Krstaš kik boks klub

  • 1
5.00 | 1 ocena

KRSTAŠ KIK BOKS KLUB

Kik boks klub Krstaš postoji i uspešno radi već 10 godina okupljajući sve generacije ljubitelja ove popularne borilačke veštine. Osnivač kluba Krstaš, koji se nalazi u zgradi SD Radnički na Crvenom krstu, je Stanka Pejović, jedno od najpoznatijih imena u srpskom borilačkom sportu.

Tokom svoje bogate karijere u kik boksu, Stanka Pejović je ostvarila zapažene rezultate, među kojima se posebno ističu: sedam titula prvaka države, titula prvaka Evrope 1996. i Balkana 1993. godine, kao i srebro na šampionatu sveta u Budimpešti 1993. godine. Među značajne uspehe ubrajaju se i dve bronzane medalje na prvenstvu Evrope 1994. i prvenstvu Sveta 1997. godine.

Na osnovu ostvarenih rezultata 1996. godine Stanka je proglašena za najboljeg sportistu SD Crvena zvezda, a 2000. godine osvojila je i priznanje za najboljeg kikboksera decenije. Po prestanku aktivnog bavljenja kik boksom, posvetila se suđenju i postala prva žena međunarodni sudija u Srbiji. Takođe, uspešno je diplomirala na DIF-u 2000. godine, a za temu je naravno izabrala kik boks, što je bio prvi diplomski rad koji govori o toj temi.

Po okončanju uspešne sportske karijere, Stanka Pejović je osnovala kik box klub Krstaš, koji je danas jedan od najbolje opremljenih u Beogradu. Osnovni cilj našeg kluba je da animira decu da slobodno vreme provedu baveći se sportom i na taj način ih otrgne od svih negativnih stvari koje ulica može da donese.

Treninzi kik boksa u našem klubu namenjeni su svim uzrasnim kategorijama od 7 do 77. Poseban akcenat stavlja se na treninge za žene i decu, koji predstavljaju kombinaciju kik boksa i aerobika, po čemu je klub Krstaš jedinstven u Srbiji. Postoji nekoliko grupa od kojih je najbrojnija rekreativna grupa, gde pol, godište i zanimanje nisu bitni. Svi treninzi su vođeni od strane iskusnih trenera, osvajača brojnih medalja i priznanja.

U sklopu našeg kluba nalaze se moderno opremljena teretana koja nudi optimalne uslove za vežbanje, kao i sauna, idealna za opuštanje nakon napornih treninga. Naš profesionalni tim trenera izradiće individualan program treninga, u skladu sa Vašim željama i mogućnostima. Takođe, pružamo i mogućnost individualnog treniranja jedan na jedan, školu samoodbrane, kao i specijalne programe smanjena telesne težine i dobijanja mišićne mase.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem telefona:
064/198-03-62

ili posetiti sajt: www.kickboxkrstas.com

Krstaš kik boks klub, Vojvode Šupljikca 31, SD Radnički, Crveni krst, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

27.09.2018 04:10
Tihomir Senic

Jedan od najpoznatijih borilackih klubova u nasoj zemlji nudi vam zasiguran kvalitet i doro znanje u ovoj fenomenalnoj disciplini!Budite i vi jos jedan od zadovoljnih korisnka ovg vida vezbanja!!

28.04.2017 04:51
Goran Sarenac

Njihov profesionalni tim trenera izradice individualan program treninga,u skladu sa vasim zeljama i mogucnostima.Takodje,pruzamo i mogucnost individualnog treniranja jedan na jedan,skolu samoodbrane,kao i specijalne programe smanjena telesne tezine i dobijanja misicne mase.

24.02.2017 02:35
Maja Matic

Jedan od najpoznatijih kik boks klubova u nasoj zemlji.Ono sto mi se kod njih svidja i sto isticem jesu treninzi za rekreativce koji su veoma poucni i fizicki zahtevni.Imaju super uslove za rad.

12.07.2016 01:20
Lazar Ristic

Svi treninzi su vodjeni od strane iskusnih trenera,osvajaca brojnih medalja i priznanja.Treninzi kik boksa u ovom klubu namenjeni su svim uzrasnim kategorijama.Poseban akcenat stavlja se na treninge za zene i decu.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Kik boks klubovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Krstaš kik boks klub
  • krstas kik boks klub,
  • krstas kik boks klub radno vreme,
  • krstas kik boks klub kontakt telefon,
  • kik boks