O nama - DEBELJKO KETERING


Da bi Vaša svečanost bila upamćena po savršenoj ponudi i izboru hrane pobrinuće se Debeljko ketering koji će za Vas pripremiti i dostaviti hranu od sendviča do ukusnih toplih jela i salata.

Naš cilj je da Vaša manifestacija protekne bez greške i zato imamo vrlo ozbiljan pristup od izbora namirnica i spremanja hrane, preko higijene do same dostave i brige da uvek budete zadovoljni.

Hranu pripremamo od pažljivo biranih najkvalitetnijih namirnica, od čistog mesa i najsvežijeg voća i povrća, bez dodataka konzervansa i aditiva, a cilj nam je ne samo da budete siti već i zadovoljni, i da uživate u hrani koju smo pripremili za vas.

Da bi proslava Vašeg rođendana ili rođendana Vašeg deteta, krštenje, prijem ili zabava za zaposlene ostavila utisak na goste i poslovne partnere mi ćemo se pobrinuti oko spremanja i posluživanja hrane i pića, a vama ostaje samo da se družite sa njima.

Ukoliko se odlučite za švedski sto Debeljko ketering Vam može ponuditi posluženje od hladnog predjela, salata, toplog predjela do glavnih jela i deserta.

Hranu možemo servirati i na posebnim tanjirićima, posudama ili čašama, kao mini zalogaje za pamćenje i preporuku.

Za dečije rođendane sendviče, mini pice, kanapee, kolače, torte i sve ostale đakonije dostavićemo Vam u pravi momenat, kako bi mališani uživali u svežim slanim i u slatkim zalogajima.

Ukoliko organizujete poslovne prijeme možemo vam ponuditi već proverene vrste jela, dok maštovitost naših iskusnih majstora kuhinje dolazi do izražaja u kompletiranju menija za privatne zabave.

Pored hrane, za sve prilike izrađujemo torte i kolače odličnog ukusa i maštovitog izgleda po narudžbini.

Vaše je samo da nas pozovete, a mi ćemo ulepšati sva vaša slavlja i proslave na teritoriji celog Beograda.

Ukoliko imate neku primedbu, sugestiju ili savet da nam date pokušaćemo da Vam izađemo u susret, zato nam pišite i predlažite.

Online "Knjiga utisaka": utisci@debeljko.rs

Radno vreme:
ponedeljak-subota: od 9 do 23 h
nedelja: od 13 do 23 h

Debeljko ketering, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Ketering
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Debeljko ketering
  • Debeljko ketering,
  • Debeljko ketering Beograd,
  • ketering na Čukarici,
  • Debeljko ketering radno vreme