U svakoj kancelariji nalaze se kancelarijski stolovi, koji u značajnoj meri doprinose utisku koji ostavljate na svoje poslovne partnere i saradnike. Osim toga, vrlo je važno da stolovi budu praktični za zaposlene, tako da je poželjno da na primer, imaju dovoljan broj fioka, polica, kao i druge elemente koji olakšavaju svakodnevni rad.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi gde možete kupiti KANCELARIJSKE STOLOVE

Beograd

Tersus Project
Ismeta Mujezimovića
Novi Beograd Pozovi

Tersus Project je savremena inovativna kompanija za proizvodnju nameštaja i uređenje enterijera na teritoriji Beograda ali i cele zemlje....
Pročitaj više

Anaks kancelarijski nameštaj
Sinđelićeva 36
Vračar Pozovi

Kompanija ANAKS se bavi prodajom kancelarijskog nameštaja i stolica, i opremanjem poslovnih prostora. Preko dvadeset godina iskustva u ovoj oblasti najveća su garancija kvaliteta naših proizvoda i usluga. Poverite nama opremanje poslovnog pro...
Pročitaj više

U svakoj kancelariji nalaze se kancelarijski stolovi, koji u značajnoj meri doprinose utisku koji ostavljate na svoje poslovne partnere i saradnike. Osim toga, vrlo je važno da stolovi budu praktični za zaposlene, tako da je poželjno da na primer, imaju dovoljan broj fioka, polica, kao i druge elemente koji olakšavaju svakodnevni rad.

Kancelarijski stolovi prodaja

Kancelarijske stolove možete naći u trgovinama koje se bave prodajom kancelarijskog nameštaja. Dobra vest je da ne morate da obilazite čitav grad u potrazi za idealnim stolovima za vaš poslovni prostor, već je to moguće obaviti sa jednog mesta – putem interneta.

Stolovi su predstavljeni putem web šopova i to preko fotografija i kraćih tekstualnih opisa. Slike nam pružaju vizuelni utisak, i obično mogu da se uvećaju i pogledaju iz više uglova. Opis služi da pruži najvažnije informacije koje se tiču karakteristika stola – od kog materijala je napravljen, u kojim bojama je dostupan, kojih je dimenzija i tome slično.

Stolovi za kancelarije

Čitav proces poručivanja je moguće obaviti takođe putem interneta i to tako što ćete za odabrane stolove ostaviti podatke za isporuku. Time ste potvrdili porudžbinu i sada je potrebno da platite, putem e-bankinga ili u najbližoj banci ili pošti. Nakon toga, rok za isporuku je obično oko tri radna dana, ako se odabrani artikal nalazio na lageru u trenutku naručivanja.

Kabinetski stolovi

Dodatne usluge su i montaža na licu mesta i ova usluga se obično ne naplaćuje, ali se o tome ipak dodatno informišite kod odabrane firme za nabavku kabinetskog stola.

Kancelarijski stolovi po meri

Nameštaj po meri je uvek bio na ceni, i to zbog toga jer je veoma praktičan. Kada biramo sto za kancelariji koji će se savršeno uklopiti u prostor kojim raspolažemo, mi zapravo štedimo, jer smo svaki milimetar upotrebili, i pri tome ostavili mesta za druge kancelarijske elemente.

Ugaoni kancelarijski stolovi

Ugaoni kancelarijski stolovi su veoma praktični i takođe štede prostor, jer se smeštaju u ugao prostorije, što daje veoma lep estetski utisak.

Konferencijski stolovi

U ponudi firmi koje se bave prodajom kancelarijskog nameštaja moguće je pronaći moderne i atraktivne konferencijske stolove. Svojom estetikom i funkcionalnošču, zadovoljiće svačiji ukus.

Okrugli kancelarijski stolovi

Različiti modeli, boje, oblici... sve to doprinosi da svoj poslovni prostor opremite onako kako ste oduvek želeli.

Elipsasti kancelarijski stolovi

Elipsasti kancelarijski stolovi će uneti notu elegancije u prostor. Za sve stolove koji se nalaze u ponudi, trgovci nude garanciju, i obećavaju dugovečnost, funkcionalnost, a pre svega – visok kvalitet.

Kancelarijski stolovi cena

Cene kancelarijskih stolova su zaista različite i zavise od karakteristika samog stola, kao i od proizvođača. U tom smislu, kreću se od 9000 dinara, pa sve do 100 000 dinara za kancelarijski sto sa fiokama od orahovog furnira.

*Sve cene su prikazane samo orijentaciono, za sve precizne i tačne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Ostavite komentar
Ocenite tekst