Tokom rada u kancelariji, vrlo je bitno da imamo kancelarijske stolice koje će biti udobne, po mogućnosti anatomske i da nam obezbeđuju pravilan položaj kičme i leđa, a zgodno je i ako poseduju naslon za ruke, te da je moguće podešavanje visine, ili nagiba naslona za leđa.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi gde možete kupiti KANCELARIJSKE STOLICE

Beograd

Tersus Project
Ismeta Mujezimovića
Novi Beograd Pozovi

Tersus Project je savremena inovativna kompanija za proizvodnju nameštaja i uređenje enterijera na teritoriji Beograda ali i cele zemlje....
Pročitaj više

Dva M salon nameštaja
Kralja Petra I 334
Mladenovac Pozovi

Dva M salon nameštaja nudi veliki izbor kvalitetnog nameštaja za Vaš dom ili poslovni prostor. Za sve naše klijente obezbedili smo brzu isporuku, besplatnu montažu, kao i sve mogućnosti plaćanja. Na Vama je samo da izaberete idealan komad na...
Pročitaj više

Anaks kancelarijski nameštaj
Sinđelićeva 36
Vračar Pozovi

Kompanija ANAKS se bavi prodajom kancelarijskog nameštaja i stolica, i opremanjem poslovnih prostora. Preko dvadeset godina iskustva u ovoj oblasti najveća su garancija kvaliteta naših proizvoda i usluga. Poverite nama opremanje poslovnog pro...
Pročitaj više

Tokom rada u kancelariji, vrlo je bitno da imamo kancelarijske stolice koje će biti udobne, po mogućnosti anatomske i da nam obezbeđuju pravilan položaj kičme i leđa, a zgodno je i ako poseduju naslon za ruke, te da je moguće podešavanje visine, ili nagiba naslona za leđa.

U našem tekstu saznajte više o različitim modelima kancelarijskih stolica i fotelja.

Kancelarijske stolice prodaja

Prodaja kancelarijskih stolica je lako dostupna putem interneta, tj. lepo osmišljenih web šopova firmi koje se bave njihovom prodajom. Prednost ovakvog načina kupovine je u tome što možete da pogledate celokupnu ponudu, svih firmi, i to na jednom mestu.

Stolice i fotelje, predstavljene su kroz fotografije, koje se često mogu uvećati i pogledati iz više uglova. Takođe, dat je kraći tekstualni opis koji govori o najznačajnijim karakteristikama stolice ili fotelje – dimenzije, materijal izrade, način održavanja i slično.

Cena je vidno istaknuta i moguće ju je uporediti sa drugim srodnim artiklima, kako biste došli do stolice koja zadovoljava vaše kriterijume, zahteve i potrebe. U svakom trenutku, stručno i ljubazno osoblje vam stoji na raspolaganju za sve savete oko odabira, ukoliko imate neke nedoumice. Isporuka je obično za oko tri radna dana, od momenta kada uplata bude vidljiva na računu prodavca i obavlja se na adresu koju ste naznačili. Tri dana je optimalan rok ako se željeni artikal u trenutku naručivanja nalazio na lageru.

Kancelarijske fotelje

Ovakve fotelje bismo mogli nazvati i radnim, pošto su smeštene u poslovnim prostorima. Fotelje koje se nalaze u ponudi su uglavnom od brendiranih svetskih proizvođača, tako da je njihov kvalitet zagarantovan.

Kvalitetne kancelarijske stolice

Kupcima je vrlo bitno da dobiju garanciju na odabrani proizvod. Zbog toga trgovci omogućavaju čak do deset godina garancije ukoliko se radi o kvalitetnim kancelarijskim stolicama.

Kancelarijske radne stolice

Pored same kupovine, moguće su i dodatne usluge, kao što su isporuka i montaža. O tim detaljima predlažemo da se dodatno raspitate.

Kancelarijske stolice

Ukoliko ste od onih ljudi koji ne vole da kupuju online, ili se tim putem samo informišu, tada je dobra odluka da posetite salone i da stolice isprobate na licu mesta. Kada sednete i osetite neverovatnu udobnost, sigurno ćete lakše doneti odluku oko kupovine i shvatićete da je cena opravdana visokim kvalitetom.

Plastične stolice za kancelariju

Plastične stolice za kancelariju predstavljaju povoljniju varijantu, ali su veoma popularne, pošto mogu da se pronađu u raznim bojama i različitog su dizajna.

Laboratorijske stolice

Svaka laboratorija mora da ima stolice koje su posebno prilagođene radu u tim ustanovama. Vrlo je bitno da stolice budu anatomske i da tokom rada ne izazivaju zamor.

Kancelarijske stolice cena

Cene zavise od karakteristika, i kreću se od 7500 dinara, pa sve do 65 000 dinara za određene modele poznatih svetskih proizvođača.

*Sve cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Ostavite komentar
Ocenite tekst