Aqua Casa

5.0 | 3 ocena
Ulica: Bulevar Vojvode Mišića 41
Grad: Beograd
Opština: Savski venac
Aqua Casa
Telefon: 011/
www.aquacasa.rs

O nama

AQUA CASA

Salon kupatila AQUA CASA je mesto na kome se prodaju najkvalitetnije keramičke pločice, granitna keramika, sanitarije i oprema za kupatilo kao i vodovodni materijal. U ponudi imamo samo najbolje od evropskih i domaćih renomiranih proizvođača opreme za kupatilo.


Salon kupatila AQUA CASA u ponudi ima širok asortiman istaknutih brendova: Imola Ceramica, Leonardo, La Faenza, Cliptile, Alfalux, Aparici, Apavisa, Cerdisa, Ragno, Mapei, Laufen, Jika, Roca, Zoom, Emmevi, Hansa, KWC, SBA, Pro, Grohe, Minotti, Glass, Kaldewei Geberit, Aquatherm, McAlpine, ACO, Peštan, Termorad, Metalac, Gorenje, Ceresit, Keramika Kanjiža…

Opremite svoje kupatilo po najmodernijim trendovima i sopstvenim željama uz maksimalnu funkcionalnosti uštedu u svakom smislu. Salon kupatila AQUA CASA ima sve što vam je potrebno - keramičke pločice i granitnu keramiku najboljeg kvaliteta, najpoznatijih proizvođača širokog izbora boja, površinskih obrada i formata koji se kreću u rasponu od 10x10 i 10x120. Prodajemo keramiku, sanitarije, tuš kabine i kade kao i kompletnu opremu za kupatilo, vodovodni materijal, instalacije i rezervne delove na jednom mestu, a sve na skoro 1000 kvadrata prodajnog prostora što nas svrstava u jednu od vodećih ponuda na jednom mestu.

Zahvaljujući visokom kvalitetu proizvoda, širokom asortimanu, pristupačnim cenama i efikasnim rokovima isporuke, dospeli smo u sam vrh naše delatnosti. Zahvaljujući tome, možemo da izađemo u susret i najzahtevnijim klijentima, i da odgovorimo na zahteve za opremanje specijalizovanih i namenskih projekata. Naš stručni tim uvek vam je na raspolaganju, kako biste dobili korisne informacije i savete o proizvodima kao i o uređenju kupatila.

Za lepotu i funkcionalnost vašeg kupatila zadužen je Salon kupatila AQUA CASA

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Radomir Petrovic
  28.05.2018 10:44

  Odlicn nacin da sad mozete da kupite sve sto vam je potrebno od keramike. AQVA CASA se brine o svojim kupcima,ali oni zato uvek izadju zadovoljni sa proizvodima koje se izabrali!Sve pohvale.

  Ana Milosavljevic
  20.05.2016 02:03

  Zahvaljujuci visokom kvalitetu proizvoda,sirokom asortimanu,pristupacnim cenama i efikasnim rokovima isporuke,dospeli su u sam vrh ove delatnosti.Cene su veoma pristipacne a kvalitet zagarantovan.Sve preporuke.

  Firme u blizini

  Noks NJ salon keramike, Cara Dušana 236, Đuje i Dragoljuba 2v, Zemun, Beograd
  Salon keramike Metalelektro, Kružni put 7b, put za Leštane, Grocka, Beograd
  Marbomil d.o.o. - keramika, Vojvođanska 370g, Surčin, Beograd
  Hidro saan keramika, Lazarevački drum 2. red 17, Čukarica, Beograd
  Enmon keramika, Bulevar Oslobođenja 205, Voždovac, Voždovac, Beograd
  Diplon keramika, Autoput 20 (Belmax centar), Zemun, Beograd
  Dakom international keramika, Omladinskih brigada 86k, lokal 6, Novi Beograd, Beograd
  AMB keramika - maloprodaja, Tošin bunar 156-158, Novi Beograd, Beograd
  Beogranit salon keramike, Vojvođanska 377a, Novi Beograd, Beograd
  Libar Home keramika, Bulevar JNA 178, Jajinci, Vitanovačka 18, Svetolika Rankovića 106, Mladenovac, Voždovac, Beograd