Zanimaju vas Kelly gume? Dobar savet koji zlata vredi, jeste da pri kupovini pneumatika ne bi trebalo štedeti. To kažemo s pravom, i iz razloga što od toga kakve gume imamo na svom četvorotočkašu, umnogome zavisi naša sigurnost i bezbednost na putu, kao i komfor i udobnost koje imamo dok vozimo.

Letnje Kelly gume

Pročitaj više

Izaberite neku od vulkanizerskih radnji gde mozete kupiti KELLY GUME

Beograd

Auto gume - Mutata Auto Bulevar
Auto gume - Mutata Auto Bulevar
Bulevar kralja Aleksandra 501
Zvezdara Pozovi

Mutata Auto Bulevar se bavi prodajom guma za sve tipove vozila (putnička, teretna i građevinska). U ponudi ćete naći gume najboljih svetskih proizvođača: Michelin, Dunlop, Goodyear, Tigar, Lassa, Sava, Riken, Hankook, Pirelli, StarFire, Cordi...
Pročitaj više

Autocentar Dojčinović
Autocentar Dojčinović
Milorada Jovanovića bb
Čukarica Pozovi

Autocentar Dojčinović nalazi se na Čukarici. Kvalitetno dubinsko i spoljašnje pranje automobila, vulkanizerske usluge, poliranje farova....
Pročitaj više

Zanimaju vas Kelly gume? Dobar savet koji zlata vredi, jeste da pri kupovini pneumatika ne bi trebalo štedeti. To kažemo s pravom, i iz razloga što od toga kakve gume imamo na svom četvorotočkašu, umnogome zavisi naša sigurnost i bezbednost na putu, kao i komfor i udobnost koje imamo dok vozimo.

Letnje Kelly gume

Gume bi trebalo da budu prilagođene godišnjem dobu, i to iz više razloga. Naime, letnje gume imaju sasvim drugačije karakteristike od zimskih. Pored pomenutih, postoje i takozvane gume All season, ali imajte na umu da njihove performanse nisu kao kod „prave“ zimske gume. Letnje Kelly gume se izrađuju od specijalne mešavine koja je u stanju da vam pruži odličnu kontrolu nad vozilom po usijanom asfaltu, pri čemu su vrlo postojane, što znači da vam obećavaju mnogo hiljada kilometara vožnje.

Zimske Kelly gume

Napomenimo da se pneumatici Kelly proizvode u sklopu poznate kompanije Goodyear. Zimska Kelly guma ima usmerene šare na gazećoj površini, što obezbeđuje maksimalnu trakciju na snegu, kao i na mokrim površinama. Na vlažnim i klizavim putevima, povećana je bezbednost zahvaljujući optimizovanom dezenu gazećeg sloja, dubokim žljebovima koji efikasno uklanjaju vodu, prljavi i mokri sneg i povećavaju trakciju.

Kelly gume od 13’

Mekana gumena masa Kelly pneumatika u teškim zimskim uslovima na putu obezbeđuje stabilnost. Naizmenično raspoređeni blokovi gazećeg sloja vožnju čine veoma tihom, što sve doprinosi vašoj udobnosti pri putovanju.

Kelly gume od 14’

Interesantno je da se u današnje vreme koje podrazumeva online komunikaciju, pretraga i nabavka guma može obaviti uz par klikova, dakle putem interneta. Prodavci pneumatika poseduju lepo osmišljene web prezentacije, gde su gume predstavljene u slici i reči. Navedene su njihove glavne karakteristike, širina, visina, prečnik, uz kratak tekstualni opis.

Kelly gume od 15’

Kada sve pročitate, možete da pogledate gumu na slici pod uvećanjem, iz više uglova, a takođe i uporediti cene. Da biste dobili baš ono što želite, unosite u određena polja kriterijume za pretragu. Kada se odlučite za nabavku Kelly guma, jednostavno ćete naručenu robu dodati u korpu, čime je proces poručivanja završen. Sada preostaje da izvršite uplatu, pa će novi pneumatici za najkasnije dva radna dana, brzom poštom biti poslati na vašu adresu. Račun i garantni list se šalju u elektronskoj formi, putem vašeg e-maila.

Kelly gume od 16’

Kod guma sve je važno, pa tako i pritisak u njima. Kada se približava vreme godišnjih odmora, za sigurnu vožnju vozila moraju da budu tehnički ispravna. Propisno napumpane gume su jedan od važnih elemenata od kojih zavisi vaša bezbednost.

