Dodaj firmu

Kiflice Beograd

Kiflice Goronja Pekara

Pekara Goronja nalazi se na Novom Beogradu preko puta Instituta za majku i dete. Porodična pekara sa domaćim receptima po kojima prave ukusna slatka i slana peciva.
Pročitaj više

Radoja Dakića 21a, (preko puta Instituta za majku i dete)
Beograd

Kiflice Pekara Kesten

Pekara "Kesten" se nalazi u ulici Akademska 2, Beograd, Zemun, pored zgrade Doma vazduhoplovstva, u samom centru Zemuna. Pekara Kesten se pored proizvodnje klasičnih pekarskih proizvoda bavi i proizvodnjom sitnog slanog i slatkog peciva.
Pročitaj više

Akademska 2
Beograd

Kiflice su zaista omiljene većini ljudi, bilo da su u pitanju stariji ili deca. Razlog je jednostavan – njihov ukus je neodoljiv, izgled takođe, miris... Sve je tu kako bi sva čula uživala. Ovo je tekst o kiflicama, njihovim vrstama, raznim varijacijama na obične kiflice i slično.

Kifla

Kifla može da bude sasvim obična, ali i kao takva veoma ukusna, i možete je konzumirati samo sa jogurtom i imati vrlo fin doručak ili užinu.

Kiflice sa sirom

Ipak, čini se da su kiflice sa sirom neprevaziđene. Njih ćete videti na mnogim trpezama, i u raznim prilikama. Neretko se kiflice sa sirom prave za rođendane, naročito dečije i svi ih sa uživanjem konzumiraju.

Kiflice sa mesom

Kao što smo naveli na početku teksta, kiflice su kao specijalitet, dobile mnoge varijacije na temu. Tako postoje i kiflice sa sirom, jer se testo i meso slažu perfektno. Ovako imate kaloričan i dobar obrok, koji može da menja večeru, na primer.

Kiflice sa šunkom

Neko više voli šunku nego meso, recimo. Iz tog razloga se prave kiflice koje u sebi sadrže šunku. Skuplje vrste šunke, koje su i kvalitetnije, dodaju veoma posebnu aromu kiflicama.

Kiflice sa kačkavaljem

Kačkavalj je vrsta sira, veoma draga mnogim osobama, pa ne čudi što se on rado stavlja i u kiflice. Obradujte svoje ukućane ukusnim doručkom, večerom ili užinom, tako što ćete kupiti ili sami pripremiti kiflice koje u sebi poseduju kačkavalj.

Kiflice sa šunkom i kačkavaljem

Za prave gurmane, tu su kiflice koje imaju u sebi i šunku i kačkavalj. Ovo je izuzetno dobra kombinacija, pa vam savetujemo da što pre probate ako već niste, a ako jeste, onda je pravo vreme da se podsetite sjajnog užitka u ovom specijalitetu.

Kiflice sa susamom

Za susam kažu da pospešuje rad moždanih mehanizama, tako da je dobro da se u što većim količinama koristi u ljudskoj ishrani. Poslušajte savete lekara, ali i svoj dobar ukus, i nabavite kiflice sa susamom. Izgledaju jako lepo kada je susam poprskan svuda po njima i isto su takve i arome – neodoljive.

Prazne kiflice

Neko ipak više voli da u kiflicama nema ničeg sem sjajnog lisnatog testa. Onda se dobija autentična aroma kiflica i zato su baš ovakve kiflice često prvi izbor mnogih ljudi.

KIflice sa sirom i zeljem

Sir i zelje su česta kombinacija, i jedno nadopunjuje svojom aromom ovo drugo, tako da se na kraju pripreme kiflice koje su drage svima.

Kiflice pica

Pica je italijanski specijalitet, koji svoju aromu nesebično pozajmljuje i drugim pecivima.

Kiflice slatke

Slatke kiflice su veoma dobra zamena za neki kolač, recimo.

Kiflice sa džemom

Džem je predivan kad se preliva iz kiflice, probajte!

Kiflice sa kremom

Eurokrem u kiflici – biće nešto najbolje što ste skoro okusili.

Kiflice sa marmeladom

Marmelada, kao i džem, vrlo je dobar izbor za kiflice i kao njihov nadev.

Čokoladne kiflice

Čokolada je omiljena svima, tako da ne može da bude greška ni kada se nađe u kiflicama. Uživaće posebno najmlađi.

Kiflice cena

Cena može da se kreće od 500 do 800 dinara po kilogramu, u zavisnosti koja vrsta kiflica je u pitanju.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane