Aqua Casa

  • 3
5.00 | 3 ocena

O nama - AQUA CASA


Salon kupatila AQUA CASA je mesto na kome se prodaju najkvalitetnije keramičke pločice, granitna keramika, sanitarije i oprema za kupatilo kao i vodovodni materijal. U ponudi imamo samo najbolje od evropskih i domaćih renomiranih proizvođača opreme za kupatilo.

Salon kupatila AQUA CASA u ponudi ima širok asortiman istaknutih brendova: Imola Ceramica, Leonardo, La Faenza, Cliptile, Alfalux, Aparici, Apavisa, Cerdisa, Ragno, Mapei, Laufen, Jika, Roca, Zoom, Emmevi, Hansa, KWC, SBA, Pro, Grohe, Minotti, Glass, Kaldewei Geberit, Aquatherm, McAlpine, ACO, Peštan, Termorad, Metalac, Gorenje, Ceresit, Keramika Kanjiža…

Opremite svoje kupatilo po najmodernijim trendovima i sopstvenim željama uz maksimalnu funkcionalnosti uštedu u svakom smislu. Salon kupatila AQUA CASA ima sve što vam je potrebno - keramičke pločice i granitnu keramiku najboljeg kvaliteta, najpoznatijih proizvođača širokog izbora boja, površinskih obrada i formata koji se kreću u rasponu od 10x10 i 10x120. Prodajemo keramiku, sanitarije, tuš kabine i kade kao i kompletnu opremu za kupatilo, vodovodni materijal, instalacije i rezervne delove na jednom mestu, a sve na skoro 1000 kvadrata prodajnog prostora što nas svrstava u jednu od vodećih ponuda na jednom mestu.

Zahvaljujući visokom kvalitetu proizvoda, širokom asortimanu, pristupačnim cenama i efikasnim rokovima isporuke, dospeli smo u sam vrh naše delatnosti. Zahvaljujući tome, možemo da izađemo u susret i najzahtevnijim klijentima, i da odgovorimo na zahteve za opremanje specijalizovanih i namenskih projekata. Naš stručni tim uvek vam je na raspolaganju, kako biste dobili korisne informacije i savete o proizvodima kao i o uređenju kupatila.


Za lepotu i funkcionalnost vašeg kupatila zadužen je Salon kupatila AQUA CASA

Iskustva i komentari posetilaca

28.05.2018 10:44
Radomir Petrovic
Odlicn nacin da sad mozete da kupite sve sto vam je potrebno od keramike. AQVA CASA se brine o svojim kupcima,ali oni zato uvek izadju zadovoljni sa proizvodima koje se izabrali!Sve pohvale.
20.05.2016 02:03
Ana Milosavljevic
Zahvaljujuci visokom kvalitetu proizvoda,sirokom asortimanu,pristupacnim cenama i efikasnim rokovima isporuke,dospeli su u sam vrh ove delatnosti.Cene su veoma pristipacne a kvalitet zagarantovan.Sve preporuke.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Keramika
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Aqua Casa
  • keramicke plocice,
  • granitna keramika,
  • sanitarije i oprema za kupatilo,
  • vodovodni materijali,
  • aqua casa salon keramike,
  • aqua casa salon keramike radno vreme,
  • aqua casa salon keramike kontakt telefon