Kamenorezac Bežanijska kosa

Kamenorezac Bežanijska kosa

Često se usluge, za koje su specijalizovane brojne kamenorezačke radnje Bežanijska kosa vezuju isključivo za izradu nadgrobnih spomenika, ali je činjenica da kamenoresci mogu biti angažovani i ukoliko je potrebno izraditi određene predmete, koji su primarno namenjeni za uređenje unutrašnjosti objekata različite namene i strukture, ali i njihove spoljašnjosti.

Kamenorezačke radnje Bežanijska kosa

Bitno je odmah istaći informaciju da prema vrlo jednostavnom principu funkcionišu sve kamenorezačke radnje Bežanijska kosa, a on podrazumeva da je klijent obavezan najpre telefonski kontakt da ostvari sa zaposlenima, te da ih informiše o usluzi za koju je zainteresovan. Nakon toga će se oni dogovoriti kada će biti organizovan susret u konkretnom prostoru ili na groblju, a kako bi se kamenorezac upoznao sa samim terenom i na licu mesta procenio koja bi ponuda u konkretnom slučaju bila odgovarajuća.

Važno je da klijenti znaju da gotovo sve kamenorezačke radnje Bežanijska kosa rade sa mermerom i granitom, ali i da za izradu predmeta koriste dekorativni prirodni kamen.

Osim što mogu izvršiti oblaganje kamina, oni mogu izaći u susret zahtevima i onih klijenata, koji su zainteresovani za podove ili stepenište od granita, odnosno za izradu šanka od mermera.

U ponudi se nalazi i izrada određenih kuhinjskih elemenata, ali i kupatilskih, a po zahtevu će biti izrađeni i pultovi, te popločana dvorišta. Dostupan je i vrlo bogat izbor dodatne opreme, tako da će sasvim sigurno svaki klijent pronaći baš ono što je tražio.

Izuzev pomenutih usluga, kamenorezačke radnje Bežanijska kosa su specijalizovane i za izradu spomenika standardnih dimenzija i oblika, a kojom prilikom se uglavnom koriste takođe granit i mermer.

Isto tako će biti ostvareni zahtevi i onih klijenata, koji žele da nadgrobni spomenik bude izrađen u određenom obliku i dimenzijama.

Za popločavanje porodičnih grobnica, ali i za detaljno uređenje grobnih mesta su, isto tako specijalizovane kamenorezačke radnje Bežanijska kosa. Naravno da će biti ostvareni zahtevi i onih pojedinaca, kojima je potrebna restauracija već postojećih nadgrobnih spomenika.

Od dodatne opreme su klijentima na raspolaganju slike na porcelanu, ali i žardinjere i vaze, kao i klupe, zatim kandila i kućice za svece, a vrši se i ručno, odnosno mašinsko klesanje i farbanje slova, te po zahtevu klijenata i njihova pozlata.

Firme povezane sa tekstom

Kamenorezačka radnja Nikolić

Ljubinke Bobić 25d (Novo Bežanijsko groblje)

Pored izrade spomenika svih vrsta, posebno zavidne rezultate postižemo u obnavljanju i rekonstrukciji starih spomenika i grobnica.
Pročitaj više

Anastasijević i sinovi kamenorezačka radnja

Surčinska 9r

Anastasijević i sinovi kamenorezačka radnja pretvoriće svaku Vašu zamisao u delo dostojno raskošnosti granita i lepote mermera. Već dugi niz godina uspešno se bavimo izradom nadgrobnih spomenika, enterijera i eksterijera od najkvalitetnijeg prirodnog kamena
Pročitaj više

Idi na vrh strane