O nama - KAMINI NA PELET I BRIKET ELEKTIM


Firma ELEKTIM bavi se prodajom kamina i kotlova na pelet i briket, kamina na vazdušno grejanje, kao i kompletne opreme za grejanje Vašeg stambenog ili poslovnog prostora. Sva grejna tela iz naše ponude uvoze se iz Italije i imaju mogućnost za daljinsko upravljanje. Takođe, nudimo najkvalitetniji pelet i briket, koji su kategorizovani kao klasa A1.

Kamini na pelet i briket ELEKTIM predstavljaju idealno rešenje za sve koji tragaju za povoljnim, efikasnim i brzim rešenjem za zagrevanje prostora. Pored toga, naši elegantni kamini, savršene lepote i estetike, dodatno će ukrasiti Vašu dnevnu sobu.

Svi kamini imaju mogućnost digitalnog programiranja kojim možete precizno da odredite vreme početka paljenja i gašenja peći, kao i temperaturu. Izuzetno mala količina izduvnih gasova garantuje savršenu čistoću prostora, a za ovaj tip peći nije potrebna kotlarnica, tako da su pogodni i za manje prostore.

Moderan dizajn i veliki izbor dezena i boja, garantuju da će se naši kamini savršeno uklopiti u enterijer Vašeg prostora. Takođe, postoji mogućnost izbora kotlova različitih kapaciteta potrošnje i kilovata, kao i gabarita (dimenzija).

U maloprodajnom objektu ELEKTIM možete nabaviti i najkvalitetniji pelet i brikete od bukovog drveta za Vaše kamine i peći. Pelet je ekonomski vrlo isplativ, jer ima visoku energetsku vrednost, malu vlažnost (od 6% do 8%) i skoro maksimalnu iskorišćenost (do 98%). Takođe, pelet je vrlo komforan za upotrebu, a pri sagorevanju skoro da nema štetnih gasova koji se emituju u atmosferu.

Briket je energent koji ima istu tvrdoću kao drvo i poseduje veliku energetsku vrednost, tako da daje više toplote od uglja. Još jedna prednost briketa jeste mala količina pepela koja ostaje nakon sagorevanja, kao i brzo postizanje temperature u prostoru koji se zagreva.

Obezbeđen je besplatan prevoz kupljene robe u krugu do 50 kilometara udaljenosti od našeg maloprodajnog objekta. Uživajte u toplini Vašeg doma, uz naš pelet, brikete i kamine ELEKTIM.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-17h
subota od 09-15h
nedelja neradna

Pratite nas putem društvenih mreža:
Facebook: Elektim-DOO
Instagram: @elektimdoo
Google +: plus.google.com/u/0/100729755210296217207

Kamini na pelet i briket ELEKTIM, Vojvođanska 342, Surčin, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

10.09.2020 07:39
Neregistrovan korisnik

Vredi pogledati

21.08.2020 13:33
Neregistrovan korisnik

Dobar izbor peci, povoljne cene.

08.08.2018 11:21
Stevan Sabanaj

Pec je vrhunska odlicno radi sve pohvale za firmu

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Kamini
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Kamini na pelet i briket ELEKTIM
  • ELEKTIM kamini,
  • ELEKTIM kamini na pelet,
  • ELEKTIM kamini na briket,
  • ELEKTIM kamini Surčin,
  • Kamini na pelet i briket,
  • ELEKTIM doo Beograd,
  • ELEKTIM kamini radno vreme