Kik Boks Klub i teretana Batajnica

  • 1
0.00 | 0 ocena

O nama - KIK BOKS KLUB I TERETANA BATAJNICA


Kik boks klub Batajnica osnovan je 2005. godine od strane Srđana Matića vrhunskog šampiona i nekadašnjeg reprezentativca Srbije. Ukoliko želite da steknete osnovna znanja iz ove popularne borilačke veštine, kik boks klub Batajnica je pravo mesto za Vas.

Kik boks je borilački sport nastao u Sjedinjenim Američkim Državama, a prava ekspanzija ovog sporta u našoj zemlji počinje od Svetskog prevnstva u Parizu 1991. godine kada su osvojene jedna srebrna i jedna bronzana medalja. Ova popularna borilačka veština zasniva se na osnovama boksa, karatea, tekvonda, kung fua i drugim manje ili više poznatim borilačkim sportovima. U okviru kik- boksa postoji nekoliko disciplina: lajt-kontakt, ful-kontakt, lou-kik, K-1.

Osnovni cilj našeg kluba je podizanje zdravlja naših članova na viši nivo, uspostavljanje bolje kondicije, napredak i druženje, kao i stvaranje kvalitetnih takmičara. Od kada je osnovan, pa do danas kik boks klub Batajnica ostvario je zapažene rezultate. Naši takmičari su višestruki prvaci države, dvostruki prvaci sveta, vicešampioni Evrope, prvaci Balkana, vicešampioni sveta i osvajači bronzane medalje na Prvenstvu sveta.

Treninzi kik boksa u našem klubu namenjeni su kako muškarcima, tako i ženama, sportistima, ali i svima onima koji žele da se kik boksom bave rekreativno. Svi treninzi usklađeni su sa Vašim predispozicijama, mogućnostima i potrebama, a vođeni su od strane Srđana Matića, nekadašnjeg reprezentatvica Srbije. Pored redovnog rada sa velikim brojem učenika, u klubu se organizuju i individualni treninzi kik boksa za sve koji žele da bolje upoznaju sa ovom borilačkom veštinom.

U sklopu našeg kluba nalazi se moderno opremljena teretana koja Vam nudi optimalne uslove za vežbanje i postizanje maksimalnih rezultata. Pored sjajnih kardio sprava, u našoj teretani su Vam na raspolaganju i brojni fitnes programi koji su najbolji način da oblikujete Vaše telo, zategnete i ojačate mišiće.

Ako hoćete da Vaš trening bude vođen od strane stručnih trenera, predlažemo Vam da se odlučite za individualne treninge. U skladu sa Vašim željama i mogućnostima, osmislićemo kompletan program vežbi koji će pomoći da zajedno dođemo da željenog cilja i rezultata.

Ukoliko želite da trenirate u prijatnoj i opuštenoj atmosferi, pod vođstvom stručnih trenera, pozivamo Vam da posetite kik bok klub Batajnica.

TERMINI TRENINGA:
-Rekreativna grupa od 18h (Ponedeljak, Sreda, Petak)
-Mlađi uzrast i početnici od 19:20h (Ponedeljak, Sreda, Petak)
-Takmičarska grupa od 20:30h (Ponedeljak, Sreda, Petak)
-Trening kondicije Subota od 14h (sve grupe)

Radno vreme teretane:
Svaki dan od 09h-23h

Kik boks klub i teretana Batajnica, Pukovnika Milenka Pavlovića 151a, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

27.09.2018 12:20
Jelena Jovanovic

Kik boks klub i tteretana Batajnica osnovana je 2005 godine od strane Srdjana Matica nekadasnjeg reprezentativca Srbije.Osnovni cilj ovog kluba je podizanje zdravlja clanova na visi nivo kao i uspostavljanje bolje kondicije ,napredak i druzenje kao i stvaranje kvalitetnih takmicara! Pridruzite se i vi!!

24.02.2017 02:40
Zarko Manic

Ukoliko zelite da se upoznate sa jednom grupom pravih sportista,da unapredite svoje fizicke sposobnosti i upoznate se sa borilackom vestinom kik boks,ovo je pravo mesto za vas.Odlicni uslovi za rad.

12.07.2016 01:27
Kosta Savic

Ovde treniraju i zene i muskarci i deca.Osnovni cilj ovog kluba je podizanje zdravlja clanova na visi nivo,uspostavljanje bolje kondicije,napredak i druzenje,kao i stvaranje kvalitetnih takmicara.

24.05.2016 11:51
Borislav Milic

Treninzi kik boksa u ovom klubu namenjeni su kako muskarcima,tako i zenama, sportistima ali i svima onima koji zele da se kik boksom bave rekreativno.Osnovni cilj kluba je podizanje zdravlja clanova na visi nivo,uspostavljanje bolje kondicije, napredak i druzenje,kao i stvaranje kvalitetnih takmicara.Sve preporuke.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Kik boks klubovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Kik Boks Klub i teretana Batajnica
  • Kik boks klub i teretana Batajnica,
  • Kik boks klub i teretana Batajnica radno vreme