Kelly gume od 17’

Dakle, pritisak u gumama treba podesiti na preporučeni pritisak proizvođača. Ovaj posao je najbolje da prepustite stručnim licima, to jest, vulkanizerima, jer će oni voditi računa i o tome da se podešavanje pritiska vrši kada je guma hladna.

Kelly gume od 18’

Ako vam je čuvanje pneumatika van sezone predstavlja problem, i to možete da rešite uz pomoć vulkanizera. Naime, oni nude uslugu čuvanja guma, zimskih preko leta i letnjih preko zime. Postoje male cake kako se gume pravilno odlažu, pa one sa felnom, slagaće se horizontalno ili jedna na drugu, dok se gume bez felne slažu vertikalno, jedna uz drugu, pri čemu će majstori obaviti dva do tri puta mesečno njihovo rotiranje, kako se ne bi usled stajanja deformisale.

Kelly gume – cena:

Cena guma uvek zavisi od više faktora kao što su širina, visina i prečnik gume, ali i sezona kojoj je pneumatik namenjen. U tom smislu, za letnje Kelly gume potrebno je platiti od 3100 din. sve do 8100 dinara, dok za zimske pneumatike ovog brenda treba izdvojiti između 3900 din. i 8600 dinara. *Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Snezana Aleksic
  24.10.2018 09:36

  Ukolik trazite kvalitetne Kelly gume, onda je definitivno najbolje da posetite Radnju euroguma plus 2 i da se bas u njoj uverite u kvalitet.

  Filip Milutinovic
  14.09.2017 07:58

  Po svemu sudeci, kod Kelly guma je veoma vazno da se na vreme odlucite za kvalitet. Neke druge stvari koliko mi se samo cini sigurno nisu bas toliko vazne kao sto bi mozda trebale da budu.

  Jovana Milinkovic
  05.05.2017 11:42

  Po pitanju ovih guma, zaista je veoma bitno da se odlucite na vreme za kvlaitet.

  Mihajlo Nastasovic
  21.04.2017 01:59

  Koliko mi se samo cini, ovo su najbolje gume na svetu.

  Lea Stankovic
  07.04.2017 02:01

  Po pravilu, sto se tice Kelly guma one jesu naravno skupe ali su zato nesto sto moze bez vecih problema da vam traje nekoliko sezona.

  Todor Markovic
  23.03.2017 07:48

  Po meni tesko da mozete nesto kvalitetnije da pronadjete nego sto su ove gume.

  Simona Vucinic
  09.03.2017 09:22

  Licno imam veoma dobro iskustvo upravo sa ovim gumama.

  Janko Zivanovic
  05.03.2017 03:13

  Sto se ovih gua tice, kvaltiet uvek moze da bude na prvom mestu.

  Marta Dencevic
  04.03.2017 04:11

  ovo su gume vrhunkog kvaliteta. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.

  Petar Jankovic
  14.02.2017 02:27

  Mogu samo da kazem da su ovo gume odlicnog kvaliteta. Ako se za njih odlucite, sigurno je samo to da se necete pokajati.

  Ljubinka Sreckovic
  01.02.2017 08:08

  Konkretno, sto se mene licno tice, veoma je vazno da sve Kelly gume mogu da budu bas onako dobrog kvaliteta. Sve drugo je inace daleko manje vazno.

  Ivan Stojanovic
  18.01.2017 11:01

  Koliko se meni samo cini, ipak su ovo gume vrhunskog kvaliteta. Ako se bas za njih odlucite, sigurno je samo to da se nikada necete pokajati.

  Nikolina Pantelic
  29.12.2016 09:10

  Nikada do sada nisam cuo bas za ovaj tip guma. Ako se za njega odlucite sigurno se necete pokajati.

  Marko Petrovic
  13.12.2016 08:19

  Kelly gume mogu da budu bas onako kvlaitetne. U tom pogledu je usvakom slucaju bitno da se posavetujete sa nekim strucim licem.

  Jana Stankovic
  25.11.2016 11:17

  Po pitanju Kelly guma, samo treba da posetite radnju Tadic posto mislim da je to radanj koja ima ubedljivo najbolje cene po pitanu ovih proizvoda.

  Biljana Brankovic
  08.11.2016 10:59

  Ukolik trazite kvalitetne Kelly gume, onda je definitivno najbolje da posetite aradnju Auto Pegaz i da se bas u njoj uverite u kvalitet.