Dodaj firmu

Digital Solution štamparija

Digital Solution štamparija nalazi se na Novom Beogradu. Posvećena je kako pravnim tako i fizičkim licima kroz digitalnu i ofset štampu
Pročitaj više

Narodnih Heroja 63, lok 11
Novi Beograd, Beograd

Katalozi Mrak Štampa

Mrak štampa štamparija nalazi se na Bežanijskoj kosi. Bavi se uslugom grafičkog dizajna, štampanjem reklamnog materijala i grafičkim uslugama.
Pročitaj više

Alekse Dundića 10, Bežanijska kosa
Novi Beograd, Beograd

Štamparija Kolorton

Savski nasip 11a
Novi Beograd, Beograd

Svima nam je jasno cemu sluze katalozi. Možda imate firmu koja veoma dobro posluje i izlagači ste na Sajmu u Beogradu? Na vašem štandu, nema bolje reklame od kataloga. Svi slučajni ili namerni prolaznici, vaši poslovni saradnici, mogu dobiti po jedan primerak vašeg kataloga, koji na najbolji mogući način, kroz tekstualni opis i slike, predstavlja delatnost kojom se vi bavite.

Izrada kataloga

U dogovoru sa izabranom štamparijom, biće osmišljeno grafičko rešenje vašeg kataloga. Ova usluga često zna biti gratis kada kod određene štamparije izrađujete kataloge. Grafičko rešenje koje će vam biti predloženo, svakako će po mišljenju stručnih lica, biti najefektnije i  najatraktivnije. 

Ukoliko imate neku akciju, ona će biti istaknuta, te vaši najtraženiji i najpovoljniji proizvodi. Katalog, za razliku od flajera, nudi dovoljno mesta da se o svakom proizvodu napiše po nešto, što bi potencijalnog kupca moglo zanimati – osnovni podaci o artiklu, njegove performanse, cena pre sniženja i aktuelna cena... I još niz drugih informacija.

Na katalog, svakako stavićete adresu vašeg web sajta, pa će budući kupci vašu kompletnu ponudu moći da pogledaju preko Interneta. A katalog je tu da im privuče pažnju i usmeri ih na vas i vašu firmu. 

Štampa - akcije i katalozi

Malo stručnijim rečnikom rečeno, kazali bismo da je katalog zapravo, kolekcija proizvoda koji su grupisani u kategorije i podkategorije. Iz tog razloga omogućena je izuzetna preglednost korisnicima. Ono što je glavni cilj kataloga, jeste da sveobuhvatno opiše vašu celokupnu ponudu, akciju i deo vaše ponude.

Sam format kataloga nije standardizovan, i on zavisi od vaših želja i potreba. Katalog se obično tako izrađuje da se savija jednom ili dva do tri puta, što sve omogućava jasnu prezentaciju onoga što treba da bude predstavljeno krajnjem kupcu. 

Pošto se obično radi u punom koloru, osoblje štamparije će vam predložiti izradu flajera na malo debljem papiru, kao što je 175 gr kunstdruk, na primer. To daje i notu elegantnosti, kao i mat ili sjajna plastifikacija koja se može uraditi.

Izrada kataloga – cena

Cena varira od broja stranica koje su vam potrebne, debljine papira, plastifikacije i slično.

Navedimo primer:

Cena za katalog A3 koji se savija na pola, pa je konačan format A4, pun kolor obostrano, debljina papira 175 grama, za 300 komada – od 120 do 160 evra. 

Cena istog kataloga, za tiraž od 200 komada, prosečna cena je oko 100 evra.

Ukoliko želite ovakav katalog da plastificirate mat plastifikacijom, doplata po komadu kataloga je u proseku oko 20 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate štamparije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane