraktičar Sloba, Bulevar kralja Aleksandra 149/IV, II sprat, stan 4, Zvezdara, Beograd
  Kiropraktika Valmedic, Vodovodska 57, Čukarica, Beograd
  Kiropraktika - East medic, /, Savski venac, Beograd
  Centar Mira i Harmonije, Prvomajska 8f, Zemun, Beograd
  Hiro Fizikal Hiropraktika Centar, Mileševska 7, Vračar, Beograd
  Ljuboja therapy - kiropraktika, Palmira Toljatija 4, (orijentacija salon LDI), Novi Beograd, Beograd
  Profizikal ambulanta - kiropraktika, Bulevar Mihajla Pupina 10z, lokal 13, Novi Beograd, Beograd