Kardan servis Univerzal

  • 4
2.82 | 11 ocena

O nama - KARDAN SERVIS UNIVERZAL


Kardan servis Univerzal iz Kraljeva se bavi izradom, remontom, i balansiranjem kardanskih vratila za kamione, autobuse, kombi i terenska vozila, traktore, radne mašine. . .

Kao najveću novost, koja je svakako od izuzetne važnosti je i to da od decembra meseca 2011. god pripadamo najvećoj evropskoj servisnoj mreži za izradu i remont kardanskih vratila GKN Service-Unicardan service, tako da smo njihov ovlašćeni partner u Srbiji.

U našem servisu mozete pronaći krstove kardana svih dimenzija, nosače kardana(srednje ležajeve), prirubnice, cevi kardana, klizne sklopove(teleskope). . .

Veoma uspesno remontujemo kardanska vratila za kombije Mercedes Sprinter, Vito, Puch, G klasa, VW Crafter, LT. . . najnovije generacije, kao i kardanska vratila za MAN TGA, DAF, SCANIA, VOLVO, ACTROS, VW Touareg, VW Tiguan, Porsche Cayenne, Audi Q7, Renault Kangoo 4x4, Renault Scenic Rx4, Opel Antara,Iveco Daily, Landrover, Fiat Panda 4x4, Chevrolet Captiva, Kia, Hyundai Santa Fe, Tucson, H1...gde ugradjujemo isključivo originalne delove koje obezbedjujemo direktno od proizvodjača kardana.

U prilici smo da Vam ponudimo i potpuno nove kardane za vozila Mercedes Sprinter, Vito, MAN, Renault Kangoo, VW Touareg, Porsche Cayenne, Audi Q7, Land Rover, visko spojnica za Freelander, i mnoge druge po sigurno najpovoljnijim cenama na tržištu.

Nakon svake popravke na kardanu, obavezno se radi balansiranje kardana.

Balansiranje kardana vršimo na najmodernijoj mašini za balansiranje u Srbiji. U kompletu se balansiraju i kardani iz tri dela sa dva nosača kardana.

Vreme remonta je 2-3h.

*NOVO* Mogucnost dostave na teritoriji Slovenije i Hrvatske za odredjene artikle
http://www.kardanservis.co.rs/

Iskustva i preporuke posetilaca

27.01.2016 10:22
Corto Maltese

reparirate li visko spojnice za freelandera?

08.09.2015 11:23
Marija Andrić

Da li radite balansiranje kardana?

02.04.2014 10:35
Dejan

Sve preporuke, vrhunski kvalitet, savremene masine. Pravi evropski servis!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Kardan servisi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Kardan servis Univerzal
  • kardan servis univerzal,
  • kardan servis univerzal kraljevo,
  • izrada kardanskih vratila,
  • remont kardanskih vratila,
  • balansiranje kardanskih vratila