Kardiologija Jana Medica

  • 2
5.00 | 3 ocena

O nama - KARDIOLOGIJA JANA MEDICA


Veliki deo ambulantnog rada pedijatrijske ordinacije su tegobe bolesnog deteta sa simptomima poput temperature, bola, kašlja, otežanog disanja, povraćanja i niza drugih simptoma, kojima nas organizam obaveštava da nešto nije u redu. Uz pomoć testova kakvi su STREP test – brzi test za kvalitativnu detekciju streptokoka u uzorcima brisa iz grla, i brzi CRP test koji će u skladu sa drugim simptomima dati pravu sliku stanja pacijenta i omogućiti adekvatnu terapiju, obezbeđujemo bržu i tačniju dijagnozu radi efikasnijeg lečenja.

Preventiva je osnova zdravlja! Ordinacija Jana Medica veliki značaj daje redovnim preventivnim pregledima, praćenju rasta i razvoja, vakcinisanju uz praćenje kalendara vakcinacije, savetima o ishrani i nezi kao i praćenjem razvojne patologije. Organizujemo i kućne posete, preglede novorođene dece - negu, obradu pupčane rane, pomoć majkama u uspostavljanju laktacije, kao i lečenje bolesne dece.

Želja naše ordinacije je da svojim pacijentima pružimo sve svoje znanje i dugogodišnje iskustvo kako bi naši najmlađi izrasli u zdrave, odrasle ljude. Kontinuirano usavršavanje i savremena dijagnostička oprema dovode do ostvarenja zajedničke misije da svako dete raste zdravo i srećno.

Na jednom mestu objedinjujemo znanje i iskustvo naših stručnjaka iz svih oblasti pedijatrije. U ordinaciji Jana Medica obezbeđujemo i konsultantske usluge čitavog tima iskusnih pedijatara, subspecijalista različitih oblasti: neonatolog, pulmolog, alergolog, neurolog, gastroenterolog, endokrinolog, nefrolog, hematolog, kardiolog, kao i dečiji hirurg-urolog, ortoped, dermatovenerolog, otorinolaringolog, fizijatar.

Radno vreme:
ponedeljak-petak 12-20h;
subotom i nedeljom za hitne slučajeve

E mail: medica.jana@gmail.com
Facebook: janamedica


Specijalistička pedijatrijska ordinacija Jana Medica, Mirka Jovanovića 25, Kragujevac (Vašarište)

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
ZDRAVSTVO Kardioloske ordinacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Kardiologija Jana Medica
  • Kardiologija Jana Medica,
  • Kardiologija Kragujevac,
  • Pedijatrijska ordinacija Jana Medica Kragujevac,
  • Kardiologija Jana Medica radno vreme