Termonovitet kamini

 • 1
5.00 | 1 ocena

O nama - TERMONOVITET

Ukoliko želite da Vaš stambeni ili poslovni prostor učinite elegantnim i date mu izvesnu dozu topline, firma Termonovitet iz Aranđelovca je prava adresa za Vas. Osnovna delatnost naše firme koja postoji i uspešno radi od 1973. godine je projektovanje, proizvodnja, tempovanje i ugradnja kamina, baštenskih roštilja, pekara, sušara za lekovito bilje, voće i povrće, peći za pice.

Termonovitet je ekskluzivni uvoznik i distributer za Srbiju renomiranog italijanskog proizvođača Edil kamin. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i tradiciji, iza nas se nalazi preko 3.000 ugrađenih kamina koji krase i ulepšavaju mnoge domove. Takođe, redovni smo izlagač na Beogradskom sajmu građevinarstva.

Jedinstvenost naše firme ogleda se u činjenici da kamine izrađujemo po porudžbini. To znači da naši kamini nisu tipski, već su u potpunosti prilagođeni prostoru u kom se nalaze, kako svojim dimenzijama, tako i grejnom snagom ložišta koja se kreće od 7 do 16 Kw. U skladu sa Vašim željama i potrebama možete odabrati različite oblike kamina, njihovu funkciju i materijal od kog će biti napravljen. Za Vas izrađujemo:

 • -Otvorene kamine
 • -Ugradne kasete
 • -Kamine za centralno grejanje
 • -Frenklinova peć
 • -Ložišta na Pellet

Glavna karakteristika naših kamina koja ih bitno razlikuje od drugih sličnih proizvoda na tržištu, je ugrađen rekoperator toplog vazduha, što kaminu povećava grejnu snagu od 20-30%, bez struje i dodatnih uređaja. Sa željom da Vam ponudimo proizvod vrhunskog kvaliteta, za izradu funkcionalnog dela, tj. ložišta koristimo vatrostalne materijale, kao što su: šamot, gus, vatrostalni lim, vatrostalno staklo, vatrostalni lepkovi i boje, koje izdržavaju visoke temperature.

Kako bi se Vaš kamin savršeno uklopio u enterijer i podario mu novu dimenziju, za izradu estetskog dela kamina – fasade koristimo prirodne materijale: kamen, mermer, granit, drvo... U našoj ponudi nalazi se veliki izbor domaćih i uvoznih mermera i granita. Takođe, kod nas možete nabaviti i svu neophodnu prateću opremu: pribore za čišćenje kamina, zaštitne mrežice, itd. izrađene od mesinga, inoxa i kovanog gvožđa.

Pored izrade kamina, firma Termonovitet bavi se i proizvodnjom, projektovanjem i ugradnjom baštenskih roštilja, pekara, sušara za lekovito bilje, voće i povrće, peći za pizze...

Unesite ljubav i toplinu u Vaš dom!
Tradicija kvaliteta duga 35 godina!

Termonovitet, Radnička 6, Aranđelovac

Iskustva i preporuke posetilaca

24.05.2018 11:58
Djordje Markovic

Firma TERMONOVITET vam izdvaja iz svoje ponude kamine razlicitih oblika i dimenzija. Bilo da su vam poterebni otvoreni kamini,ugradne kasete,kamini za centralno grejanje,Freniklova pec,Lozista na Pelat. Glavna karakteristika njihovih kamina je u tome sto je ugradjen rekoperator toplog vazduha,sto kaminu povecava grejnu snagu od 20-30%,bez struje i dodatnih uredjaja. Sjajna stvar za vas prostor!

21.04.2017 10:40
Milos Topalovic

Kako bi se vas kamin savrseno uklopio u enterijer i podario mu novu dimenziju,za izradu estetskog dela kamina,fasade koriste prirodne materijale kamen,mermer,granit, drvo.U njihovoj ponudi nalazi se veliki izbor domacih i uvoznih mermera i granita.

06.02.2017 06:36
Kosta Savic

Veliki izbor kamina koji ce upotpuniti vas prostor a svojim dekorativnim osobina ucinice da vam svi zavide na njima.Kamini su unikatni i svaki se pravi po zelji kupca.Imaju visegodisnje iskustvo na ovom polju.

07.07.2016 05:15
Andrija Atanaskovic

Kamini od najlepsih materijala kao sto su drvo,granit,mermer,kamen.Kvalitetni kamini po porudzbini svih dimenzija ucinice da vas odabrani prostor dobije potrebni sjaj i eleganciju.Sve pohvale.

20.05.2016 01:48
Sanja Kekic

Jedinstvenost ove firme ogleda se u cinjenici da kamine izradjuju po porudzbini.To znaci da njihovi kamini nisu tipski,vec su u potpunosti prilagodjeni prostoru u kom se nalaze.Izuzetan kvalitet i povoljne cene.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Kamini
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Termonovitet kamini
 • Termonovitet kamini,
 • Termonovitet kamini radno vreme,
 • Termonovitet kamini kontakt telefon,
 • kamini,
 • kamini za kucu